FunzyBets ruszył w 2025 roku i od początku kierujemy tę markę do graczy z Polski. Operatorem serwisu jest IncorPlay Limited, a licencję o numerze ALSI-152312007-FI3 wydała nam Anjouan Gaming Board na Komorach. Konto prowadzisz w polskich złotych, a stronę razem z obsługą klienta udostępniamy po polsku, który jest jednym z trzynastu obsługiwanych przez nas języków. Grać mogą wyłącznie osoby pełnoletnie i wiek sprawdzamy już na etapie rejestracji. Nie musisz niczego pobierać ani instalować, bo wszystko działa w przeglądarce, zarówno na komputerze, jak i na telefonie. Próg wejścia celowo trzymamy nisko: minimalny depozyt wynosi 40 zł. Poza złotówkami przyjmujemy również kryptowaluty, a samo konto możesz dodatkowo zabezpieczyć uwierzytelnianiem dwuskładnikowym.
W naszym lobby czeka ponad 6 000 gier od 31 dostawców. Znajdziesz wśród nich Pragmatic Play, NetEnt, Play'n GO, Nolimit City, Big Time Gaming, Push Gaming oraz Hacksaw Gaming. Największą część katalogu zajmują sloty, czyli tysiące tytułów z kategorii bonus buy, Megaways i jackpot, a obok nich klasyki pokroju Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Book of Dead, Rise of Olympus czy Golden Colts. Każdą grę możesz najpierw sprawdzić za darmo w trybie demo, i to nawet bez zakładania konta. Za kasyno na żywo odpowiadają Ezugi i 7Mojos, a przy stołach pracują prawdziwi krupierzy: ruletka, blackjack, bakarat, poker, gry w kości, bingo i formaty game show. Jeśli szukasz czegoś mniej oczywistego, czekają Sic Bo oraz Andar Bahar. Krótkie rundy to domena gier crash, w tym Big Bass Crash, Space Force i tytułów Aviatrix. Do tego dochodzą zdrapki oraz gry RNG: wideo poker, craps, keno i bingo. Po katalogu poruszasz się z pomocą wyszukiwarki oraz filtrów kategorii i dostawców.
Pakiet powitalny wynosi 300% aż do 12 000 zł i 200 darmowych spinów, a rozkłada się na trzy pierwsze depozyty. Pierwszy daje 125% do 4 000 zł i 50 spinów, drugi 75% do 4 000 zł i 100 spinów, trzeci 100% do 4 000 zł i 50 spinów. Spiny działają w grze Gates of Olympus, depozyt kwalifikujący zaczyna się od 40 zł, a obrót wynosi 45x, na który masz siedem dni w każdym etapie. Rejestracja z kodem promocyjnym URWLCM1 daje dodatkowo 4 zł bonusu bez depozytu. Dla graczy, którzy zostają z nami na dłużej, we wtorki przygotowaliśmy reload 150%, a co tydzień bonus 60% do 1 200 zł z 60 darmowymi spinami na Cyber Gypsies. Regularnie organizujemy również turnieje kasynowe z pulami nagród i rozdajemy pakiety od 250 do 280 darmowych spinów. Cotygodniowy cashback sięga 25% i zależy od poziomu gracza. Do programu VIP zapraszamy indywidualnie, a ma on 13 poziomów, do których dochodzi opiekun konta, oferty układane pod konkretnego gracza i podniesione limity wypłat.
Wpłacisz przez BLIK, Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay i przelew bankowy, a także ośmioma kryptowalutami: Bitcoin, Ethereum, Tether, USD Coin, TRON, Litecoin, Bitcoin Cash i Binance Coin. Depozyty startują od 40 zł, w krypto od 80 zł, i poza przelewem księgujemy je natychmiast. Wypłaty realizujemy w kryptowalutach od 80 zł, a po weryfikacji konta pieniądze wychodzą w ciągu 0-24 godzin. Limity wynoszą 1 200 zł dziennie i 20 000 zł miesięcznie, przy opłacie 40 zł za transakcję. Za wpłaty nie pobieramy żadnej prowizji. Przed pierwszą wypłatą prosimy o weryfikację KYC na podstawie dokumentu tożsamości i potwierdzenia adresu, co zwykle zajmuje od 24 do 72 godzin. Aplikacji natywnej nie mamy, za to responsywna strona otwiera się w przeglądarce każdego współczesnego smartfona. Możesz zapisać ją na ekranie głównym, a sterowanie dotykiem daje dostęp do tego samego, co wersja na komputer, łącznie z wpłatami, wypłatami i czatem na żywo. Polskojęzyczny zespół wsparcia odpisuje w ciągu kilku minut, a w sekcji FAQ opisaliśmy sprawy konta, bonusów i płatności. Gracze VIP mają priorytetową pomoc przez całą dobę.
Generatory liczb losowych certyfikują na poziomie dostawców niezależne laboratoria iTech Labs i GLI, a wartości RTP publikujemy w panelach informacyjnych poszczególnych tytułów. Z poziomu konta włączysz samowykluczenie, kiedy poczujesz, że potrzebujesz przerwy. Wiek weryfikujemy przy rejestracji, żeby do gier trafiały wyłącznie osoby pełnoletnie. Na stronie zostawiliśmy odnośniki do GamCare, Gamblers Anonymous i GambleAware, czyli organizacji, które udzielają wsparcia w trudniejszych momentach. Maksymalny zakład ograniczyliśmy do 80 zł na rundę, żeby pojedyncza runda nie urosła ponad rozsądną miarę. Zależy nam, aby gra w FunzyBets pozostała rozrywką, dlatego warto korzystać z narzędzi kontroli, które oddajemy do dyspozycji.
Jestem tu od kilku dni, wczoraj wieczorem pierwszy raz wypłacałem większą kwotę. Na początku obawiałem się długiej weryfikacji dokumentów ale poszło bardzo szybko, chyba w ciągu godziny. Support pomógł mi przez te formalności. Fajne te ich turnieje z pulami nagród.
27 lipca 2026