Gambloria to kasyno online połączone z platformą zakładów sportowych, którą prowadzimy z myślą o graczach w Polsce. Operatorem marki jest Velvet.partners, a działamy na licencji wydanej przez Anjouan Gaming Authority. Serwis wystartował w 2024 roku i od pierwszego dnia rozliczamy się w złotówkach (PLN), utrzymujemy polskojęzyczną wersję strony i przyjmujemy płatności, z których Polacy korzystają na co dzień. Konto zakłada się w dwie, trzy minuty, wyłącznie przez adres e-mail, bo logowania przez media społecznościowe u nas nie ma. Grać mogą tylko osoby, które ukończyły 18 lat. Średni poziom wypłat na naszej platformie wynosi 97 procent.
W katalogu Gambloria jest około 4 000 gier, z czego 2 905 to automaty slotowe od 57 dostawców. W lobby mamy produkcje NetEnt, Microgaming, Play'n GO, Yggdrasil, Pragmatic Play i BGaming, więc bez trudu znajdziecie Book of Dead, Starburst, Gonzo's Quest, Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza czy Gates of Olympus. Kto poluje na progresywny jackpot, siada do Mega Moolah. Większość tytułów da się odpalić w trybie demo i sprawdzić bez wydawania własnych pieniędzy. Kasyno na żywo opieramy na stołach Evolution Gaming: krupierzy prowadzą blackjacka, ruletkę i bakarata, a obok działają teleturnieje. Poza tym mamy klasyczne gry stołowe RNG, gry crash i tytuły instant-win. Całość uzupełnia bukmacher z szeroką ofertą zakładów sportowych.
Nowych graczy witamy pakietem rozłożonym na trzy pierwsze depozyty, przy czym bonus za każdy z nich sięga maksymalnie 500 zł. Do pierwszej wpłaty dokładamy 150 darmowych spinów, przyznawanych po 50 dziennie przez trzy kolejne dni, na automaty takie jak Gates of Olympus, Aztec Magic czy Johnny Cash od BGaming. Druga wpłata to kolejne 100 spinów. Minimalny depozyt kwalifikujący do oferty wynosi 60 zł, bonus włącza się automatycznie i nie trzeba wpisywać żadnego kodu promocyjnego, a wygrane z darmowych spinów obracacie 35x. Nowi użytkownicy z Polski dostają też 50 darmowych spinów bez depozytu zaraz po rejestracji. Stali gracze mają cotygodniowy cashback do 25 procent, maksymalnie 1 260 zł, wypłacany w każdą niedzielę przy obrocie zaledwie 1x. W środy czeka bonus reload, a turnieje z pulami nagród prowadzimy codziennie. Kibice sportowi korzystają z osobnego pakietu powitalnego: 100 procent do 500 zł, 75 procent do 750 zł i 50 procent do 1 000 zł przy trzech kolejnych wpłatach. Funkcja ComboBoost podnosi wygrane z kuponów akumulowanych. Najbardziej aktywnych graczy zapraszamy do programu VIP, gdzie cashback jest wyższy, turnieje zamknięte dla wąskiego grona, a wypłaty szybsze.
Bankowość ustawiliśmy pod polskie przyzwyczajenia. Wpłacacie przez BLIK, Przelewy24, karty Visa i Mastercard, portfele Skrill i Neteller oraz kryptowaluty Bitcoin i Ethereum, za każdym razem od 60 zł, a pieniądze są na koncie od razu. Wypłaty również startują od 60 zł. E-portfele i kryptowaluty obsługujemy zwykle od ręki do 24 godzin, karty potrzebują od jednego do trzech dni roboczych, a Przelewy24 od trzech do czterech dni. Limit tygodniowy wypłat to 12 600 zł, a miesięczny 42 000 zł, przy czym nie pobieramy standardowych prowizji. Przed pierwszą wypłatą przechodzicie weryfikację tożsamości KYC, która trwa zazwyczaj od 24 do 72 godzin. Platforma działa w przeglądarce telefonu, więc nie trzeba pobierać żadnej aplikacji: pełna biblioteka gier, kasyno na żywo i zakłady sportowe są dostępne na iOS i Androidzie. Nasz zespół wsparcia odpowiada całą dobę, siedem dni w tygodniu, przez czat na żywo i e-mail.
Dane, które przesyłacie do Gambloria, chroni szyfrowanie SSL, a weryfikacja KYC przed wypłatą pilnuje, żeby środki trafiały wyłącznie do właściciela konta. Odpowiedzialną grę traktujemy poważnie. W ustawieniach konta ustawicie limit depozytów i limit strat, weźmiecie przerwę czasową, a w razie potrzeby włączycie samowykluczenie na okres do sześciu miesięcy. Współpracujemy też z niezależnymi organizacjami wsparcia, w tym GamCare, Gambling Therapy i SOS Joueurs, gdzie gracze mogą poprosić o bezpłatną pomoc specjalistów. Dostęp do platformy mają wyłącznie osoby pełnoletnie, a nasz zespół konsekwentnie weryfikuje wiek użytkowników. Uważamy, że gra w kasynie online ma pozostać rozrywką, na którą decydujecie się świadomie i którą sami kontrolujecie.
Weryfikacja konta poszła sprawnie, dosłownie kilka godzin czekałem na zatwierdzenie dokumentów co jest raczej rzadkością w kasynach. Support pomógł błyskawicznie przez czat na żywo. No i dużo fajnych gier. Polecam!
27 lipca 2026