Banner for GGBET

GGBET Recenzje

2,7

Do tej pory nie miałem żadnego problemu z wypłatami kwoty różne 4000 tys 2000 no różnie generalnie same wypłaty mogły by być realizowane szybciej, tym bardziej że wypłaty w krypto można dokonać i teor... Zobacz więcej

Zapytałem o moje wypłaty na które oczekuje , teraz zostały anulowane. Za każdym razem będą anulowane dodam że po 10 dniach oczekiwania i 15 depozytach wcześniej kwota 150 wypłaty została anulowana. C... Zobacz więcej

Wpłaciłem 130zl na tą stronę, wygrałem 500zl z czego 250zl wysłałem do wypłaty lecz mi tego nie wypłacili bo miałem podane błędne dane na stronie a do weryfikacji KYC podałem prawidłowe i przez niezgo... Zobacz więcej

Dzisiaj miałem zaszczyt wygrać 700 zł które chciałbym wypłacić z ciekawości ponieważ grając na bison casino wygrywając 9000 konto momentalnie zablokowali i usunęli. Ciekawe jak będzie w przypadku ggbe... Zobacz więcej

1. Bukmacher

GG.BET – Your Ultimate Playground for Esports, Sports, and Casino Thrills! 🎮⚽🎰 🔸 GG.BET isn’t just a platform—it’s a vibrant community where esports fans, sports enthusiasts, and casino lovers come together to play, bet, and win big! 🔸Bet on iconic esports tournaments like CS:GO and Dota 2, or dive into traditional sports like football, basketball, and tennis, with competitive odds and exciting live betting options. 🔸Ready for more? Spin the reels on top slots, challenge live dealers in blackjack or roulette, and experience the fun of our online casino. 🔸With fast payouts and exclusive bonuses, your gaming experience is seamless and rewarding.🔸 Our user-friendly platform makes it fun to play, while our 24/7 support team is always here to help. 🔸Plus, with GG.BET, you’re not just betting—you’re part of a global community where the thrill never stops.🔸 Unleash your passion for gaming, cheer for your favorites. GG.BET is where the action happens—are you in? 🚀

Musisz wiedzieć

Słaba

3 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

2,7

Lubię spędzać czas na tej stronie

Lubię spędzać czas na tej stronie. Chwila wytchnienia od codzienności

4 czerwca 2024

Miło to słyszeć! 😊
Cieszymy się, że możesz znaleźć tu chwilę relaksu — właśnie po to jest GG.BET. Powodzenia w kolejnych grach!

What

Może być)polecam)

31 maja 2025

Dzięki za polecenie! 😊
Cieszymy się, że jesteś zadowolony — oby dalej grało się równie dobrze!

fajne gry

fajne gry. Mozna czasem pomnożyć gotówkę jak ktoś ma farta i Szybko wyplacaja kase.

30 maja 2025

Dzięki za komentarz! 😊
Fajnie słyszeć, że gry się podobają i wypłaty działają sprawnie. Trzymamy kciuki za dalsze szczęście!

Mam mieszane odczucia

Mam mieszane odczucia. Z jednej strony wszystko działa, ale pierwsza wypłata trwała ponad dwa dni. Z drugiej strony, support był pomocny i ostatecznie się udało.

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

Rozumiemy, że oczekiwanie na pierwszą wypłatę mogło być frustrujące. Cieszymy się jednak, że wszystko zakończyło się pomyślnie i nasz zespół wsparcia spełnił oczekiwania. Mamy nadzieję, że kolejne wypłaty będą już przebiegać sprawnie i bez opóźnień.

Życzymy powodzenia i wielu wygranych!

Bardzo fajne kasyno szybkie wyplaty

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy serdecznie za miłą opinię!

Cieszymy się, że doceniasz nasze kasyno i szybkie wypłaty — to dla nas bardzo ważne. Życzymy dalszych emocjonujących rozgrywek i dużo szczęścia!

scam

NIE polecam... nie warto tu grać... support to jakaś kpina. Uważajcie !!

28 maja 2025

Odpowiedź od GGBET

Przykro nam słyszeć, że Twoje doświadczenie było negatywne. Każdą opinię traktujemy poważnie i zależy nam na tym, by poprawić jakość obsługi. Jeśli chcesz, skontaktuj się ponownie z naszym czatem wsparcia – postaramy się lepiej pomóc i wyjaśnić sytuację.

