Oceniono na 4 z 5

Eneste ankepunkt var at varen ikke blev leveret i vores reception, som beskrevet på ordren, men på vores lager og uden mit navn som att. hvorfor det var nogle udfordringer med at finde ud af, hvem køb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt maxima mm22 kødhakker og da jeg havde set den billigere på nettet ringede jeg til Jakob og inden samtalen var slut havde jeg fået den væsentligt billigere end den i forvejen rimelige... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi vil takke for en god service mht. bestilling af 4 køleskabe til Bar og butik. Vi var lidt i tidskneb, og fik endda lidt rabat oveni :-) Hurtig levering, samt en meget hjælpsom vognmand, der leve... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla gastronomii
  2. Lodówki przemysłowe
  3. Dostawca urządzeń chłodniczych
  4. Wzornictwo przemysłowe

Napisane przez firmę

Gastro Danmark er en dansk leverandør af professionelt køkkenudstyr til restauranter caféer kantiner hoteller og andre travle køkkener. Hos os finder du de vigtigste produktgrupper samlet ét sted inden for køl og frys opvask maskiner og tilbehør så du hurtigt kan vælge det udstyr der passer til din hverdag. Vi har eget lager i Danmark og mange varer kan leveres hurtigt. Du kan også vælge afhentning i Ishøj. Det giver dig både fleksibilitet og tryghed når du handler hos os. Vi tilbyder betaling med kort mobilpay bankoverførsel EAN faktura og leasing så det er enkelt at handle uanset om du driver et mindre eller større køkken. Hos Gastro Danmark lægger vi vægt på ærlighed klare aftaler og personlig service. Vi fokuserer på robuste løsninger der kan holde til den daglige drift så du kan koncentrere dig om gæsterne og få hverdagen i køkkenet til at fungere.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super produkt…

Hurtig levering og super produkt (knivsæt) til en meget fornuftig pris - kan kun give Gastromand min varmeste anbefaling
Jes Asmussen

6 maja 2025

Kære Jes

Vi sætter stor pris på at du haft en god oplevelse med os.

Du er altid velkommen til at besøge eller kontakte os, hvis det skulle være til en næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en kogeplade, som ikke var helt som jeg havde forventet. Efter en rigtig god dialog fik jeg refunderet mit køb. Super god oplevelse.

6 kwietnia 2025

Kære Theis

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Der har ikke været noget sætte en finger på.

11 kwietnia 2025

Kære Marc

Var lidt skeptisk MEN!!!

Var lidt skeptisk, da der er mange tvivlsomme hjemmesider med produkter der ikke lever op til forventningerne.
MEN DE KAN DERES KRAM. Og tusind tak for en overskuelig hjemmeside og en super hurtig levering ( under 24 timer )
Super fint produkt som endda overstiger forventningerne i forhold til prisen.
Jeg ringede til dem med spørgsmål til faktura. Telefonen blev taget med det samme og jeg fik svar med det samme.
Tak for en god oplevelse.
Mvh. Thomas Th. Bank -Egtved Camping

25 kwietnia 2025

Kære Thomas

Oceniono na 5 z 5

Meget nemt at bestille og lynhurtig…

meget nemt at bestille og lynhurtig levering. Godt og stort udvalg :-)

24 kwietnia 2025

Kære Camilla

Oceniono na 5 z 5

Er meget tilfreds med hele oplevelsen…

Er meget tilfreds med hele oplevelsen omkring mit køb, lige fra bestilling til levering. Produktet levede op til mine forventninger.

28 kwietnia 2025

Kære Brian

Meget overskuelig hjemmeside

Meget overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering. I en branche hvor mange leverandører ikke er lagerførende og hvor det for os som professionel udlejer af erhvervslejemål er det vigtigt at tingene er lette at finde, ikke koster en formue og er hurtige at skaffe.

