Update Laat december 2025. Tweede review over GeenStijl vanwege een glitch Eerder geplaatste review over de website is verwijderd. [ ervaring gedeeld met TrustPilot ] Zeer beangstigend, het h... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
GeenStijl zit bovenop het nieuws,weet dat op een voor mij begrijpelijke wijze te duiden. De perfecte verslaggeving van de Hamas aanval op 7/10 vond ik geweldig. Ik doe alleen lezen,heb een ban(te... Zobacz więcej
Op zich is het niet echt een verkeerde site. De moderatie is fatsoenlijk, mensen kunnen binnen de huisregels rustig hun mening geven. De keren dat iets niet geplaatst wordt komt zelden voor. De me... Zobacz więcej
Twee sterren vanwege Feynman die het wel voor elkaar krijgt goede stukken te schrijven met bronvermeldingen, Hulde daarvoor! Het overige heeft weg van verbale diarree en om nog maar te zwijgen ov... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
NeeDDRland_2025, Veel stijl, geen tegenspraak gewenst.
Update Laat december 2025.
Tweede review over GeenStijl vanwege een glitch
Zeer beangstigend, het hok wordt wel heel nauw zeau. <-- uncanny, unheimisch.
Juichaapjes die elkanders herhalio zijn, staan nog in deze draad, allemaal de hooste reedten.
Hallevvezool is er misschien 1 van wie de kwien zegt dat die lui niet bestaan, maar mogelijk ze was een beetje dom. (is that tango-grammar? )
Geenstijl anno nu is een wat kritischer versie van een NPO, nog geen reden om het twee sterren te waarderen.
Geenstijl = Joop 2.0
9Geenstijl = Joop 2.0
De moderstie op Geenstijl doet niet onder voor die van Nu.nl of de Joop. Vervelios die continu de huisregels overtreden mogen blijven terwijl gevatte reacties hierop wel verwijderd worden. Verder komen veel mensen die hier op Trustpilot waarschijnlijk zelf van de Joop, gezien hun kneiterlinkse opmerkingen.
Gelukkig is reaguurder Beste_Landgenoten eindelijk weg. Maar dat het zo lang heeft moeten duren bevestigt enkel wat ik eerder hier zei.
Twee sterren vanwege Feynman die het…
Het overige heeft weg van verbale diarree en om nog maar te zwijgen over de keyboardtokkies.
GeenStijl plaatst nepnieuws
GeenStijl is vandaag ge-exposed voor het maken van nep nieuws: ze gebruiken een foto van een demonstratie in Duitsland uit 2024 en doen alsof die vandaag bij de Rode Lijn demonstratie in Amsterdam gemaakt is. Schaamteloos.
GeenStijl zit bovenop het nieuws,weet…
De perfecte verslaggeving van de Hamas aanval op 7/10 vond ik geweldig.
Ik doe alleen lezen,heb een ban(terecht,iets te ver doorgeschoten in de comments)tegenwoordig.
Met ons ruime MSM abo,AD/VK/TW en soms ff op Joop kijken geeft een prima kijk op de wereld.
Gooi ik mijn filter overheen en voila,een redelijke mening gevormd.
Wat betreft die rare 1 ster comments hier,krijg ff ongezien de typhus stelletje trollen.
Goed dat ze er zijn
Goede website. Begrijp werkelijk niet waar al die negatieve reacties vandaan komen. Vaak is Geenstijl de eerste met nieuws omtrent de echt belangrijke zaken in deze wereld. Goed dat ze bestaan.
De luis in de pels van journalistiek Nederland.
Uitstekende verslaglegging van de oorlog tussen Israël en Hamas (en Hezbollah): weten dat de demo's (met bijbehorende ellende)in Nederland geen enkele invloed hebben op deze oorlog.
GeenStijl is toch wel een site waar je behoorlijke vrijheid van meningsuiting hebt en er wordt over het algemeen geen poging ondernomen om je monddood te maken.
De moderatie is conform de (huis)regels: je kunt (binnen de huisregels) netjes je eigen mening geven.
De luis in de pels voor de reguliere journalistiek (die duidelijk gedomineerd wordt).
Mij zijn ze kwijt
Mij zijn ze kwijt. Rare invalshoeken die niet meer passen bij mijn veranderde wereldbeeld. Pushen vaccinaties, voor oorlog, voor Israel. Lekker doorslapen iedereen. Weltrusten. Keep the science believen jongons.
Veel “slimme” mensen op deze website
Veel “slimme” mensen op deze website. Echt DE website voor hoogleraren en professoren. Hier houden ze niet van zware shag, goedkoop bier en boeren en ruften tijdens het eten. Hier houden ze niet van ski-hut en Frans Bauer. Nee nee de bezoekers en de editors van geenstijl zijn echt high-class. Daarom doet de naam geenstijl hun eigenlijk tekort want ze hebben echt een unieke stijl. Hier zijn ze ook niet echt racistisch maar juist heel inclusief en openminded. Het is niet zo dat ze beperkt zijn tot hun socialw kringen, deze gasten hebben de hele wereld afgereisd. Velen denken dat het vrachtwagenchauffeurs, boeren, productiemedewerkers, buschauffeurs en boa’s zijn maar dat klopt niet. Je zult je verbazen van wat voor niveau de bezoekers zijn, check de commentsectie maar eens. De vele vooroordelen over geenstijl reaguurders kloppen echt niet.
