Jeg har været patient hos Tandlægerne Søndergade siden jeg blev 18, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Diyana og Ador er dygtige, rolige og får mig altid til at føle mig tryg. Susanne i receptione... Zobacz więcej
Høj klasse tandlæge der har rettet mine tænder op med invisalign. Fantastisk serviceminded folk som virkelig sætter en ære i deres arbejde. Man blir altid mødt med et smil og godt humør Fair pris... Zobacz więcej
Efter at jeg ikke har været til tandlæge i (for) mange år, besluttede jeg at nu skulle det være. Blev anbefalet Tandlægerne, Søndergade af venner. Her er alle virkelig søde, kompetente/professionell... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Tandlægerne Søndergade finder du 7 erfarne og kompetente medarbejdere med ét fælles mål: At holde dine tænder sunde hele livet. Vores mål er at finde den bedste løsning for dig, og vi tager udgangspunkt i dine ønsker. Derfor tilbyder vi grundige og holdbare behandlinger i en tryg og venskabelig atmosfære.
Søndergade 3, 8464, Galten, Dania
- info@galtentandlaeger.dk
- galtentandlaeger.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super oplevelse og service
Hurtig og god service.
Verdensklasse.
Altid venlig og professionel personale. Kan klart anbefale dem. Bedste tandlæge klinik jeg nogensinde har prøvet.
Venlig betjening og service men for…
Venlig betjening og service men for lidt kaffe.🤔🎂
Tip top i orden
Tip top i orden . Beroligende tandlæge . Sød/ flink personale . Imødekommende og venlige . Dejlig med god tid .
Kan kun anbefales
Jeg er fuldt ud tilfreds med både…
Jeg er fuldt ud tilfreds med både behandling og service.
god service og kompetent rådgivning
Super god modtagelse og rigtig god service. Kompetent og seriøs rådgivning.
De bedste anbefalinger.
Bh Rasmus Nørgaard
Sæt dig trygt i stolen hos Tandlægerne Søndergade
Hos Tandlægerne Søndergade bliver du altid mødt af en god og rolig atmosfære. Her er tid og rum til at føle sig tryg, når man sætter sig i stolen. De er grundige i deres undersøgelser, gode til at informere, og det arbejde de udfører er upåklageligt og i orden. Fair priser. Jeg sætter mig gerne trygt og roligt i stolen hos Diyana! 👍
Fantastisk oplevelse
Jeg har ikke tandlægeskræk efter mit besøg ved Tandlægerne Søndergade.
Intet negativt eller noget at klage over
Servicen er i top
Servicen er i top, behandlingen er i top og man føler sig utrolig tryg i deres nærvær da det er det vigtigste for mig.
Jeg er tryg og har fuld tiltro til Ador.
De bedste
Jeg har været ekstremt glad for, at komme hos Tandlægerne Søndergade. De er venlige, professionelle og gode til at vejlede. Jeg har også oplevet at få en fair pris, særligt ved større projekter. Alt i alt kan jeg intet andet end, at give dem mine bedste anbefalinger.
Effektiv og behagelig tandlæge
Effektiv og behagelig tandlæge. Og så koster det ikke spidsen af en jetjager
Venlig modtagelse i receptionen.
God behandling, dog dyre men det er alle tandlæger
Syns fik en god behandling. Og fik ærlige svar fra tandlægen som ikke virkede til at holde noget tilbage ift. informationer.