Bardzo fajna strona z kodami
Bardzo fajna strona z kodami, szeroki katalog gier i cykliczne promocje. Ceny OK, w promocji podobnie jak w innych miejscach, ale tu jest pewność, że kod będzie działał (mój działał). Szczerze polecam! :)
Games Republic is a place where gamers rule. A place where you decide how much you’ll pay for every game, be it a bestselling hit, indie diamond or evergreen title. Here, you will find games at terrific prices delivered instantly to your inbox, 24/7. Games Republic, a perfect choice for a true fan of digital entertainment, is made and run by gamers. We work closely with the biggest game developers and publishers, so you can be sure that every single product you buy is 100 % original. Check out our website and join the Republic of Gamers!
Cobalt House, level 2, Notabile Road, Mriehel BKR 3000, VLT1432, Mriehel, Malta
Szybki proces zakupowy, płatność blikiem, klucz doszedł po kilku minutach. Polecam sklep z uwagi na regularne promocje!
Na klucz czekałem ok. 7 minut ale nie mam zastrzeżeń co do produktu
Nie wywiązują się z umowy, brak odpowiedzi ze strony supportu, ceny wyższe niż na steam, polecam unikać
Telefon do supportu nie jest telefonem do supportu
Po zakupie gry dostałem 2 emaile - jeden z potwierdzeniem złożenia zamówienia, drugi po wpłacie środków z potwierdzeniem o zakończeniu zamówienia. Niestety czekam już trzeci dzień, a kodu aktywacyjnego gry nadal się nie doczekałem, podobnie jak odpowiedzi ze strony supportu. Odradzam zakupy na tej stronie, mimo czasami kuszących cen.
Kupiłem klucz do gry i od ponad 2 dni na nią czekam. Zero konkretnych odpowiedzi ze strony Games Republic ani jakiegokolwiek poszanowania klienta. Omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Dno.
jak długo trzeba czekać za mailem z kluczem, pisze do supportu i zero odpowiedzi..
mijają 3 dni, a klucza nie doostałem... support nie odpowiada

Odpowiedź od Games Republic
Everything went excellent, 4-5 minutes to send gamecode. I appreciate and recommend Game Republic!

Odpowiedź od Games Republic
Nie mają towaru a mimo to pozwalają ludziom składanie i opłacanie towaru, po czym piszą lakonicznie, że kluczę będą (tm)soon i sory batory. Nie polecam
Wszystko ok. Szkoda że sklep zostaje zamknięty:(