Genladning Danmark Recenzje 237

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har handlet mange gange efterhånden. Service ud over enhver forventning. Havde lavet en fejltastning på en ordre. Han kører op til pakkestedet og får lavet om på min pakke, så det hele passer, på en l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hjemmesiden er ikke fantastisk (mange varer skal bestilles og de kan skaffe varer som ikke er på hjemmesiden) men de er pålidelige, hjælpsomme og betjeningen er god. Et kig ind i butikken kan anbefal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 2 sæt Lee Pacesetter Dies om aftenen d. 15/5-25. Butikken sendte dem allerede næste dag, og d. 17/5 kunne jeg afhente ordren i min lokale pakkeshop. Nem bestilling på siden og hurtig forse... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep łowiecki

Napisane przez firmę

Vi er den førende butik i Danmark når det kommer til genladningsudstyr, med alt hvad dertil hører. Både som webshop og detailbutik med åbent alle hverdage (se åbningstider på hjemmesiden). Desuden fører vi et bredt udvalg i håndvåben, rifler og lidt sjovere haglgeværer. Er du ny som genlader eller har du bare et af de sædvanlige problemer, som er svært at få svar på. Vi finder svar på næsten alt, uanset sortkrudt, historiske våben eller moderne langdistance rifler, så sidder vi klar til at hjælpe alt det vi kan.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

De er bare super.

En fantastisk oplevelse.
Jan er bare super til at finde de ting jeg bestiller. De kommer meget hurtig.
Så de beste anbefalinger til at bruge Gendladning Danmark her fra.

8 lutego 2025

Odpowiedź od Genladning Danmark

Tak for din anmeldelse, det glæder os at du er tilfreds.

Go og hurtig service

Fair pris, overskuelig hjemmeside, hurtig ekspedition og hurtig Leveting.
Meget tilfreds over den gode og professionelle service.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler Genladning.com
Kan bestemt anbefales

1 lutego 2025

Odpowiedź od Genladning Danmark

Tak for at du anbefaler os og Vi er meget glad for du har en super oplevelse hos os.

Oceniono na 5 z 5

Dejligt at handle hos jer I er flinke…

Dejligt at handle hos jer I er flinke har fornuftige priser og det eneste sted jeg har fundet reservedele tilbehør og andet godt til min genladepresseTak 😊Mvh Michael Rasmussen

22 stycznia 2025

Det glæder os meget at høre Michael, Tak

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, hurtig pakning og forsendelsen (da varen kom på lager) 😊

20 stycznia 2025

Odpowiedź od Genladning Danmark

takker, vi gør alt vi kan få at få varerne hurtigt hjem, og de når dårligt at lande, før de bliver sendt ud til jer kunder.

Oceniono na 1 z 5

Rigtigt møgfirma

Rigtigt møgfirma
Købte en riffel, og de har så lidt styr på deres skidt , at de udleverer den forkerte riffel og aldrig opdager det, det er først et halvt år senere når jeg skal sælge den at jeg selv opdager at jeg har haft et våben jeg ikke havde tilladelse til i et halvt år..

Men ok de udleverede den så også før jeg havde fået mit skv kort, så det er selvfølgeligt svært at tjekke serienummeret når man ikke engang tjekker om folk har tilladelse til våbnet man sælger dem ..

De sælger også ammunition til folk trods manglende tilladelse til pågældende kaliber ..

Hold jer langt væk

Edit: som svar på jeres kommentar kan jeg kun sige du er fuld af løgn.. det er i 2024 dette er foregået og med præcis samme ejere som nu, hvilket du jo selv utilsigtet indrømmer , fordi hvis det var nye ejere og driftfolk så havde du jo ikke vidst en fløjtende f*s om det du mener skulle være et alternativt motiv for denne anmeldelse .. så bare stop løgnene

Bare fordi i laver fixfaxerier på papiret for en måned siden, så den ene ejer pludseligt kun er direktør og den anden ejer kun er ansat i butikken fordi i fik så meget dårlig omtale , betyder det jo ikke at forholdene er ændret det er stadig samme møgfirma og det tænker jeg alle skal ha at vide..
Dette er kun begyndelsen , spænd jer fast for det bliver nok lidt turbulent , for mindst 3 af de firmaer jeres "direktør" er indblandet i ..

Edit 2: haha her ved i præcis hvem jeg er og hvad det handler om men til trustpolot påstår i at i ikke ved hvem jeg er... nederen firma , fulde af løgn

14 stycznia 2025

Kære Allan.
Vi ved godt der stikker andet bag din anmeldelse, og fred være med det, det kan vi i Genladning Danmark ikke gøre noget ved.
Dine oplevelser med Genladning Danmark må ligge år tilbage, det er ikke i tiden med den nye drifts og ejerkreds, som startede op i januar 2024. Jeg kan oplyse dig om at ingen uden tilladelse får udleveret udstyr af nogen art, hvor det kræves, heller ikke dig!
Med venlig hilsen Genladning Danmark

Alt i skønneste orden!

Bestilte et LEE 'Auto Bench Prime' sæt og der var ikke 'Folding tray...' med, og her kunne man godt komme i tvivl om denne var inkluderet, selvom det fremgår på æsken... Man skal nemlig være opmærksom på at andre dele sælges seperat.
Jan vendte øjeblikkeligt en ærgerlig følelse til en god oplevelse ved at eftersende 'trays' samme dag.

7 stycznia 2025

Odpowiedź od Genladning Danmark

Tak, ja det indpakningen snyder altså en gang i mellem.

Hurtigt levering

Der stod 2-4 dages levering.
Men modtog min pakke dagen efter jeg bestilte, super fedt når når man stod og manglede en dims.

8 stycznia 2025

Odpowiedź od Genladning Danmark

Tak, vi ved hvor vigtigt det er at få sit grej.

Oceniono na 1 z 5

Totalt useriøs behandling

Efter 5 uger, to mails og et pænt antal telefonopkald, alt ubesvaret, må jeg erkende at jeg anser firmaet for at være komplet useriøst - hvis det overhovedet eksisterer. Jeg må desværre tilråde alle at holde sig langt væk. Jeg bestilte alene lagervarer, som iflg. hjemmesiden sendes hver mandag, men der sker bare intet og man kan ikke komme i kontakt med nogen.

7 lutego 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej