Wat een geluk bij het stoeien met een hond, drie complete armbanden gebroken. Iedereen op de knietjes in de tuin, behoorlijk wat steentjes en slotjes teruggevonden. Kosten reparatie slechts verzendko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Was iets niet duidelijk met mijn bestelling,kreeg mail met de vraag u heeft vorige bestelling een andere maat gehad klopt klopt dat? Heb terug geschreven,gelijk een andere vraaggesteld. Alles is su... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik wist niet dat een simpele bestelling zo’n impact kon hebben — blijkbaar veroorzaak ik feestjes in Helmond met alleen een klik op ‘bestellen’. 😄 Wat een hilarische en hartverwarmende bevestigi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het blijven prachtige armbanden en supervriendelijk mensen. De mails zijn grappig en vrolijk. Elk jaar weer een mooi kado voor onder de kerstboom en superfijne service!!
Reakcja na opinię
Wij zijn Getsome bracelets. Een armbandenmerk voor Hem & Haar opgericht in 2020 door Eefje & Lowie uit Helmond. Al onze armbanden zijn handgemaakt op basis van een eigen design. Wij vinden het belangrijk dat onze sieraden met veel liefde & plezier worden gedragen. Onze armbanden zijn daarom uniek, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Bij ons staat U als klant centraal en daar hechten wij zeer veel waarde aan. Wat ons doel is?? U te laten stralen met een van onze prachtige creaties!
Helmond, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Netjes en snel geleverd. Leuk product .
Ondanks dat de maat werd gecheckt was hij helaas toch te groot. Heb daarna een andere besteld omdat het op maat gemaakt is. Was mijn schuld
Supersnelle reactie op mijn bestelling met een vraag over de maatvoering (had twee verschillende maten besteld, voor mij met reden). Superleuke communicatie en een geweldige tekst in de orderbevestiging. Levering erg snel en het belangrijkste, een er mooi product. Overduidelijk dat er passie in het werk wordt gestoken en veel plezier aan wordt beleefd! Een eerste kennismaking met dit bedrijf en zal zeker niet m’n laatste bestelling zijn….

Odpowiedź od Getsome Bracelets
Ik voelde me echt weer even jong. ;) Iemand die mij vroeg of ik mijn huiswerk wel goed had gedaan. Maar na een gezellig app-wisseling wist ik toch de juiste maten door te geven. Wat fijn dat iemand mij daarbij helpt.
Want nu heb ik de mooiste en best passende armband ever.
Dank jullie wel voor jullie super service!

Plus :
Klantvriendelijk, behulpzaam, mooi product
Min :
Reactie op bestelling vond ik over de top popie-jopie enthousiast.
Maat voering klopte niet, veel gedoe, uiteindelijk netje een prima passende armband ontvangen.
Super snel een leuke reactie gehad. En het was al gauw binnen. Ben er erg blij. Er zat nog een leuke attentie bij.
Korte levertijd en snelle afhandeling! Mooi product!
Nu nog kado geven, benieuwd wat vriendlief ervan vindt! ❤️
Eefje bedankt!
Super mooie sieraden voor heren, vlotte levering en de bevestigings en verzend mails zijn briljant :)
Geweldige service! Ik ben ontzettend goed geholpen door de medewerkers en daardoor hebben zowel mijn man, onze 2 zoons en ik armbanden die perfect passen. Helemaal geweldig!
Ik ben zéér tevreden over de producten van Getsome. Het standaardassortiment is ruim en bij sommige producten kun je kiezen uit extra kleuren. De levertijd is zoals geadverteerd: (bijna altijd) de volgende dag, en de prijs is prima. Maar de kwaliteit van de producten gaf de doorslag: die is nl. uitstekend en daarom ben ik een terugkerende klant geworden.

Odpowiedź od Getsome Bracelets
3 armbandjes laten komen, harstikke mooi. Kralen zien er heel mooi uit. Ben er dan ook erg blij mee. Goeie prijs kwaliteit verhouding.

Odpowiedź od Getsome Bracelets
Vanwege het feit dat er onduidelijkheid was omtrent de maat van de armbanden een bezoek gebracht aan het fabricatieadres. Met alle egards ontvangen. Terplekke werden de armbanden gemaakt en onder genot van een kopje koffie even "bijgebabbeld". Niets dan lof over de kwaliteit uiteraard.

Odpowiedź od Getsome Bracelets
Nou, mijn 2e bestelling al en 1 Armband in de winkel gekocht. Supergoede service, prachtige armbanden, lokale ondernemer, flexibel in afhalen, netjes verpakt, prachtig aanbod! Ik wil ze allemaal wel!

Odpowiedź od Getsome Bracelets
Fijn dat maat nog gecheckt werd.
Goede service!!

Odpowiedź od Getsome Bracelets
Super kwaliteit! Super service! Eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ben ontzettend tevreden met mijn bestellingen.

Odpowiedź od Getsome Bracelets
Goede kwaliteits prijsverhouding. Persoonlijke benadering. Ook wordt meegedacht. Bij mijn laatste bestelling had ik een foutje in de bestelling gemaakt. Ik krijg even naderhand een appje waarin ik daar op gewezen werd. Werd aangepast en ik had de juiste maat in huis. De mail die je als bevestiging krijgt is ook erg leuk

Odpowiedź od Getsome Bracelets
Al meerdere armbanden hier gekocht. Leuke bevestigingsmail, nette presentatie als je het ontvangt. Zit gewoon goed in elkaar en de armbanden blijven mooi en goed. Zeker aan te bevelen

Odpowiedź od Getsome Bracelets
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.