De service is goed, ze reageren snel wanneer je een vraag hebt, daarnaast denken ze echt met je mee. Verder kwam de schone en nette bus ruim op tijd aan en hield hij precies het schema aan wat wij bed... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het boeken ging vlot, snelle reacties. De chauffeur was aardig, behulpzaam, duidelijk en boven alles: een uitstekende chauffeur. (goede rijstijl: geen ge-hak/ge-tak/ge-rem.)
Reakcja na opinię
Gebo tours is al vanaf 2018 tot volle tevredenheid de vervoerder voor supporters naar alle uitwedstrijden van vv Sparta Nijkerk. Ook diverse teams worden door het gehele land vervoerd. Ook bij wedstr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Met de dubbeldekker en 60 mbo studenten op dagtocht. Keurig nette bus, vooraf contact gehad met chauffeuse over opstapplaats, was prima op tijd aanwezig. Heel prettige rit, eigenlijk zoals het hoort!... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!
Den Hulst, 134, 7711 gt, Nieuwleusen, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Een geweldig mooie afwisselende reis.Met een verrassende lunch en een goed diner. Informatie over de parkeerplaats van de touringcar na afloop van het bezoek aan het museum moet beter. Alsnog waardeer ik de reis en de chauffeur met vijf sterren.

Odpowiedź od Gebo Tours
Bus met chauffeur waren mooi optijd op de afgesproken tijd en ook op onze afgesproken locatie , bus bied veel ruimte en comfortabel zitplaatsen en chauffeur heeft ons veilig weer naar huis gebracht .was een heel vriendelijk Chauffeur , kan alleen maar zeggen een goede service van Gebo Tours. Goedkoop en betaalbaar dus voor iedereen die een dagje weg wil zonder zorgen . Ga zo door jullie zijn toppers!!! En tot een volgende keer !!!!

Odpowiedź od Gebo Tours
Precies op tijd, heel leuke chauffeur
ook de afspraken werden goed bevestigd en alles was helemaal duidelijk
we waren met een grote groep kinderen en de chauffeur ging daar echt heel leuk mee om. verder een prachtige touringcar!
Complimenten GeBo

Odpowiedź od Gebo Tours
Bus was mooi op tijd in Zwolle. Een goede chauffeur, genaamd Gerrit uit Hoogeveen. Een rustige rijder en telefoonnummer uitgewisseld in Amsterdam. Telefonisch contact gehad voor de terugreis naar Zwolle.
Bus was schoon
Gebo een aanrader voor een dagje uit.

Odpowiedź od Gebo Tours
Bus was keurig op tijd heen en terug. Chauffeuse had een rustige rijstijl en er was een goede onderlinge communicatie onderling toen wij besloten wat eerder te vertrekken terug naar school.

Odpowiedź od Gebo Tours
We hebben recent een hele fijne ervaring gehad met Gebo Tours. De communicatie was duidelijk, en de buschauffeurs heel aardig. Al met al erg tevreden!

Odpowiedź od Gebo Tours
De bussen waren mooi op tijd en contact met de chauffeurs was ook goed. Voor de zekerheid nummers uitgewisseld ivm evt vertraging.
Helaas was 1 bus wel een half uur later voor de terugweg ivm te krappe planning met een andere klus. Nu moesten 2 klassen op een stoepje wachten midden in de stad.
Verder was de afzetplek niet degene die gecommuniceerd was en waarop we de instructies aan de leerlingen hadden gegeven dus dat zou fijn zijn om eerder te weten.

Odpowiedź od Gebo Tours
Snelle en goede communicatie.
Schoolreisjes waren goed geregeld. Alles was van te voren duidelijk.
Vriendelijke buschauffeurs.

Odpowiedź od Gebo Tours
GEBO tours heeft ons fantastisch geholpen met het vervoer van 1000 leerlingen van verschillende scholen in Vleuten / de Meern en Utrecht naar een concert in TivoliVredenburg!
Contact, communicatie en uitvoering waren echt super! Dank!

Odpowiedź od Gebo Tours
We kregen een snelle en duidelijke reactie op de aanvraag voor een offerte. Op de dag zelf een hele rustige en ervaren chauffeur.

Odpowiedź od Gebo Tours
We hadden een hele prettige/aardige chauffeur. Dat maakte de reis zeer ontspannen.

Odpowiedź od Gebo Tours
Bij GEBO doen ze wat ze zeggen.
Komen hun afspraken na en denken met je mee.
Aanrader!!

Odpowiedź od Gebo Tours
We worden vriendelijk, geduldig en netjes geholpen, ook als er soms een wijziging is.

Alles is goed verlopen.
Chauffeur was wel erg fel op een paar chippies hier en daar.

Odpowiedź od Gebo Tours
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.