Banner for GGBET

GGBET Recenzje

2,7

Do tej pory nie miałem żadnego problemu z wypłatami kwoty różne 4000 tys 2000 no różnie generalnie same wypłaty mogły by być realizowane szybciej, tym bardziej że wypłaty w krypto można dokonać i teor... Zobacz więcej

Zapytałem o moje wypłaty na które oczekuje , teraz zostały anulowane. Za każdym razem będą anulowane dodam że po 10 dniach oczekiwania i 15 depozytach wcześniej kwota 150 wypłaty została anulowana. C... Zobacz więcej

Wpłaciłem 130zl na tą stronę, wygrałem 500zl z czego 250zl wysłałem do wypłaty lecz mi tego nie wypłacili bo miałem podane błędne dane na stronie a do weryfikacji KYC podałem prawidłowe i przez niezgo... Zobacz więcej

Dzisiaj miałem zaszczyt wygrać 700 zł które chciałbym wypłacić z ciekawości ponieważ grając na bison casino wygrywając 9000 konto momentalnie zablokowali i usunęli. Ciekawe jak będzie w przypadku ggbe... Zobacz więcej

1. Bukmacher

GG.BET – Your Ultimate Playground for Esports, Sports, and Casino Thrills! 🎮⚽🎰 🔸 GG.BET isn’t just a platform—it’s a vibrant community where esports fans, sports enthusiasts, and casino lovers come together to play, bet, and win big! 🔸Bet on iconic esports tournaments like CS:GO and Dota 2, or dive into traditional sports like football, basketball, and tennis, with competitive odds and exciting live betting options. 🔸Ready for more? Spin the reels on top slots, challenge live dealers in blackjack or roulette, and experience the fun of our online casino. 🔸With fast payouts and exclusive bonuses, your gaming experience is seamless and rewarding.🔸 Our user-friendly platform makes it fun to play, while our 24/7 support team is always here to help. 🔸Plus, with GG.BET, you’re not just betting—you’re part of a global community where the thrill never stops.🔸 Unleash your passion for gaming, cheer for your favorites. GG.BET is where the action happens—are you in? 🚀

Musisz wiedzieć

Słaba

3 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Klient

Wypłacają na czas wszystko super dobre kursy

30 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za pozytywną opinię!
Cieszymy się, że doceniasz terminowe wypłaty i atrakcyjne kursy.
Twoje zadowolenie to dla nas priorytet — życzymy dalszych sukcesów i świetnej zabawy!

Wkurza mnie czas oczekiwania na wypłatę

Wkurza mnie czas oczekiwania na wypłatę

5 lipca 2025

Witamy Mateusz!
Jest nam naprawdę przykro, że odnieśli Państwo takie wrażenie na temat naszej platformy.
Chcielibyśmy dokładniej poznać Państwa doświadczenie - prosimy o podanie identyfikatora użytkownika lub kontakt z naszym czatem wsparcia na stronie.

Polecam. Wypłacane mozna wygrac

Dziękujemy za polecenie!
Cieszymy się, że wypłaty przebiegają sprawnie, a wygrane trafiają do graczy.
Życzymy wielu kolejnych sukcesów i świetnej zabawy!

Bigwin

Sprawiło to że trafiłem bardzo dużą wygrana

Gratulujemy ogromnej wygranej!
Bardzo cieszymy się, że nasza platforma przyczyniła się do tak wspaniałego sukcesu.
Życzymy dalszych szczęśliwych chwil i wielu kolejnych wygranych!

very good bonuse

1 stycznia 2025

Odpowiedź od GGBET

Thank you for your positive feedback! We're glad you like our bonuses and offers. We’re always working to bring you the best rewards and promotions.

Fast no problem

Fast no problem

28 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Thank you for your positive feedback! We’are glad to hear that everything is running smoothly and quickly for you. If you ever need any assistance, our support team is here to help!

Kontakt

Wszystko sprawniie

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za pozytywną opinię!
Cieszymy się, że wszystko przebiega sprawnie i spełniamy Twoje oczekiwania.
Jeśli będziesz potrzebować pomocy, nasz zespół wsparcia jest do Twojej dyspozycji!

Okay game for

Okay game for

22 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Thanks for your feedback! If you have any suggestions or thoughts to share, feel free to let us know - we’re always looking to improve your experience ;)

emocje

emocje , niezapomniane chwile. ggbet wykonuje doskonale swoja robote ;)

19 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że dostarczamy emocji i niezapomnianych wrażeń -dokładnie o to nam chodzi. Życzymy wielkich wygranych!

Witam jak dla mnie Ggbet kasyno

Witam jak dla mnie Ggbet kasyno. Jest jednym z lepszych . Moje dotychczasowe gry przeważnie kończyły się wygranymi. To kasyna mnie tak nie dojdzie jak inne kasyna. Z czystym sumieniem mogę polecić Ggbet.

19 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię!
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z gry i że GG.BET spełnia Twoje oczekiwania.

Twoje zaufanie oraz rekomendacja są dla nas niezwykle ważne - to daje nam motywację, by nadal podnosić jakość naszych usług. Życzymy Ci dalszych sukcesów i wygranych!

