gameo.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Na een paar goede ervaringen ook Cyberpunk besteld bij ygz. De game zou donderdag geleverd worden maar is helaas nog niet binnen. Wordt via dpd verstuurd vanuit belgie terwijl er in mijn order pos... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Verschrikkelijk. Spel besteld dat in pre-order was. Maand geleden vraag gesteld over m’n order, nooit reactie gekregen. Goed, nu is het spel uit, krijg 0 informatie over verzending ervan (geen t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring was zeer positief. Na lang zoeken naar een playstation 5, hadden ze contact met mij gezocht of ik geinteresseerd was. Zodoende heb ik een playstation 5 kunnen bemachtigen en ik kan niet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami komputerowymi

Napisane przez firmę

Available throughout Europe, GameO is the one and only platform that can meet 100% of all your gaming needs. Do you love a particular game? GameO offers a range of products not only to enhance your gaming experience, but also to help you discover the best accessories for your passion. With an experienced team present in the gaming industry for over 20 years and with the confidence of the most prestigious partners in the industry, GameO offers a fully localized and personalized gaming experience. GameO knows what gamers want and offers the best deals and packages. Play more, play better and make everything possible !

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

YGZ late of geen levering

Misschien is YGZ overgestapt naar een andere koerier om kosten te drukken. Waar eerst games werden geleverd op de dag van release, wacht ik nu al enkele dagen. Terwijl op website eerst volgende werkdag staat aangegeven. Cyberpunk 2077 kwam 10-12 uit. 12-12 nog niet binnen gekregen. Nu wachten tot 14-12 omdat 13-12 een zondag is. Had de game graag DIT weekend al gespeeld. Hopelijk kom hij maandag anders ga ik een crediteringsverzoek doen. Dan koop ik de game wel digitaal. Het zal vast aan de koerier liggen (DPD). Echter kiest YGZ natuurlijk de koeriersdienst waarmee ze werken. Ik zie bij de DPD tracking dat de game van Belgie naar Oirschot gaat terwijl ik daartussenin woon. Beetje omslachtig allemaal. Geen wonder dat het zo lang duurt. De hele zaterdag is de status bij de koerier niet gewijzigd. Vanaf nu bestel ik waarschijnlijk alleen nog digitaal. Ondanks de parafernalia van een boxed game.

12 grudnia 2020
Oceniono na 3 z 5

Na wat goede ervaringen nu een slechte

Na een paar goede ervaringen ook Cyberpunk besteld bij ygz.
De game zou donderdag geleverd worden maar is helaas nog niet binnen.
Wordt via dpd verstuurd vanuit belgie terwijl er in mijn order postNL staat.

3 sterren vanwege in het verleden behaalde resultaten. Dit is gewoon balen.

levert later dan beloofd

Ergelijk dat je maanden van te voren een ps4game pre-ordered, en dat de game dan niet op tijd geleverd wordt, zoals beloofd. Cyberpunk2077 zou donderdag geleverd worden maar ik mag denk ik blij zijn als die zaterdag binnenkomt......

Opgelicht

Opgelicht

foutieve code met cyberpunk, blijkbaar hebben veel mensen deze zelfde code.
erg jammer dit!
zeker geen robbin hood praktijken

Oceniono na 1 z 5

Did not keep their promise to deliver Cyberpunk in time

I understand this is a hard time to be sending packages, even more so with all the hype this game has. Still, they specifically promised me my package AT THE LATEST the day of release, but they did not succeed in keeping their promise. I am disappointed, to say the least.

I guess there is a reason they were 10 euro's cheaper than the other sellers, but CDPR shouldn't have picked them as a local seller.

10 grudnia 2020

Slecht geregeld

Had cyberpunk 2077 ge pre-ordered dat spel was met een maand uitgesteld. Nu is het de dag van release en is mijn spel er nog niet. Vind het naar dat ze me langer laten wachten. Iedereen die ik ken die hem ook heeft ge pre-ordered heeft hem wel vandaag gehad: Ook zegt de website .nl maar word mijn pakketje uit België verstuurd. Hierdoor help ik onbewust mee aan een slechter milieu. Zag net ook een dpd busje voorbij rijden zonder mijn pakketje. Het enige plus punt is dat het goedkoper was. Maar als ik had geweten dat hij niet zou aankomen had ik liever bij bol.com besteld.

10 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Ik vind dit een hele fijne webwinkel

Ik vind dit een hele fijne webwinkel. Het contact met de klantenservice verliep heel vlot en vriendelijk. Mijn PS5 werd zelfs twee dagen voor de leverdatum al bezorgd.

Niets dan lof!

2 grudnia 2020

Geen communicatie meer

Dit was altijd een fijne winkel, maar de laatste tijd bestel ik steeds minder. De prijzen lopen op en het vriendelijke contact van het begin is weg.

Mijn laatste bestelling was een spel voor de Switch in februari en nog steeds niet binnen. Andere (web)winkels hebben hem op voorraad. Vier weken geleden op hun website via het contactformulier vriendelijk gevraagd of hij nog ooit geleverd ging worden of dat ik beter mijn geld terug kon krijgen.

Geen enkele reactie, dus op vijf september naar beide e-mailadressen die ik van hun had een berichtje gestuurd en tot op heden nog steeds niks gehoord. Waardeloos dus en het is zeker een van de redenen dat ik daar niet veel meer bestel.

Leuke reactie trouwens dat YGZ de schuld aan mijn spambox geeft, maar die kijk ik dagelijks na... Annuleer hem maar

22 września 2020

Beste Gerda,

Ik krijg van uw emailadres een bounce telkens, hieronder de mails die zijn verstuurd naar u:

Beste Gerda,

Ik heb hieronder even de mail van 28 augustus geplakt, wellicht dat deze misschien in de spambox is terecht gekomen?

Beste Gerda,

De game is geannuleerd voor de Benelux last minute door de uitgever, we proberen hem nog steeds via de UK binnen te halen, maar momenteel is er amper ergens stock te vinden.
Eigenlijk helemaal niks sinds release...het lijkt erop dat de game slechts in hele kleine aantallen is geproduceerd.
Zal ik de order annuleren voor u?
Onze excuses voor het ongemak.

Edwin Peters
YGZ

We hebben uw mails dus wel keurig ontvangen en beantwoord, maar het lukt niet om een reactie terug te sturen.

Edwin Peters

Niet geleverd, geen reactie

Een game gepreordered die vandaag gereleased zou worden. Bij deze game gaat het om een standaard en deluxe versie waarij de deluxe versie op 7 juli gereleased is en de standaard op 10 juli, je betaald 10-15€ meer voor de deluxe versie maar deze had ik dus besteld. Heb nooit een mail ontvangen dat game verzonden is en heb vandaag helaas ook geen game ontvangen. Heb dus 10-15€ meer betaald voor 3 dagen eerder en vervolgens leveren ze de game niet, heb hele dag geprobeerd om met yourgamezone in contact te komen maar nergens krijg ik een reactie. Erg jammer, bestel al jaren bij hun en had altijd mijn games op de dag van release en kreeg ik ook altijd netjes antwoord maar blijkbaar is dat nu veranderd. Ik zie de bestelde game voor die console ook niet meer op hun website staan.

7 lipca 2020

Beste Max,

Excuses dat de zending is vertraagd bij PostNL, dit is de tracking code: 3SNNAA634756621
Ik zie dat de bezorger vandaag wel onderweg is met het pakje.
We hebben inmiddels ook meermaals contact gehad via de mail.
Nogmaals excuses dat de game te laat is bezorgd.

Oceniono na 5 z 5

Bestelling is op tijd verzonden.

Bestelling is op tijd verzonden.
Maar wel wat laat geleverd maar dat lag uit de hand van ygz.
Postbedrijf verwerkte het pakje veel te traag dus is daarom laat aangekomen.
Goed contact met Ygz intussen en hebben alles goed opgevolgd en goed bijgestaan.
op naar de volgende bestelling zou ik zeggen!!

27 maja 2020

Moeilijk bereikbare klantenservice

Als je een mail stuurt verwacht ik antwoord en het mail adres doet het niet. Overal op het internet in de reviews staat dat de mail het niet doet regel dat dan even. Mensen krijgen meteen het gevoel dat ze opgelicht worden aangezien en geen andere manier is van contact zoeken zorg voor een telefoonnummer en een goedwerkende klantenservice op alle kanalen. Reageer aub op Facebook als de mail het niet doet.

Mvg Sharee manier

3 marca 2020
Oceniono na 1 z 5

Bestelling niet ontvangen, YGZ reageert niet.

Bestelling geplaatst bij YGZ, maar deze een week later nog niet ontvangen. Ook geen verzenbevestiging of notificatie dat het pakket vertraagd is of iets dergelijks. Contact gezocht met de klantenservice, maar deze reageert niet (e-mail en telefonisch).

Ik merk dat op deze reviews wel gereageerd wordt, dus hopelijk lukt het op deze manier om in contact te komen.

29 stycznia 2020
Oceniono na 3 z 5

Ik heb een pakje ontvangen van iemand anders

Ik heb een pakje ontvangen van YGZ die niet voor mij bedoeld is. ik probeer contact te leggen via hun contact pagina maar ik hoor niks. als ik naar de klanten service pagina ga, link op hun website dan bestaat de pagina niet. op een andere manier contact leggen kan ik niet vinden. Maar waarom ik geen reactie krijg? is erg jammer en je krijgt er geen fijn gevoel bij. dat ik per ongeluk iets krijg van een ander kan gebeuren maar ik ben wel zo iemand die het terug wil sturen of wat dan ook.
Dus YGZ zorg er voor dat je communicatie lijnen op orde zijn!!! contact pagina of geef een email adres of telefoon nummer. zorg dat de website volledig werkt......
Intussen bezit ik nog steeds het pakje, ik vraag me af of de persoon die het besteld heeft geen contact probeert te leggen met YGZ ?
probleem ook is dat het op mijn adres staat, persoon waar het aangericht is woont al enige tijd niet op het adres (verhuisd).

oke, inmiddels dus een reactie, ik heb geen mail ontvangen, heb terug gemaild, ik wacht het af

3 stycznia 2020

Beste Remon,

Ik heb uw eerdere mail reeds beantwoord een tijd terug, hier heb ik geen respons meer op gekregen.
De klant heeft ons inderdaad gecontacteerd, hij had per ongeluk zijn oude adres ingevuld. Zou u mij wellicht even kunnen contacten via info@ygz.nl? Dan kan ik een pickup label maken en het pakje bij u laten ophalen en bij de klant zijn nieuwe adres laten bezorgen. Ik hoor graag van u!

^^YGZ

Valse kaarten ontvangen van YGZ Yourgamezone

Via Bol.com bij YGZ yourgamezone (alias schuilnaam Gravity) Cards Against Humanity Bleu-Red-Green Box 3in1 gekocht, echter was dit een counterfit oftewel NAMAAK!! Want er zitten kaarten in met spelfouten!! Belachelijk gewoon wat een droeftoeters om consumenten zo op te lichten!

20 listopada 2019

Beste Elijah,

Het ordernummer dat u heeft opgegeven is geen order die via Bol.com door ons is geleverd.
Gravity is ook geen bedrijf van ons, wellicht dat u zich heeft vergist?
Wij verkopen namelijk alleen de originele versies als YGZ zijnde en wij bieden geen 3 in 1 box aan, deze bestaat niet namelijk.

^^YGZ

5 sterren dik verdiend

Hier een maand geleden Link's Awakening besteld. Kwam netjes de volgende dag aan. Het doosje waar de game in zat was helaas kapot aangekomen, dus een mailtje gestuurd en netjes een nieuw doosje opgestuurd gekregen.

Helaas kwam ook deze kapot aan (ging niet helemaal goed bij PostNL denk ik), dus toch maar even een mailtje gestuurd.

Kreeg uiteindelijk nog een nieuw doosje binnen (stevig verpakt), en deze was gelukkig wel heel.

Prima ervaring. Die 5 sterren hebben ze dik verdiend.

22 października 2019

Super service en

Direct na het verschijnen van The Legend of Zelda: Link's Awakening voor de Nintendo Switch bestelde ik deze bij YGZ. Helaas raakte mijn bestelling kwijt bij de post: na een kleine week had ik hem nog niet binnen. Dit gemeld aan YGZ en samen hebben we naar een oplossing gezocht. Toen de game een paar dagen later nog steeds niet op de deurmat lag en hij ook niet bij de buren was bezorgd, kreeg ik gratis en voor niets een vervangend exemplaar. No questions asked. Wat een super service! En nu lekker genieten van het spel.

2 października 2019

100% tevreden!

Ik koop geregeld mijn Nintendo Switch games: de beste prijzen, veel titels op voorraad én een snelle en betrouwbare levering: 100% tevreden!

28 września 2019

Goede prijzen

Goede prijzen en ze hebben vaak games die ze elders niet meer verkopen, heb hier vaker games besteld en altijd tevreden!

19 sierpnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej