Producten snel ontvangen. We wisten het geslacht nog niet dus heeft de verpleegkundige de bestelling voor ons geplaatst. We waren blij verrast want er kwam enorm veel ROZE poeder uit de grote variant... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
The website says the delivery should be next day after the order, but it arrived just few hours before the gender reveal which was 5 days after the order! I almost couldn’t use the product but beside... Zobacz więcej
Fijne winkel, bestelling geplaatst maar had het verkeerde item besteld. Telefonisch contact opgenomen en het werd gelijk opgelost. Reveal was ook erg mooi! :)
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Unieke producten voor Gender Reveal.
Dane kontaktowe
Hoofdstraat 85, 7811EH, Emmen, Holandia
- 0854014158
- info@genderrevealbaby.nl
- genderrevealbaby.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima poederblusser
Prima poederblusser! Goede prijs en snelle levering. Veel Goedkoper dan bol.com!
Oplichters!
Geven aan; voor 17u besteld, morgen in huis. Maar dat was niet zo ondanks product op voorraad was. Product retour gestuurd, uiteindelijk te weinig geld terug gekregen. Daarna laten ze niks meer van hun horen. Als je het niet waar kan maken, zet het dan ook niet neer. Of handel het netjes af.

Odpowiedź od Genderrevealbaby.nl
Ik heb bij jullie een blusser beteld in…
Ik heb bij jullie een blusser beteld in het maatje groot en krijg vervolgens een normale binnen, ik heb het meteen terug gestuurd en op een andere site opnieuw moeten bestellen en daar kon het wel gewoon in een grote formaat!
Zeker geen aanrader om hier een blusser te bestellen.

Odpowiedź od Genderrevealbaby.nl
Poederblusser veel kleiner dan verwacht
Poederblusser groot besteld, in het echt is hij veel kleiner en is het eerder een middelmaat.
Was in de actie maar is wel heel verwarrend,
Wij hebben gekozen om een grotere te bestellen ergens anders en deze retour te sturen.
Helaas nog geen reactie voor de terugbetaling ontvangen.

Odpowiedź od Genderrevealbaby.nl
Aanbieding, te mooi om waar te zijn...
De poederblusser staat op de site als groot aangeduid, op de foto zie je de 5kg blusser. Bij levering blijkt dit een veel kleinere te zijn. Erg jammer dat dit niet voldoet aan de verwachtingen. Daarom product retour gestuurd, helaas nog geen reactie hierop. Wachten nu 3 weken op geld terug...

Teleurgesteld
Al 4 dagen geleden voor 17:00 uur besteld en nog steeds niet de blusser ontvangen ook geen track en trace. Slechts een mail dat het verzonden was 4 dagen terug, lekker lang onderweg zeg, als ik het wist had ik het opgehaald en gewoon benzine betaald. Telefonisch niet bereikbaar en e-mail geen reactie gehad. Helaas ons feest moeten annuleren hierdoor. Vertrouwen verloren, serieus schandalig dit. Een officiele klacht volgt want je kunt klanten niet bedriegen met de gegevens op de website.

Odpowiedź od Genderrevealbaby.nl
Hele fijne service vanuit de medewerkers en een prachtige gender reveal gehad mede dankzij de brandblusser
Ik vond het jammer dat er geen…
Ik vond het jammer dat er geen begeleiden briefje bij zit over de stikker aan de onderkant. Of geef deze een andere kleur dan blauw of roze nu was de suprise al verpest.
Poederblussers waren erg leuk voor de…
Poederblussers waren erg leuk voor de gender reveal.
Top product!
Top product en het was heel leuk om dit te gebruiken. Iedereen was verrast!
Goed bedrijf
Goed bedrijf .
Goede communicatie
Goeie spullen ontvangen .
Doświadczenie Trustpilot