1. Usługi konsultingowe
  2. Konsultant ds. zdrowia
  3. Agencja marketingu i mediów
  4. Tłumacz

At Genius Team, we connect top clinics with real UK clients and we do it with heart. Our success comes from one simple truth: we genuinely care. We’re not just about generating leads; we’re about building lasting relationships between trusted clinics and future patients. Our priority is always what’s best for our partners and the people they serve. Every connection we make is rooted in integrity, compassion, and a commitment to long-term success. With a deep understanding of the healthcare space and a team driven by purpose, Genius Team is proud to be the trusted link between quality care and the people who need it.

4,6

Doskonała

Z całego serca chciałabym podziękować…

Z całego serca chciałabym podziękować Genius Team za wsparcie podczas całego procesu leczenia.
Od samego początku, już przy pierwszym spotkaniu w UK, poczułam spokój i pewność, że dobrze trafiłam. Wszystko było jasno wyjaśnione, bez presji, w bardzo przyjaznej atmosferze.
Szczególne podziękowania należą się Ani Parker, która towarzyszyła mi na każdym etapie. Zawsze była dostępna, cierpliwie odpowiadała na moje pytania i dbała o każdy szczegół. Czułam, że naprawdę komuś zależy, żebym przeszła przez to wszystko bez stresu.
Podczas wyjazdów i wizyt miałam poczucie, że nie jestem z tym sama, a po powrocie nadal mogłam liczyć na kontakt i pomoc, co było dla mnie ogromnie ważne.Cały proces przebiegł sprawnie i dużo spokojniej, niż się spodziewałam. Dziś wiem, że to była bardzo dobra decyzja.
Jestem bardzo wdzięczna i z czystym sumieniem polecam Genius Team oraz Anię każdemu, kto myśli o takim leczeniu.

14 kwietnia 2026

Chciałbym z całego serca podziękować…

Chciałbym z całego serca podziękować Genius Team za opiekę podczas całego procesu leczenia.Już od pierwszego spotkania w UK czułem, że jestem w dobrych rękach. Wszystko zostało mi spokojnie i jasno wytłumaczone, bez pośpiechu i bez stresu. To dało mi duże poczucie bezpieczeństwa na samym początku.Ogromne podziękowania dla Anny Parker, która była ze mną na każdym etapie. Zawsze mogłem na nią liczyć, czy to przed wyjazdem, w trakcie wizyt, czy już po powrocie. Była w stałym kontakcie, odpowiadała na wszystkie pytania i naprawdę dbała o każdy szczegół. Dzięki niej cały ten proces był dużo łatwiejszy i mniej stresujący.Podczas wyjazdów czułem się zaopiekowany, a po leczeniu nie zostałem sam co dla mnie było bardzo ważne.Dziś, patrząc na całą drogę, którą przeszedłem, wiem, że trafiłem najlepiej jak mogłem. Jestem bardzo wdzięczny i z czystym sumieniem polecam Genius Team każdemu, kto się jeszcze waha.

21 marca 2026

Byłem pacjentem zespołu Genius

Byłem pacjentem zespołu Genius, gdzie wykonywany jest u mnie zabieg All-on-6. Pierwsza wizyta odbyła się 6 stycznia 2026 roku. Do tej pory cały proces przebiega bardzo sprawnie i zgodnie z planem. Otrzymałem kompletne i jasne informacje na każdym etapie leczenia, dokładnie wiem, jak będzie wyglądał dalszy przebieg oraz etap końcowy zaplanowany na kwiecień. Jestem bardzo zadowolony z organizacji, profesjonalizmu oraz wsparcia, bez którego nie udałoby mi się tego wszystkiego tak dobrze przeprowadzić.

9 stycznia 2026

Super obsługa

Super obsługa, polecam serdecznie! Ania załatwiła wszystko od a do z. Zabiegi w Turcji na najwyższym poziomie.

15 czerwca 2025
Logo Genius Team LTD

Odpowiedź od Genius Team LTD

Cześć Monika,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię – naprawdę wiele dla nas znaczy! W to, co robimy, wkładamy całe serce i ogrom determinacji, dlatego takie słowa dają nam ogromną motywację do dalszego działania.

Naszym celem jest pomagać ludziom w sposób szczery, konkretny i na poziomie – dlatego cieszymy się, że to zauważyłaś.

Jeśli będziesz kiedyś czegoś potrzebować lub mieć pytania – jesteśmy i zawsze chętnie pomożemy.
Dziękujemy za zaufanie!

Pozdrawiam ciepło,
Ania – Zespół Genius Team

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (17 recenzji)