W razie jakichkolwiek pytań, nasz support jest dostępny 24/7.

Za każdym razem kiedy próbujesz…

Za każdym razem kiedy próbujesz wypłacić pieniądze, wymyślają coś nowego. Trwa to wieki. Na moją ostatnia wypłatę czekałem 3 tygodnie, ciekawe ile teraz będę musiał czekać. Zero informacji. 30k zł w poczekalni. Bo wymyślili sobie kontrole techniczną akurat w momencie kiedy chciałem wypłacić pieniądze. Za każdym razem to samo. Jeżeli ktoś to czyta, zastanawiając się nad graniem u nich, nie róbcie tego. Omijajcie to szerokim łukiem. Szkoda nerwów

18 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za Twoją opinię i przekazanie szczegółów sytuacji. Rozumiemy, że oczekiwanie na wypłatę może być frustrujące, jednak chcielibyśmy wyjaśnić kilka istotnych kwestii:

Zgodnie z punktem 8.3.1 naszego regulaminu: Czas przetwarzania wniosków o wypłatę różni się w zależności od procedur wymaganych do spełnienia standardów regulacyjnych oraz wewnętrznych przepisów Spółki. Czas i sposób przetwarzania ustalane są indywidualnie przez Spółkę dla każdej transakcji. Takie środki są niezbędne dla zapewnienia bezpieczeństwa i integralności wszystkich operacji. Dodatkowe kontrole przeprowadzane są nieregularnie i mają na celu potwierdzenie wszystkich danych.

Twoja wypłata została objęta właśnie taką procedurą techniczno-bezpieczną. Rozumiemy, że może się to wydawać uciążliwe, jednak są to działania konieczne, aby chronić zarówno użytkowników, jak i platformę przed nadużyciami, zgodnie z wymogami licencyjnymi.

GG.BET działa legalnie i posiada oficjalną licencję, a wszystkie transakcje są przeprowadzane zgodnie z obowiązującym regulaminem oraz przepisami prawa.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości, zachęcamy do kontaktu z naszym działem wsparcia – z chęcią pomożemy i udzielimy możliwie najbardziej precyzyjnych informacji na temat statusu Twojej wypłaty.

Dziękujemy za zrozumienie.

Support to jakiś dramat

Support to jakiś dramat. Proszę o informację jak zamknąć lub zawiesić konto tymczasowo. Dostaje odpowiedź, żeby wysłać email, co zrobiłam. Nie zamkną konta, bo cenią sobie kazdego gracza i mam próbować szczęścia dalej, bo gry maja wysokie rtp. Nie polecam otwierania tutaj konta, bo już będziecie musieli mieć dożywotnio:)

17 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za Twój komentarz i podzielenie się swoimi doświadczeniami.

Bardzo nam przykro, że kontakt z naszym supportem nie spełnił Twoich oczekiwań. Chcemy zapewnić, że nasz zespół wsparcia pracuje 24/7, starając się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki i pomagać możliwie największej liczbie użytkowników naszej platformy. Każde zgłoszenie traktujemy indywidualnie i z należytą uwagą.

W kwestii zamknięcia lub tymczasowego zawieszenia konta - jeśli masz jakiekolwiek trudności lub pytania związane z korzystaniem z naszych usług, prosimy, opisz dokładnie, co się wydarzyło. Być może znajdziemy rozwiązanie, które okaże się dla Ciebie satysfakcjonujące i nie będzie wymagać trwałego zamykania konta.

Abyśmy mogli szczegółowo przeanalizować Twoje zgłoszenie i sprawdzić, uprzejmie prosimy o podanie następujących danych: adres e-mail, z którego wysłałeś wiadomość do naszego działu wsparcia lub ID konta GG.BET.

Pozwoli nam to zweryfikować, czy wiadomość dotarła, czy została odpowiednio przetworzona i czy zawierała wszystkie niezbędne informacje do realizacji Twojej prośby.

Zależy nam na Twoim komforcie i jesteśmy gotowi pomóc.

Mile spędzony czas

Mile spędzony czas

17 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Cieszymy się, że zabawa była udana! 😉
Zapraszamy ponownie - przed nami kolejne emocje i nowe promocje.

Poprawcie się to wrócę, na razie się na to nie zapowiada

Jestem już z dwa lata ich klientem i nie było problemu z wypłatą. Teraz jak chcę wypłacić to muszę czekać kilka tygodni. Wprowadźcie możliwość wypłaty na kartę albo blikiem na nr tel jak kiedyś to było. Ogólnie szeroka oferta ze sportem, bonusy i zadania są fajne. Minus za brak cashout jak kiedyś to było. Po prostu się pogorszyli pod tym względem.