Eerlijke journalistiek
GeenStijl durft openlijk te schrijven over onderwerpen die de meeste mainstream media - omdat zij zwaar geindoctrineerd zijn door het woke discours - schuwen of bagatelliseren.
Een verademing in deze tijd van desinformatie!
Gewoon objectieve journalistiek
Gewoon objectieve journalistiek. De luis in de pels
De waarheid
Terwijl andere organisaties lijken te rapporteren wat populair is op TikTok alsof het nieuws is, houdt Geenstijn vast aan de waarheid.
Door de mand gevallen.
GS heeft altijd afgegeven op kranten en nieuwssites die enkel te bereiken waren via een paywall. Ze waren er trots op, dat zonder paywall, ook de "gewone" burger te bereiken was. Sinds vandaag zijn ze dus gigantisch door de mand gevallen. Al begon het de laatste tijd meer en meer op een roddelblad voor BNers te lijken.
Dat laatste heeft me ook doen besluiten om geen premium lid te gaan worden. Zo jammer dit !!!
Uitstekende verslaglegging
Uitstekende verslaglegging van de oorlog tussen democratie Israël en terroristenclubs Hamas en Hezbollah. Ook prima de publicatie van het verweer van Jan van de Beek op de ongefundeerde meningen van Hein de Haas en charlatan Leo Lucassen. Ga zo door.
Omzeil de BAN in Geenstijl
Ik vind geenstijl best nog journalistieke waarde hebben. Ik vind hun ban-policy echter veel te zwaar en ben een paar keer geband. Je hoeft echter geen unban aan te vragen bij GS. Je kunt namelijk als volgt de ban omzeilen:
1. Maak en nieuwe account in google met mailadres @Gmailcom
2. Verwijder alle cookies in je browser
3. ga via een VPN naar GS en maak een nieuwe account
5. BINNEN en gaan met die banaan!
Vergane glorie
Vergane glorie. Was vroeger scherp en edgy. Alle reaguursels delen tegenwoordig ook op een of andere manier dezelfde mening. De rest wordt weggehaald vermoed ik. Jammer, kwam er vroeger graag.
Walgelijk
Zogenaamd slim, doortastend en eerlijk. De werkelijkheid is totaal anders. Ze zijn zelfingenomen, ze bedrijven riooljournalistiek waarmee ze mensen vaak individueel aan de schandpaal nagelen en kapot maken, vervolgens hun 'reaguuurders' ophitsen en degenen die hun mening geven waar GS geen trek in heeft met infantiele kreten als als 'wegjorissen en opro...' uitsluiten. Walgelijk!
Een jaar of 10+ geleden geblokkeerd…
Een jaar of 10+ geleden geblokkeerd nooit gedeblokkeerd. Het is een broeinest van racisme en wordt ook aangemoedigd door GeenStijl zelf. In 2016 gestopt met het volgen van GeenStijl. Keek ik was toevallig weer een keer. Zo te zien helemaal niets gemist wat een giftig platform is het toch.
Redelijke informatie site
Op zich is het niet echt een verkeerde site.
De moderatie is fatsoenlijk, mensen kunnen binnen de huisregels rustig hun mening geven. De keren dat iets niet geplaatst wordt komt zelden voor. De mensen die hier over klagen (en zeker dat ze geblokkeerd worden) maken het vermoedelijk dan ook wel erg bont.
Helaas moet ik het ook wel eens zijn met de mening van veel andere mensen dat vergeleken met wat de site ooit was het wel teren is op vergane glorie.
Als mensen er de behoefte aan hebben om ergens op nieuws en andere onderwerpen te reageren is er niet echt veel keus. Dan is GeenStijl toch wel een site waar je een behoorlijke vrijheid van meningsuiting hebt en wordt er (ook als je het niet met ze eens bent) geen poging ondernomen om je monddood te maken.
GeenStijl = Hypocriet
TwitchinTimmahh, jij mag niet meer reageren omdat je de HUISREGELS hebt overtreden. Je bent waarschijnlijk gebanned om de volgende reaguursels:
Wegjorissen = Censuur = Verboden! NEDERLAND IS KAPOT! Dit is mijn mening over de staat van dit land, op een artikel die duidelijk laat zien dat dit land kapot is. wegjorrisen = cancelcultuur
Je ban duurt nog 11 dagen en 06:36 uur.
Mail naar **geenstijl.nl als je denkt dat we een fout hebben gemaakt, maar dat lijkt ons sterk.
In Nederland werd bijvoorbeeld film tot 1977 nog gecensureerd door een Centrale Commissie voor de Filmkeuring, maar die preventieve censuur is door de overheid tegenwoordig bij wet verboden (artikel 7 van de Nederlandse Grondwet).
De artikelen die ze zelf schrijven mogen allemaal wel..
namen noemen en woordgrapjes ervan maken, allemaal goed, allemaal prima.. maar mijn reactie is een overtreding van de huisregels? zo werken dictaturen ook, met wazige regeltjes enzo.. die niet gelden voor hunzelf, maar wel voor anderen.
Ik noem het censuur, verboden dus.
GeenStijl is een hypocriete bende geworden, netzoals het land dus. bah bah bah
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.