Gevolgrecht heeft mij mega goed ondersteund bij de afhandeling van mijn ongeluk (kettingbotsing). Het is soms zo onoverzichtelijk waar je wel of geen recht op hebt, en wie dit regelt. Ze zijn goed in... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onze zoon kreeg buiten zijn schuld een auto-ongeluk met nekletsel tot gevolg. Voor hem - als intensief sporter - een traumatische ervaring. Ten tijde van zijn letsel ging al zijn aandacht uit naar het... Zobacz więcej
Vanaf het moment dat ik contact had met Gevolgrecht Nederland heb ik dit als prettig ervaren. Het invullen van de formulieren zijn duidelijk en overzichtelijk. Toen ik vragen had over iets kreeg ik hi... Zobacz więcej
Ben super geholpen door gevolgrecht Nederland ik werd bij gestaan door Dhr Bijlsma bij iedere ontwikkeling hield hij mij op de hoogte Ben in december 2022 aangereden door een scooter van achter... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gevolgrecht.nl is een Legal Tech platform voor efficiënte en eerlijke afhandeling van gevolg- en/of letselschade als gevolg van een verkeersongeval. Hierbij wijzen wij gedupeerden van een ongeval op hun rechten en helpen we met het verhalen van alle schade.
Dane kontaktowe
James Wattstraat 4, 8912 AR, Leeuwarden, Holandia
- 058 792 00 28
- info@gevolgrecht.nl
- gevolgrecht.nl
Snelle reacties en fijne manier van…
Snelle reacties en fijne manier van communicatie.
Fijn geholpen
afhandelen gevolgschade
als ik er niet uit kwam met het invullen van de formulieren werd ik daarmee uitstekend geholpen.
ook met vragen.
Nooit meer
Totaal geen contact gehad moest zelf contact zoeken en heb gevraagd of ze me terug wilden bellen nooit gebeurd heb mails gestuurd geen reactie en dan krijg je een miezerige bedrag dat niet eens in de buurt komt van de schaden die ik heb geleden

Odpowiedź od Gevolgrecht Nederland
Goede communicatie en zeer deskundig bedrijf
Na alle ellende die je maar mag hebben na een aanrijding buiten schuld, heeft Gevolgrecht voor een fijne compensatie gezorgd die meer dan welkom was na de geleden schade. Wat een top bedrijf! Fijne communicatie en Gevolgrecht houd je zeer goed op de hoogte, ook als bepaalde zaken langer duren dan verwacht.
Ze vriendelijk en houden goed contact
Ze zijn onderhouden goed contact, en zijn vriendelijk
Genoegdoening van de nevenschade
Wat een fijne afwikkeling van alle ellende na een aanrijding buiten schuld. Je bent er toch zelf altijd druk mee. En de nevenschade zit er meestal niet om vergoed te krijgen. Dank jullie wel Gevolgrecht voor het doorpakken van deze zaak.
Ben super geholpen door gevolgrecht…
Ben in december 2022 aangereden door een scooter van achteren en Dhr Bijlsma is bezig geweest met deze zaak t/m februari 2024 omdat de tegenpartij steeds tegenwerkten
Maar omdat Dhr Bijlsma het er niet bij liet zitten hebben we de zaak gewonnen
Zou dit bedrijf echt aanraden top mensen
Nogmaals bedankt !
Goede communicatie
Erg fijne communicatie via de mail. Snel antwoord en relatief snel tot een akkoord met de verzekeraar gekomen. Echt een aanrader om deze partij in te schakelen! Na een auto-ongeluk waarbij tegenpartij 100% aansprakelijk was wilde de verzekeraar van de tegenpartij niet vergoeden. Via de reguliere route veel geprobeerd maar ik werd genegeerd en weggeschoven. Gevolgrecht heeft dit goed opgepakt en uiteindelijk een hogere gevolgschade kunnen verhalen dan ik aanvankelijk had verwacht. Meer mensen zouden van deze partij moeten weten!
