Banner for GamsGo

GamsGo Recenzje 17 598

3,7

Edycja mojego Postu Zmienian Opis z tego względu gdyż podczas wystawiania Opini Konsultantem pisalem i wszystko załatwione Profesjonalnie odbyło sie szybko bez zadnych niepotrzebnych nies... Zobacz więcej

Ok super super 😊 bardzo super mila współpraca z konsultantami. Tanie uzytkowanie super platform jak hbo netflix disney. Kontakt bardzo szybki miły i uprzejmy. Konsultant nigdy nie pozostawi z problem... Zobacz więcej

Przez pierwsze pół roku było wszystko ok. W razie problemów szybki kontakt i naprawa. Od kilku miesięcy to jakiś dramat. Najpierw zablokowane użytkowanie i czekanie na wyjaśnienie, jak już ruszyło to... Zobacz więcej

Kolejny raz spróbowałem, kolejne rozczarowanie i totalna olewka. Zakupiona subskrypcja Disney+, dane logowania nie działają. Piszę na czacie, wysyłam zgłoszenie, potem powtarzam ten sam cykl i co... i... Zobacz więcej

1. Networking biznesowy

Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.

3,7

Średnia

18 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Świetna polecam

4 lipca 2023

Odpowiedź od GamsGo

Dziękujemy za wsparcie i zaufanie do naszej strony! Będziemy nadal ciężko pracować, aby zapewnić lepszą obsługę i lepsze produkty. Jeśli masz jakieś potrzeby lub pytania, skontaktuj się z nami, zrobimy co w naszej mocy, aby ci odpowiedzieć.

Wszystko Mają :-)

Wspaniałe wsparcie techniczne. Nawet w niedzielę. Dla mnie Bajka
W końcu wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu YouTube i Netflix :-))))

2 lipca 2023

Odpowiedź od GamsGo

Super, że możesz być zadowolona! Jeśli masz dla nas jakieś dobre sugestie, w każdej chwili możesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta online!

Szybko

Szybko, tanio, super serwis.

14 czerwca 2023

Odpowiedź od GamsGo

W chwili, gdy zobaczyliśmy dobre recenzje, byliśmy poruszeni.

Ponieważ twoja afirmacja jest dla nas największym wsparciem i zachętą. Twoja pochwała jest dla nas jasnym światłem, zawsze prowadzącym nas do pójścia naprzód do wyższego standardu.

Aby sprostać Państwa wyższym wymaganiom, nieustannie się poprawiamy i doskonalimy, co jest jednocześnie największym zwrotem dla naszych kochanych klientów – Was.

Zawsze będziemy pamiętać o Twoim wsparciu i mamy nadzieję, że Ty również pamiętasz, że jest kobieta oczekująca, która zawsze nie może się doczekać Twojej ponownej wizyty.

Świetna strona wszystko działa jak…

Świetna strona wszystko działa jak należy. Przejrzysta i łatwa w obsłudze. Polecam

27 maja 2023

Odpowiedź od GamsGo

W chwili, gdy zobaczyliśmy dobre recenzje, byliśmy poruszeni.

Ponieważ twoja afirmacja jest dla nas największym wsparciem i zachętą. Twoja pochwała jest dla nas jasnym światłem, które zawsze prowadzi nas do osiągnięcia wyższego standardu.

gret

greatttttrt

26 maja 2023

Odpowiedź od GamsGo

Thank you very much for your positive review! Your support is the driving force behind our progress.

We will continue to strive to improve the user experience, providing you with a better shopping experience and higher quality products.

If you encounter any problems or need assistance while using our products or services, we are always willing to provide support. Once again, thank you for your support and trust, and we look forward to serving you.

Legit site i reccomend

Legit site, fast support answer

23 kwietnia 2023

Odpowiedź od GamsGo

Thank you for your support and trust in our website! We will continue to work hard to provide you with better service and better products. If you have any needs or questions, please feel free to contact us, we will do our best to answer you.

wszystko w porządku polecam

8 kwietnia 2023

Odpowiedź od GamsGo

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Twoje wsparcie jest siłą napędową naszych postępów.

Będziemy nadal dążyć do poprawy komfortu użytkowania, zapewniając lepsze wrażenia z zakupów i produkty wyższej jakości.

Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy lub będziesz potrzebować pomocy podczas korzystania z naszych produktów lub usług, zawsze chętnie udzielimy wsparcia. Jeszcze raz dziękujemy za wsparcie i zaufanie i zapraszamy do współpracy.

Jestem bardzo zadowolony z usługi

Jestem bardzo zadowolony z usługi. Wszystko proste i przyjemne w obsłudze.

3 marca 2023

Polecam, żadnych problemów

13 lutego 2023

Super aplikacja

8 lutego 2023

Odpowiedź od GamsGo

Dziękujemy za wsparcie, będziemy pracować ciężej z zachętą i wsparciem! Zapraszamy do odwiedzenia następnym razem kochanie~~

polecam Strone legit

21 grudnia 2022

GamsGo

Szybka wysyłka, bezproblemowa obsługa klienta

14 stycznia 2023

super polecam bardzo

24 listopada 2022

Życzę udanych zakupów i szczęśliwego życia!

Wszystko dziala bez zarzutów

Wszystko dziala bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolona.

14 grudnia 2022

Odpowiedź od GamsGo

Drogi przyjacielu, to wspaniale, że jesteś zadowolony! Jeśli masz dla nas jakieś dobre sugestie, w każdej chwili możesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta online! Czekamy na Twoje cenne sugestie. Nie możemy się doczekać by znów Cię zobaczyć! Życzę udanych zakupów i szczęśliwego życia!

It is very super solution

20 listopada 2022

Odpowiedź od GamsGo

Dear friend, it's great that you are satisfied! If you have any good suggestions for us, you can contact our online customer service at any time!
We are looking forward to your valuable suggestions. We look forward to seeing you again!
I wish you a happy shopping and a happy life!

Wszystko super

13 października 2022

Odpowiedź od GamsGo

Dziękuję za Twoje wsparcie. Z zachętą i wsparciem mojej ukochanej zrobimy jeszcze ciężej! Witaj kochanie następnym razem ~~

Jak dotąd wszystko jest ok

Jak dotąd wszystko jest ok. Usługa działa dobrze. Wcześniej kupowałem netflix dwa razy po 3 mce. Teraz wziąłem D+. IPTV nie kupowałem bo wg mnie jest za drogie Taniej mozna na A...xpr...

9 września 2022

Odpowiedź od GamsGo

Jeśli masz jakieś pytania lub sugestie, skontaktuj się z nami na czas, postaramy się jak najlepiej pomóc rozwiązać problem!

Pozdrawiam

Polecam i to bardzo

8 lipca 2022

Odpowiedź od GamsGo

Drogi przyjacielu, dziękuję za pozytywny komentarz. Twoja zachęta pozwoli nam iść naprzód. Odnów tę samą subskrypcję bezpośrednio w Gamsgo, aby zachować wszystkie swoje ulubione i listy. Z poważaniem!

ewerything ok!!!

6 lipca 2022

Odpowiedź od GamsGo

If you have any questions or suggestions, please contact us in time, we will try our best to help you solve the problem!