8 kwietnia 2025

Kære Flemming

God kundeservice

God kundeservice, og skabsfrysere kom endda hurtigere end lovet så "Toms up "herfra. Mvh John Josefsen

27 marca 2025

Kære John

Fuldstændig usvært

Fuldstændig usvært, varen kom dagen efter bestilling

15 stycznia 2025

Kære Michael

Kjøpte en juicepresser

Kjøpte en juicepresser. Bra kvalitet på produktet og god service ved kjøp. Anbefales

18 marca 2025

Kære Shahnvaz

Hurtig levering,Bestilte 2 køleskab, Bøjen Øl & Vinstue

Bestilte 2 køleskab, onsdag nat, leveret torsdag, det er hurtig ordre service.

26 lutego 2025

Kære Vincent

Oceniono na 4 z 5

Jeg købte et fuld-højde køleskab til…

Jeg købte et fuld-højde køleskab til drikkevarer hos Gastro Danmark. Rigtig pænt.

Det blev leveret dagen efter bestillingen. Så det var helt perfekt.

Kølekabet larmer desværre lidt mere end forventet, hvilket betyder at det ikke helt passer til det kontorlandskab vi sidder i. Så det skal man være opmærksom på hvis man køber et køleskab til drikkevarer som skal stå blandt medarbejdere.

Mvh
Christian Lindegaard, Zentura a/s

28 lutego 2025

Kære Christian

Jeg bestilte nogle køleskabe

Jeg bestilte nogle køleskabe. Der kom bekræftigelse med det samme med leveringsdato også. Jeg havde dem indenfor en uge.
Senere havde jeg fået smide kvitteringen væk. Jeg skrev en mail og to minutter efter, havde de sendt en kopi.
Super god kundeservice.
Ikke sidste gang jeg handler hos dem.

27 lutego 2025

Kære Ann

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og personlig betjening og jeg…

Hurtig og personlig betjening og jeg fik min varer hurtigt. Backbar fungerer perfekt.
Alt fungerede. Dog lidt træls at man ikke kunne komme igennem telefonisk, men så skrev jeg en mail og i løbet af 2 min havde jeg svar. Kunne ikke finde chat funktion.

10 lutego 2025

Kære Camilla

Købte en frituregryde

Købte en frituregryde, er sååå tilfreds med den og rigtig hurtig levering, kan varmt anbefales 👏🏻😃

31 stycznia 2025

Kære Christina

Pålæg skærer

Pålæg skærer, god kvalitet af udstyret, let betjening og rimelig rengørings venlige.
Lars-Bo Nielsen

4 lutego 2025

Kære Lars

Alt gik som det skulle…

Alt gik som det skulle og varen lever op til forventningerne. Eneste forslag til ændring skulle være at Jeres mulighed for Track’n’Trace blev forbedret, denne mangel er dog ikke nok til at jeg kan komme udenom at give 5 stjerner…

1 lutego 2025

Kære Jesper

Excellent!

Excellent customer service, fast deliveries and amazing people!

4 lutego 2025

Dear Jason

Thank you very much for your nice review.

We really appreciate that you had a good experience with us.

You are always welcome to visit or contact us if there is a next time.

We wish you a nice day :)

Best regards

Gastro Danmark Team

Positive erfaringer med Gastro Danmark

Jeg har haft flere positive erfaringer med Gastro Danmark. De leverer både fremragende service og produkter af høj kvalitet. En af de ting, der virkelig adskiller dem, er, at de altid holder deres aftaler og leverer til tiden. Jeg har følt mig godt taget hånd om gennem hele processen, og det er tydeligt, at de sætter kundetilfredshed højt. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger pålidelig og professionel service!

2 lutego 2025

Kære Talha

Oceniono na 5 z 5

En meget god og super service

En meget god og super service, en special tak til Jacob som har været os meget behjælpelig.

29 stycznia 2025

Kære Ivan

Gastro Danmark Teamet

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej