Geneses Medical Recenzje

4,5

Moderna vs Janssen Mij en mijn partner tegelijkertijd getest (september 2021). Hij gevaccineerd met Moderna en ik met Janssen (mei 2021). Hij duidelijk IgG antilichamen, ik helaas niet zo duidelij... Zobacz więcej

Na originele review, contact gehad van Geneses, nieuwe tests gekregen, met extra instructies (gebruik de hele ampoule ipv 3 druppels), en werkt prima. Kudos voor de goede service! After the o... Zobacz więcej

De bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar dat lag aan de pakketdienst. Uiteindelijk is het bestelde artikel bezorgd. De support van Geneses Medical was heel vriendelijk en bood aan de bestelli... Zobacz więcej

Goede informatie en snelle ontvangst. De informatie voor het gebruik is helder en goed uit te voeren. Iets meer van de vloeistof gebruiken bleek nodig om het resultaat te krijgen, dit staat overig... Zobacz więcej

1. Centrum diagnostyczne

Geneses Medical staat voor toegankelijke en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit, die een werkelijke bijdrage leveren aan de gezondheid en veiligheid van patiënten over de hele wereld.

Doskonała

Moderna vs Janssen

Moderna vs Janssen
Mij en mijn partner tegelijkertijd getest (september 2021).
Hij gevaccineerd met Moderna en ik met Janssen (mei 2021).
Hij duidelijk IgG antilichamen, ik helaas niet zo duidelijk (heel licht streepje als je goed kijkt)
Hopelijk toch voor mij binnenkort een tweede prik...

2 października 2021

Test

Testen zijn snel ontvangen. Beschrijving zeer duidelijk. Eenvoudig uit te voeren. Zeer tevreden klant

9 sierpnia 2021
Logo Geneses Medical

Odpowiedź od Geneses Medical

Beste meneer/mevrouw de Jong,
Dank u wel voor uw feedback. Dat is fijn om te horen!
Met vriendelijke groeten, Severien van Geneses Medical

Supersnelle levering!

Kreeg bestelling supersnel geleverd. Zending was goed te volgen en tijdstip was binnen aangegeven kader.
Aanbevelenswaardig.

31 lipca 2021