Zakłady na esport mają naprawdę spory…

Zakłady na esport mają naprawdę spory wybór, szczególnie jeśli chodzi o CS2 i Dota 2. Lubię to, że można grać live i obstawiać konkretne rundy. Wpłaty kartą działają szybko, wypłaty na Skrill też bez większych opóźnień. Strona mogłaby być nieco szybsza na telefonie, ale ogólnie jestem zadowolony.

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za szczegółową opinię!

Cieszymy się, że doceniasz szeroki wybór zakładów na esport oraz sprawne płatności. Przekażemy Twoją sugestię dotyczącą działania strony mobilnej do odpowiedniego zespołu – stale pracujemy nad poprawą wydajności.

Trzymamy kciuki za kolejne trafione zakłady!

Very good casino

Odpowiedź od GGBET

Thank you for your kind words!

We're delighted to know you consider GG.BET a very good casino. Your support motivates us to keep delivering the best experience possible.

Wishing you continued luck and exciting gameplay!

Najważniejszy jest kontakt z klientem

Na wszelkie pytania konsultanci odpowiadają zgodnie z regulaminem. A jeżeli człowiek czegoś nie rozumie to wytłumaczą krok po kroku

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za miłe słowa!

Cieszymy się, że nasi konsultanci mogą pomóc i wyjaśnić wszelkie wątpliwości krok po kroku. Dokładamy wszelkich starań, aby obsługa klienta była jak najbardziej klarowna i pomocna.

Życzymy powodzenia i samych udanych zakładów!

Super zabawa

Ggbet casino dostarcza niesamowitych emocji , to świetna zabawa, ta adrenalina towarzyszaca grze jest nie do opisania, milo jest jak sie dodatkowo wygra,

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za tak pełną emocji opinię!

Cieszymy się, że GG.BET Casino dostarcza Ci tylu niezapomnianych wrażeń. Dokładamy wszelkich starań, aby rozrywka była ekscytująca, a każda wygrana dawała jeszcze więcej radości. Adrenalina i dobra zabawa – to właśnie chcemy oferować naszym graczom!

Życzymy wielu dalszych sukcesów i emocjonujących chwil z GG.BET!

Wbct

Bardzo dobre kasyno

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za pozytywną opinię!
Cieszymy się, że nasze kasyno spełnia Twoje oczekiwania. Zawsze pracujemy nad tym, aby dostarczać jak najlepszą rozrywkę i niezawodną obsługę.

Powodzenia i udanej gry!

Best casino

Wypłacalne castingi jak dla mnie najlepsze

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy serdecznie za opinię!

Cieszymy się, że doceniasz nasze wypłaty i ofertę — to dla nas ogromna satysfakcja. Staramy się, aby GG.BET oferowało najlepsze możliwe doświadczenia, zarówno pod względem funkcjonalności, jak i niezawodności.

Życzymy dalszych sukcesów i wielu emocji przy grze!

😊😉😊😋

😊🤨😗🤫🤠🙂😐😙😙😮🤔

19 maja 2025

Odpowiedź od GGBET

Thank you for sharing your vibes with us!
Wishing you lots of fun and great wins!

Good

Hi.
Good game.

1 stycznia 2025

Odpowiedź od GGBET

Thank you for your feedback!
We’re glad to hear you’re enjoying the game.
Wishing you lots of fun and big wins ahead!

Bardzo dobre kasyno

Bardzo dobre kasyno, wypłaty szybkie. We wszystko fajnie się gra, duże urozmaicenie gier. Polecam

Odpowiedź od GGBET

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię!

Cieszymy się, że doceniasz szybkie wypłaty, różnorodność gier i ogólne wrażenia z gry w naszym kasynie. Twoje zadowolenie to dla nas największa nagroda.

Życzymy Ci dużo szczęścia i samych wygranych! W razie pytań — nasz zespół wsparcia jest zawsze do dyspozycji.

Bardzo dobre bonusy od depozytu i…

Bardzo dobre bonusy od depozytu i liczne konkursy

19 grudnia 2024

Odpowiedź od GGBET

Dziękujemy za miłe słowa!

Cieszymy się, że doceniasz nasze bonusy od depozytu oraz liczne konkursy. Zależy nam, aby nasi gracze zawsze mieli dostęp do ciekawych promocji i dodatkowych możliwości wygranej.

Życzymy powodzenia i wielu emocjonujących chwil z GG.BET!

No problem with payments

No problem with payments, very good serwis.

Odpowiedź od GGBET

Thank you for your positive feedback!

We’re glad to hear that you haven’t experienced any issues with payments and that you are satisfied with our service. We strive to provide a smooth and reliable experience for all our users.