Efter 2 säckar från er och laxoljan, så har min Gizmo nästan helt slutat slicka på sina tassar som luktat ordentligt av tacos och svamp. Nu med start av tredje påsen så har även hundvakten hunnit mär... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Min hund blev helt kass i magen redan när jag försiktigt började introducera furry family-fodret. Trots att jag berättat att jag ville ha endast lammbaserar foder, "glömde" säljaren informera om att... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alla varit så snälla i bemötande och hjälpt när man haft frågor om olika saker man har alltid känt sig välkommen om man behövt hjälp och de är jag så tacksam för. Och fodret till min hund har fungerat... Zobacz więcej
Jag ville se om min kräsna lilla kille ville ha detta foder och det ville han. Sen ville jag se om han öka i vikt vilket jag inte ville så det har han inte gjort. Sen ville jag se hans avföring 💩 och... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Furry Family
Napisane przez firmę
Vi har tagit fram våra produkter genom intensivt arbete med några av Sveriges främsta veterinärer och nutritionister. Genom att skippa mellanhänder, och i stället sälja direkt till hundägare via internet, kan vi erbjuda hög kvalitet till rimliga priser.
Furry Family är också en stolt samarbetspartner och foderleverantör till Hundar Utan Hem, en organisation som hjälper hemlösa hundar i Irland och Polen att hitta nya hem. Vi donerar foder löpande, och varje år adopteras cirka 1000 hundar från organisationen till nya kärleksfulla hem. På så vis verkar vi för en bättre värld för de fyrbenta.
För oss är det viktigt att hela kedjan av produkten håller högsta kvalitet. Därför har vi valt att använda oss av svenska närproducerade råvaror samt frigående lamm från Norge i våra lammfoder.
Visste du att vi i Sverige och Norge har bland de strängaste djurskyddslagarna i världen? Genom att använda svenska och norska råvaror kan vi garantera att din hund får i sig mat som är tillverkad från livsmedelsklassade råvaror och som dessutom är utan onödiga utfyllnadsämnen.
Med andra ord – kött som du skulle kunna köpa till familjen. För visst är din hund värd lika god och näringsrik mat som du?
HÄLSOSAMT, SMIDIGT & SVENSKT
Napisane przez firmę

- Hälsosamt
- Vårt foder innehåller livsmedelsklassade ingredienser & höga kötthalter utan spannmål/gluten.
- Smidig hemleverans
- Vi ser till att din hunds favoriter landar säkert vid din dörr. Prenumeranter får dessutom alltid fri frakt helt utan bindningstider.
- Svensk tillverkning
- Många länder tillåter det mest otänkbara att klassas som "ätbart för djur". I kontrast tillverkar Furry Family rena & naturliga produkter i Sverige under svenska lagar.
Smakgaranti
Vi garanterar att det smakar gott.

Tiotusentals hundar älskar Furry Familys hundmat och det tror vi att din också kommer göra.
"Min hund ÄLSKAR maten. Med tanke på matens kvalitet tycker jag inte att det är så dyrt. Lyxigt att få maten hem till dörren. Hon fick njursvikt av förra maten hon åt ( av ett annat märke) och blev inlagd på kliniken i 3 dygn. Detta skedde strax före jul. Efter det så bytte jag foder till Furry Family. Hon var på återbesök på kliniken 13/2 och nu är hennes njurvärden helt normala. Kräkningar är borta, diarre är bort,klådan är borta. Vi stortrivs med Furry Family. Det får hon äta livet ut. Kan tillägga att katten går och stjäl några kulor,när han kommer åt. Trots att han äter ett högkvalitativt kattfoder 😁" - Anne-Christine Törnqvist (27 feb, 2024)
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Nicke älskar maten och godiset och…
Nicke älskar maten och godiset och magen fungerar perfekt nu
Är super nöjd med erat foder än så…
Är super nöjd med erat foder än så länge, mina hundar har ätit de nu i 3 och 1,5 månad. Den yngsta kommer oxå få börja med de när valpfodret är slut. Och att man får de hem regelbundet är toppen ska bara komma på exakt hur mycket och när dom ska ha.
Glad och nöjd
Glad för att det är svenskt.
Glad för att jag får snabba svar/uppringningar på mina frågor.
Glad och nöjd för att allt bara löper genom prenumationen.
Glad och nöjd med en hund som älskar maten. (Jag vet...har en labrador men ändå...)
Mina hundar tycker väldigt mycket om…
Mina hundar tycker väldigt mycket om hundmaten som vi köper av er.🐶
Dom hjälper till väldigt fort om det är…
Dom hjälper till väldigt fort om det är något jag har frågat.
Hundarna älskar maten.
Har två stora grabbar på ca 35 kilo per…
Har två stora grabbar på ca 35 kilo per hund. Vi har provat flera olika sorter men det här faktiskt den första sorten som båda slukar i sig utan krusiduller. De älskar maten. 5 av 5 möjliga
Perfekt med hemleverans och min hund…
Perfekt med hemleverans och min hund Rosie älskar maten! Och hon har blivit bra i magen!
Mina hundar älskar mateno
Mina hundar älskar maten, de har blivit gladare och piggare av maten. Samtidigt är det så skönt att det kommer enl tidsplan
Smidig leverans och gott foder
Foder som levereras direkt hem. Hunden tycker det är gott och hans mage håller sig stabil.
Mums
Toppen mat!! Min kräsna kille har nu förstått att mat är gott och han äter mer och mer för vardag, snart uppe i normal dagsranson🙏🙏
Det är bra att få hundmaten levererad…
Det är bra att få hundmaten levererad till dörren, eftersom jag har besvär med ryggen. Trevlig och kunnig personal i kundtjänst. Jag fick jättebra tips och råd om vilken variant som passar min hund.🐕
Mina hundar gillar sitt foder och äter…
Mina hundar gillar sitt foder och äter alltid upp all mat. Deras magar fungerar jättebra. Jag blandar i annan hemlagad mat med kött och grönsaker också.
Tydligen för fattig
Blev uppringd efter att ha angett att jag ville ha ett smakprov. Säljaren ansåg att jag hade för dålig ekonomi för att kunna pröva deras produkt.
fodret är bra för min hunds mage
Bra foder för känslig hund
Min hund Scraps har ätit fodret med insekter ganska länge och hon är nöjd och hennes känsliga mage också. Väldigt snabba på att skicka fodret när det börjar ta slut. Lätt att ändra prenumerationen för beställning om man vill ha fodret tidigare eller senare datum.
Bra service
bra service o nyttigt med nyhetsbrev med tips mm. Tyvärr så är inte min hund jättesugen på fodret än så länge men testar att droppa lite laxolja över nu. Har det med lamm. Annars väldigt nöjd o kanske behöver testa den andra varianten med just lax mm.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.