Plusy:
+ Duża ilość wyborów do grania i kasyno na żywo
+ Duża ilość wpłat w tym BLIK
+/- Można grać bonusem, ale trzeba sporo obrócić zanim się wypłaci w tym czasem są limity
+ Support 24/7
+ Transmisja na żywo w sekcji e-sport
+ Freebety
+ Nagrody za osiągniecie ligi
+ Sponsor
Minusy:
- Długie przetwarzanie wypłat - nawet w miesiąc (kiedyś w jeden dzień)
- Brak cashout
- W sekcji promocje trzeba obrócić 15 razy bonusem po kursie 1.75 solo
- Brak wypłaty na kartę albo BLIK (kiedyś było)
- Wrócę do Was jak będzie możliwość wypłat na kartę albo BLIKIEM, bądź jak będą szybkie wypłaty

Pozdrawiam.

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za tak szczegółową opinię oraz za to, że mimo wszystko dostrzegają Państwo również pozytywne strony.

Cieszymy się, że udało nam się poprawić Państwa doświadczenie i że nadal są Państwo z nami.

Przykro nam, że niektóre wypłaty nie zostały zrealizowane w oczekiwanym terminie. Chcielibyśmy zaznaczyć, że każda transakcja przechodzi indywidualny proces weryfikacji, który może się różnić w zależności od czynników technicznych, dodatkowych kontroli czy operatorów płatności.

Mamy nadzieję, że pozostałe wypłaty zostaną wkrótce pomyślnie zakończone.
Jesteśmy do dyspozycji i pozostajemy w kontakcie w razie dodatkowych pytań.

Macie dobre bonusy

Odpowiedź od GGBET

Cieszymy się, że doceniasz nasze oferty - mamy nadzieję, że kolejne promocje również przypadną Ci do gustu!

Nieważne grajcie tam to dno

Nie polecam tego kasyna nie wygracie tam pieniędzy podczas gier bonusowych typu książki dwie różne kwoty pieniędzy po czym ostatecznie pozostaje mniejsza kwota nie ta którą wygrałem zrobiłem dwa przelewy paysefcard mieli jakieś problemy u siebie i kasa nie wpłynęła na konto gracza ale widnialo ze wpłynąłby do nich w historii po reklamacji zmienili status na odrzucone pieniądze nie wróciły do mnie do dziś minęły już ponad 3 tygodnie na wszystko mam skrene ekranów zdążało się ze moje wygrane były po odświeżeniu znacznie mniejsze kiedy składałem reklamacje twierdzili ze to kie ich wina tylko dystrybutora gier i umywali ręce dali bonus 50 gier za opinię napisałem o nich prawdę stwierdzili że to moja być tylko dobre opinie o że nie otrzymam tych gier chyba że zmienię opis więc chcąc zagrać zgodziłem się minęły trzy dni gier i tak nie otrzymałem jedna wielka patologia nie grajcie tam jeżeli ktoś chce niech się odezwie wyślę skrene ich oszustw pa wszystkie rzeczy które wymagali odemnie od id do skrętów z datami inkwotsmi pieniędzy lub skrętów z wygranymi które znikały otrzymali nie rozwiązali żadnej ze spraw a pod moją opinią powtarzają się aby zrobić to ponownie nadmienię jeszcze że po otrzymaniu moich wiadomości zaczęli wymyślać aby przerabiać skrene na pliki PDF itd robią wszystko aby zniechęcić człowieka żeby walczył o swoje wpłacone pieniądze . Pisałem do nich aby zaksięgowali gotówkę na koncie gracza lub zwrócili nie mam do dzisiaj odpowiedzi gdyby byli na miejscu zapewne bym ich odwiedził uważajcie

11 lipca 2025

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za Twój komentarz i przepraszamy za wszelkie niedogodności, których mogłeś doświadczyć.

Abyśmy mogli dokładnie sprawdzić zgłoszoną sytuację związaną ze zniknięciem środków z konta oraz rozbieżnością w wygranych z gier bonusowych, potrzebujemy więcej informacji. Uprzejmie prosimy o przesłanie nam ID konta GG.BET lub adres e-mail, na który założone jest konto.

Na podstawie przesłanych danych nasz dział techniczny oraz zespół finansowy będzie mógł dokładnie zbadać sytuację i udzielić Ci konkretnej oraz rzetelnej odpowiedzi.

GG.BET to w pełni licencjonowane kasyno online, działające zgodnie z obowiązującym prawem oraz zasadami określonymi w naszym regulaminie. Wszystkie transakcje finansowe i operacje związane z bonusami są realizowane zgodnie z wewnętrznymi procedurami i podlegają rygorystycznym kontrolom bezpieczeństwa.

W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości zawsze możesz skontaktować się z nami bezpośrednio lub skorzystać z pomocy naszego działu obsługi klienta, który jest dostępny 24/7 poprzez czat na stronie. Z przyjemnością pomożemy!

Najlepsza kasyno jakie może być…

Najlepsza kasyno jakie może być naprawdę jej za dużo wygrać polecam z całego serduszka

Odpowiedź od GGBET

Bardzo dziękujemy za miłe słowa!
Cieszymy się, że jesteś zadowolony/a z gry i życzymy dalszych sukcesów!

Świetne kasyno

Świetne kasyno , szybka weryfikacja tożsamości , wypłaty na konto w ciągu 3 dni , obsługa klienta super. Polecam 🙂

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za zaufanie i tak szczegółową opinię! To naprawdę motywujące. 😻