Ik heb in oktober een aanrijding gehad…
Ik heb in oktober een aanrijding gehad en zojuist is alles afgerond. Ik ben zeer tevreden op de manier hoe ik geholpen ben en zou in de toekomst gevolgrecht.nl zo weer inschakelen.
Vriendelijk en daadkrachtig
Een verkeersongeval is een zeer vervelende ervaring...echter vanaf het eerste contact met Deck en Gevolgrecht ivm de schade afwikkeling werd ik op het gemak gesteld. Zij gaven mij het gevoel dat ik mocht vertrouwen op een goede afloop vwb de schadeafwikkeling. Gedurende het proces werd ik op keurige wijze op de hoogte gehouden en inderdaad mijn vertrouwen werd niet beschaamd. Heel tevreden kan ik nu een punt zetten achter deze vervelende gebeurtenis! Dank!!
Alles goed een correct afgehandeld.
Ze hebben mijn zaak goed behartigd
Ze hebben mijn zaak goed behartigd. Wat ik erg belangrijk vond is dat ze regelmatig een update sturen omtrent status en ook dat je op je vragen een snelle reactie ontvangt.
Zeer goede en uitgebreide hulp!
Zeer goede en uitgebreide hulp. Heel tevreden met de hulp van Gevolgrecht Nederland.
Fijne communicatie en ze hebben een…
Fijne communicatie en ze hebben een heel bedrag vergoed kunnen krijgen voor me. Aan uren die ik niet heb kunnen werken en kosten die ik moest maken voor een huurauto, nadat mijn auto door de andere partij totalloss was gereden. Heel fijn!
Via de normale weg mijn schade vergoed…
Via de normale weg mijn schade vergoed krijgen lukte niet, de verzekering negeerde me gewoon. Toen Gevolgrecht ingeschakeld en toen was het binnen twee weken geregeld en kreeg ik nog meer terug dan aanvankelijk geclaimd. GEWELDIG! Goede organisatie, vriendelijk personeel en… goede resultaten. Volgende keer schakel ik Gevolgrecht meteen in.
uitstekende begeleiding in het verhalen…
uitstekende begeleiding in het verhalen van schades persoonlijk en matriele schade.dikke pluim
positief resultaat na aanrijding buiten mijn schuld
Kort nadat ik in april 2023 een aanrijding had gehad, waarbij de tegenpartij aansprakelijk was, zag ik toevallig op een infomail van mijn verzekeraar een verwijzing naar Gevolgrecht. Ik besloot contact met hen op te nemen om te zien wat er mogelijk was. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het iets zou opleveren, omdat ik geen lichamelijke klachten had, geen extra medische kosten, maar alleen 'stressklachten' die moeilijk te beoordelen en in geld uit te drukken zijn, leek mij. Niettemin heeft Gevolgrecht de zaak opgepakt en mij regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het heeft lang geduurd, waarschijnlijk ook door de trage afhandeling van de vezekeringsmaatschappij, maar net toen ik dacht dat er geen resultaat meer gehaald zou worden, kreeg ik bericht van Gevolgrecht dat er een schadevergoeding was toegekend, die ik inmiddels ontvangen heb. Het bedrag is zelfs hoger dan ik had durven hopen! Mijn dank aan Gevolgrecht is groot! D.Schoonenwolf
Na een ongeval met de fiets
Na een ongeval met de fiets, ontzettend behulpzaam bijgestaan door Gevolgrecht. Goed op weg geholpen en stap voor stap de schade afgehandeld. Daarnaast reageerden ze erg professioneel en menselijk door stil te staan hoe het met mij ging (dank daarvoor)
Zonder gevolgrecht was het niet gelukt
Gelukkig heb ik van jullie bedrijf vernomen, jullie hebben zoveel geduld gehad met mij goed geholpen met de persoonlijke schade verhalen op de tegenpartij.
Sinds ik van jullie bestaan af weet informeer ik ook andere dat zij jullie hulp in kunnen schakelen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.