Bestilte en konfirmasjonsgave til mitt tantebarn med navn de på. Og gud så fin de var! Håper han liker disse like godt som jeg likte de!
Zobacz, co mówią recenzenci
Upptäckte att det saknades varor i det barset som jag beställt, när jag hämtat ut paketet på onsdagen. Det skulle vara till en studentpresent som jag skulle ge bort på fredag. Var direkt i kontak... Zobacz więcej
Snabb leverans. När jag fick mitt förkläde som hade personligt tryck, så hade det en defekt i lädret. Jag mailade och fick snabbt leverans av ett nytt där jag kunde välja att få det ännu snabbare gnm... Zobacz więcej
Beställde en graverad kökskniv för att ge bort som 50-års present. +Intressant och bra utbud. +Hyffsat snygga typsnitt att välja på. +Oerhört bra att kunna "förhandsgranska" produkten när m... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Graverade prylar och presenter till snabba leveranser.
Dane kontaktowe
Propellervägen 12, 18362, Täby, Szwecja
- 08-684 279 39
- info@getpersonal.se
- getpersonal.se
Supernöjd
Så nöjd med mitt smyckesskrin och himla imponerad över snabb och fin leverans.
Så himla elegant och passade så fint på…
Så himla elegant och passade så fint på våran drinkvagn
Väldigt snabb leverans…
Väldigt snabb leverans och varan motsvarade våra förväntningar och vad som utlovades!
Fin produkt, men lite besviken
Fin produkt, men lite besviken då jag uppfattade att det skulle ingå gravering på smyckesskrinet men det var bara utskuret ur materialet. Kändes därför inte lika lyxigt som jag önskade. Men, själva asken i sig är superfin, samt insidan känns lyxig.
Paketet var bra inslaget.
Kom fram snabbt och va som det såg ut…
Kom fram snabbt och va som det såg ut på bilden
Bra bemötande och snabb leverans
Bra bemötande, snabb bekräftan på order och supersnabb leverans, på två dagar hade jag min beställning. Återkommer gärna!
Jättefin produkt och gravyr
Jättefin produkt och gravyr. Väldigt bra kundbemötande och kundtjänst. Mycket snabb leverans. Rekommenderas starkt!
Super snabb leverans och snabb…
Super snabb leverans och snabb kommunikation via mejl också
Super bra kvalité
Super bra kvalité, smidigt och snabb leverans. Jag och maken är jätte nöjda!
Supersnabb leverans!
Snabbaste leveransen jag varit med om och mycket nöjd med varorna.
Manikyrset Erbe Solingen Mon Cherie
Jag köpte ett manikyrset Erbe Solingen Mon Cherie. Det var jättefint och verkar vara av god kvalitet. Men det var svårt att öppna för nagelklipparens handtag sitter i vägen för dragkedjan. Det är lättare att stänga.
Bra produkt
Bra produkt
Fin gravyr
Nöjd med leveransen.
Lite minus att när jag ringde flera gånger så var det ingen som svarade eller ringde upp, trots att jag lämnade ett meddelande.
snyggt och snabbt!
Fina och annorlunda presenter
Väldigt trevlig, professionell bemötande personal som också var behjälplig med utlämning på Hantverkargatan via 7-11 på lördagen.
Fina och annorlunda presenter som ingraveras för att det ska mer personligt.
Väldigt fint smycke men men det blev…
Väldigt fint smycke men men det blev fel för mig köpte en precent till min mor för det lilla sista jag hadde över,Boch det vart felstavat hennes namn på namn brickan , pga mig , men jag vet hur det stavas, det va a en tråkig historia
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.