Ik had een game preordered en kreeg een mail dat de levering bij hun te laat binnen was gekomen waardoor ik de game een dagje later binnenkreeg. Als goedmaker hebben ze er gratis mario sokken bij ge... Zobacz więcej

Super bedrijf waarbij de klant op nummer 1 staat! Was helaas ontevreden met de uiterlijke vertoning van een bepaalde bestelling, maar GR staat de klant netjes te woord en biedt verschillende opties om... Zobacz więcej

Ook de game niet ontvangen. Levering met PostNL. Track en Trace geeft aan bezorgd. De buren hebben ook niets ontvangen. Dit lijkt iets te zijn wat vaker bij Post.nl en GameResource voor te... Zobacz więcej

Ben normaal gesproken niet zo van het schrijven van reviews. Maar Gameresource heeft de 5 sterren dubbel en dwars verdiend. Had door een pakfout het spelletje voor de verkeerde console ontvangen. Toe... Zobacz więcej

4,6

Doskonała

3 tys. recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Vooral de aftersale was goed

Vooral de aftersale was goed. Pakket duurde bijna 1,5 week voordat ik het kreeg.
Op vrijdag gebeld en kreeg s’avonds een telefoontje terug.
De volgende dag was mijn pakket in huis.
Maar of dat nou mijn eerste bestelling was of de gene die hij vrijdag op de bus gedaan heeft weet ik niet?
2e pakket met zelfde inhoud nooit ontvangen.
Maar uiteindelijk had ik er maar 1 nodig.
Dus als het goed is is het zo opgelost.
Gr. Romany

24 grudnia 2021

Snelle reactie en oplossing gta theft v

We hadden het spel gta theft besteld en kregen de premium edition binnen. Ze reageerden snel op onze mail en binnen no time was er een goede oplossing. Erg tevreden over de snelheid van reageren en oplossen!!

24 grudnia 2021