Weer heerlijke koffiebonen besteld. Helaas deze keer niet binnen 1-2 dagen bezorgd. Op de site staat voor 16.00 uur besteld vandaag verzonden. Ik heb er bijna een week op gewacht. Een minpuntje, maa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was op zoek naar lekkere koffiebonen tot ik Gerrits koffie tegen kwam en dacht, ik bestel eens en kijken of deze bonen lekker zijn. Amazing. Echt een heerlijk koffietje/ cappuccino/espresso ge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik vind de Verdi Organic Coffee van Gerrits gruwelijk lekker. Die gebruik ik op kantoor als bonen en thuis als gemalen koffie. De koffie heeft een volle smaak met een vleugje cacao én is biologisch. D... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gerrits Koffie levert échte koffiebonen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit ambachtelijke branderijen in Nederland. Van krachtige espressobonen tot zachte biologische koffiebonen en specialty coffee, wij selecteren alleen de beste bonen die met zorg zijn gebrand. Onze koffie is er voor mensen die verschil proeven. Geen supermarktkwaliteit, maar caféwaardige blends die met aandacht zijn samengesteld. Denk aan rijke espresso’s, verfijnde lungo’s en zelfs 100% natuurlijke decafé koffie, zonder chemie. Elke zak wordt vers gebrand, direct verpakt en snel bij je thuisbezorgd. Bij ons vind je onder andere de karaktervolle Brizio-lijn, de biologische NoCa koffie, de elegante Carmen Superieur en de intense Canal Amsterdam bonen. Of je nu thuis koffie zet of inkoper bent voor kantoor of horeca – je proeft het vakmanschap. Gerrits Koffie is er voor de liefhebber. Voor wie koffie niet alleen nodig heeft, maar waardeert. Bekijk ons assortiment op www.gerritskoffie.nl ☕ Vers gebrand | 🌱 Biologische bonen | 🚚 Gratis verzending vanaf €40
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Gewoon goede koffie
Het was goed
Heel goede service en heerlijke koffie…
Heel goede service en heerlijke koffie . Ik had de canalkoffie
Heerlijke koffie, geweldige service en klantvriendelijkheid!!
Heerlijke koffie en een geweldige, uiterst klantvriendelijke service. Mijn dank is groot!
Tot de volgende bestelling.
Alle bestelde pakken zijn heel…
Alle bestelde pakken zijn heel aangekomen ( goede doos en zorgvuldig verpakt) + een extra zakje koffie!
Lekkere koffie
De snelle levering en tot nu toe lekkere koffie. Vriendelijke personeel.

Eine wirklich sehr gute Kaffeebohne
Eine wirklich sehr gute Kaffeebohne. Volle, rundes Aroma und sehr bekömmlich. Wir haben diesen Kaffee im Hotel Iselmar in Lemmer getrunken und waren total begeistert. Zu Hause gleich den Kaffee bestellt und im Kaffeevollautomat zubereitet. Wir sind begeistert.

Odpowiedź od Gerrits Koffie
Met zorg geleverd en aandacht
Met zorg geleverd en aandacht: opgemerkt dat ik bonen bestelde maar altijd gemalen koffie koop. Dus ben ik gebeld en is de bestelling gemalen koffie geworden. Doos was wat gescheurd bij aflevering.

Geweldige koffie & topservice
Geweldige koffie & topservice
De koffie van GerritsKoffie overtrof al mijn verwachtingen. Eindelijk de smaak gevonden die echt bij mij past. Snelle en vriendelijke service. Aanrader!
Goed advies bij mijn koffiekeuze
Goed advies bij mijn koffiekeuze. En op het laatst toch nog andere koffie voor mij opgedtuurd inclusief monstertje. TOP!!!

Odpowiedź od Gerrits Koffie
Great coffee with great service!
I’ve ordered here several times already, and the coffee is always delicious.
One time, something was wrong with my order, but they helped me quickly and resolved it professionally.

Odpowiedź od Gerrits Koffie
Geweldige koffie en ervaring van Gerrits koffie
Ik had nog niet eerder gehoord van Gerritskoffie maar ik kwam het tegen en een geweldige webiste en supergoede persoonlijke klantenservice.
De koffie zakken waren supersnel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij dat voelde heel fijn.
Ik had bij mijn eerste bestelling proefzakken en proef pakketten en het was zo goed bevallen dat ik voor nu vaste klant ben, echt fantastisch!🤩

Heel lekkere koffie
De koffie die ik gebruik is de Brizio Lungo bonen waarmee je oa een heerlijk espresso of creme koffie maakt . Ga ook ander soort boon proberen. De koffie is top, evenals de snelle levering.

Odpowiedź od Gerrits Koffie
Ik was op zoek naar lekkere koffiebonen…
Amazing. Echt een heerlijk koffietje/ cappuccino/espresso gemaakt.
Ook super lieve mensen achter Gerrits koffie.
Hun verdienen 5 sterretjes

Odpowiedź od Gerrits Koffie
Uitstekende koffie en service!
Ik heb onlangs de organic koffie van Gerrits Koffie besteld en ben echt onder de indruk. De aroma is rijk en uitnodigend, en de textuur vol en zacht. Je proeft meteen dat het om koffie van hoge kwaliteit gaat.
Wat ik ook enorm waardeer, is de klantenservice. Ik twijfelde eerst over welke koffie het beste bij mij zou passen, maar ik ben binnen een paar uur heel vriendelijk en deskundig geholpen. Ze namen echt de tijd om mee te denken.
Kortom: zowel het product als de service zijn top. Ik kom hier zeker terug, dit wordt mijn vaste bestellocatie!

Odpowiedź od Gerrits Koffie
Ze hebben gewoon oprecht hele lekkere…
Ze hebben gewoon oprecht hele lekkere koffie, tja daar kan je gewoon niet omheen.
Goed geprijsd, en een grote variateit.
Raad het sterk aan, want het is gewoon een fijn en makkelijk koop proces ook.

Lekkere koffie
Lekkere koffie, krijg er veel complimentjes op. Kan hier elke dag wel van genieten. Zeker een aanrader!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.