2,6

Słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,6

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

DEZE MAN IS EEN OPLICHTER!!

DEZE MAN IS EEN OPLICHTER!!! EN SPOORT NIET!!

DEZE MAN IS ZIEK!!!
Vanmiddag problemen met m’n scooter gehad die niet meer starte..
Ik belde deze gestoorde man op om te vragen of die mijn kon helpen omdat m’n scooter niet meer startte.
Vervolgens zij deze vriendelijk man dat dat goed was, en dat ik kon komen.
Ik met m’n scooter gelopen van centraal naar deze gek.
Vervolgens vertelde deze man dat het contact blokje (of zo iets) kapot was. En dat die dit kon maken.
Dus ik gaf akkoord.
Toen ik m’n 06 nummer gaf, zij hij is deze scooter verder wel veilig? Waarop ik zij ja hij heeft vorige maand nog een grote service beurt gehad.
Daarna ging deze mafketel zoeken op iets wat niet helemaal meer goed was en vervangen moest worden.
En dat bleek de achterband was iets met slijtage.
Waarom deze man zij: ik maak alleen de scooter als ik ook de achterband kan vervangen.. waarop ik zij: dat moet k even overleggen met m’n werkgever.
Naar even overleggen met m’n werkgever, vertelde ik hem dat die alleen dat contact blokje (of hoe dat ook mag hete) moest vervangen.
Vervolgens word ik de deur uit gezet met scooter en al, en werd mij verteld dat ik nooit meer hoef te komen..
Echt deze man spoort niet, ik raad deze man nooit niemand aan, want deze gestoorde man wil alleen maar geld zien.
Beter is t dat hij stopt met z’n werk en lekker achter de geraniums gaat zitten, vieze ouwe mafketel

9 września 2026

Wees voorzichtig met deze monteur.

Wees voorzichtig met deze monteur.

Ik bracht mijn scooter naar hem om de schakelaar voor het dim-/grootlicht te laten vervangen. Omdat hij geen geschikte schakelaar op voorraad had, stelde hij voor om de draden door te knippen en ze zo aan elkaar te zetten dat het dimlicht altijd zou blijven branden, zelfs zonder schakelaar.

Ik gaf beleefd aan dat ik dit liever niet wilde en dat ik zelf op zoek zou gaan naar een schakelaar op Marktplaats. Dit maakte hem echter boos, en hij stuurde me weg met de mededeling dat ik niet meer welkom was.

Ik ga hier uiteraard niet meer terug. Gelukkig zijn er genoeg andere monteurs die op een professionele en klantvriendelijke manier werken.

Denk goed na voordat je naar deze man gaat.

28 stycznia 2025

Czy to Twoja firma?