DEZE MAN IS EEN OPLICHTER!!
DEZE MAN IS EEN OPLICHTER!!! EN SPOORT NIET!!
DEZE MAN IS ZIEK!!!
Vanmiddag problemen met m’n scooter gehad die niet meer starte..
Ik belde deze gestoorde man op om te vragen of die mijn kon helpen omdat m’n scooter niet meer startte.
Vervolgens zij deze vriendelijk man dat dat goed was, en dat ik kon komen.
Ik met m’n scooter gelopen van centraal naar deze gek.
Vervolgens vertelde deze man dat het contact blokje (of zo iets) kapot was. En dat die dit kon maken.
Dus ik gaf akkoord.
Toen ik m’n 06 nummer gaf, zij hij is deze scooter verder wel veilig? Waarop ik zij ja hij heeft vorige maand nog een grote service beurt gehad.
Daarna ging deze mafketel zoeken op iets wat niet helemaal meer goed was en vervangen moest worden.
En dat bleek de achterband was iets met slijtage.
Waarom deze man zij: ik maak alleen de scooter als ik ook de achterband kan vervangen.. waarop ik zij: dat moet k even overleggen met m’n werkgever.
Naar even overleggen met m’n werkgever, vertelde ik hem dat die alleen dat contact blokje (of hoe dat ook mag hete) moest vervangen.
Vervolgens word ik de deur uit gezet met scooter en al, en werd mij verteld dat ik nooit meer hoef te komen..
Echt deze man spoort niet, ik raad deze man nooit niemand aan, want deze gestoorde man wil alleen maar geld zien.
Beter is t dat hij stopt met z’n werk en lekker achter de geraniums gaat zitten, vieze ouwe mafketel