Har handlat det mesta till mina Food Trucks av Gastrozogu.se. O jag e otroligt nöjd 😊 Snabb service o lätta att få kontakt med. Mitt senaste köp va en fläkt. Den sög inte ut. Ringde. O dagen ef... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Produkt exakt enligt beskrivning. Inga överraskningar. Snabb leverans, några dagar. Något demolerade emballage, har inte öppnat alla sex paket än men två av produkterna är uppackade och verkar hela.... Zobacz więcej
Kommunikation är oerhört irriterande eftersom ingen svarar telefonen, ingen finns där med information ang beställning, leveransdatum, tid osv. Fruktansvärt stressande kommunikationssystemet av Gas... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra produkter! Otroligt snabb leverans. Telefonkontakt med grabben innan mycket trevligt och kunnig , man kände sig väldigt trygg! Rekommenderar verkligen alla att handla något här , finns något för a... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
STORKÖKSUTRUSTNING Vi utrustar faciliteter såsom Restauranger, Pizzerior, Bröllopslokaler, Matsalar, Skolor och Förskolor, Kaféer, Barer, Klubbar och Cateringfirmor med Gastronomiutrustning av högsta kvalitet – alltid med kundens behov i fokus www.gastrozogu.se
Dane kontaktowe
Hokavägen 111-2, 374 92, Asarum, Szwecja
- 0455-108 08
- info@gastrozogu.se
- gastrozogu.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Bad service
Bad service
Not professional
Wrong information
Not return again to them
Produkten kom snabbt och var bra
Produkten kom snabbt och var bra, men förpackningen var bristfällig och skadad. I övrigt nöjd!
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra produkter. Trevlig service och allt var precis som förväntat. Rekommenderas!
Varken prylar, återkoppling eller kontakt
Beställde prylar för över en månad sen, står 2-11 dagars leverans på hemsidan, har försökt att nå gastrozogu både via mail och telefon.. ingen respons what so ever.. nu står vi och behöver prylarna till en mässa.. :/
Besviken.. ? japp en smula!
Tack så jättemycket.
Bra bemötande och förslag på ett…
Bra bemötande och förslag på ett alternativprodukt på den för närvarande är slut på lager samt snabb leveras
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkelt att beställa och snabb leverans, kan inte bli bättre:-)
Sen leverans
Sen leverans, så vara kom efter jag behövde den.
Inte bra att inte hålla sina leveranstider!

Odpowiedź od gastrozogu.se
Supersnabb leverans allt fungerade som…
Supersnabb leverans allt fungerade som utlovat!
Bra och snabb leverans
Maskinen var för liten för oss
Maskinen var för liten för oss, så vi fick returnera den vilket fungerade utan problem.
Tårtfarten är jättefina
Tårtfarten är jättefina. Tycker det var lång leveranstid ca 3 veckor.
Kartongen som kannan levererades i var…
Kartongen som kannan levererades i var trasig men kannan hela. Den som packade kannan borde lagt den i ytterligare en kartong.
Över en månads leveranstid
Över en månads leveranstid. Inte en gång fick jag någon återkoppling om förseningarna utan endast svar efter flertalet påminnelser. Produkten är fin så den får bra betyg!
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
Jag hittade det jag sökte
Kan inte rekommendera företaget alls
Köpte bruleebrännare som baktände o tack var snabbt agerande klarade jag mig utan brännskador. Kontaktade företaget vid flertal tillfällen men har inte fått någon svar.
Skickat bilder på brännare o brännarmunstycket som var helt smält..
Jag kan därför inte rekommendera att handla något alls hos företaget.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.