Gaasly Recenzje 3

2,8

1. Agencja marketingowa
  2. Konsultant
  3. Doradca marketingowy

We are an international digital marketing agency. We help our clients with search engine and social media marketing.

2,8

Średnia

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Catastrophe ne vous fier pas à eux c…

Catastrophe ne vous fier pas à eux c est de l arnaque

J ai eu affaire à 3 personnes en particulier. Adriana Leandro, Mr Robert et Julia Knight. Ils prétendent payer les gens lorsque nous faisons des tâches pour leur société. Des tâches avec Ubuy ou nous devons ajouter des articles dans un payer et ensuite nous sommes payé de 5 à 20$.
Ensuite ils mettent place des taches vip où nous devons verser un certain capital et ensuite nous touchons du bénéfice. Or ici nous somme arrivé à un capital de plus de 3000 que je n ai pas su mettre. Ils demandait 250 puis 590 et ensuite 2400.
Les sommes ont donc été perdues…
Voilà mon expérience donc ne suivez pas cela.
Gaasly je ne sais pas si c est votre société ou bien si j ai été arnaqué.

Merci

4 września 2024
Logo Gaasly

Odpowiedź od Gaasly

Can you give more information please?

It has come to our notice that someone is misusing our company name to deceive and scam people. These individuals are falsely claiming to represent our company and are attempting to defraud unsuspecting individuals. We want to clarify that these actions are not associated with our company in any way.

Very bad company

Very bad company. Just finished business with them. Plan was to fix conversion pixels and start google advertising.

After about two weeks conversions were still not working and peiple do not answer my questions.

Do not ever do anything with this company.

21 marca 2024

Thank you Gaasly

We have been working with Gaasly team for many years now. We are extremely happy with our cooperation. On average our marketing returns investments twenty times in sales every month. We highly recommend an iterative growth process for all companies.

25 marca 2021
Logo Gaasly

Odpowiedź od Gaasly

Thank you. Pleasure working with you.