Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het enige waar ik ontevreden over ben is dat ondanks dat alle artikelen op voorraad waren, ze niet naar belofte verstuurd zijn. Er stond dat als je voor 16:00 bestelde, je bestelling die dag verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Funko’s komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep kolekcjonerski
  2. Sklep z zabawkami dla dzieci
  3. Sklep z lalkami
  4. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl

Dane kontaktowe

Goeie site genoeg keuze

Goeie site genoeg keuze

1 października 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Dank je wel voor je review! Wij en onze ICT partner is blij om te horen dat de site bevalt en dat je hebt kunnen vinden wat je zocht.

Stiekem zijn we wel benieuwd wat we nog beter hadden kunnen doen om 5 van de 5 sterren hadden kunnen behalen.

Veel plezier met je bestelling en tot snel weer op www.funkoonwheels.nl. Of laat je verassen met funkoloot.nl

Top bedrijf

Snel en in goede conditie bezorgd.
Waardeer de persoonlijke behandeling.

30 września 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Yes! Dank je wel voor zulke lovende woorden en positieve review. Vooral dat laatste zinnetje doet ons erg goed.

Eerlijk en persoonlijke communicatie is voor ons net zo belangrijk als het goed en correct leveren van je bestelling.

Dank je voor je compliment en het schrijven van een review.

Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer op www.funkoonwheels.nl

TOP TOP TOP

Levering niet normaal snel, ook alles heel goed ingepakt! Zeker aan te raden 5 sterren van mij!

2 października 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

WAUW WAUW WAUW ontzettend bedankt dat je ons een review hebt gegeven van maar liefst 5 van de 5 sterren!

Oceniono na 5 z 5

Goed naar mijn opmering gekeken

Ik heb in het verleden bij een andere winkel Funko Pops gekocht en deze waren beschadigd. Ik heb dit aangegevem in de opmerkingen en ze hebben er heel goed op gelet! Super blij mee en er zat zelfs een zakje snoep bij :)

10 września 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Na je opmerking hebben we alle Dogpools nader bekeken of we hetzelfde zagen wat je beschreef. Gelukkig kwamen we geen enkel defect tegen. Dankzij jou zijn we wel extra oplettend geworden hierop! Ook heel fijn om te lezen dat ze goed zijn aangekomen. Scoor nu mooi die pootafdruk!

Laat je een foto zien of het gelukt is?

Bedankt en veel plezier met je bestelling!

top funko pop

de funko pop kwam aan zonder ook maar een krasje in bubbeltjes plastic met zelfs een lief berichtje en twee zakjes snoep! hier ga ik vaker mijn funko pops kopen!

10 września 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ah! Daar was me zakje snoep. Ik was hem al kwijt haha Gelukkig is ie samen met je bestelling veilig en goed terecht gekomen. Bedankt voor je lovende woorden!

Review funko on wheels

Ze geven goed en snel wanneer ongeveer de bestelling komt in je mail en vragen beantwoorden ze snel.

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

En dat proberen we ook zo lang mogelijk vol te houden! Bedankt voor je lovende woorden. We doen ons best om eerlijk, transparant en snel antwoord te geven op de vragen die we krijgen.

Via je account heb je altijd zicht op je bestellingen en pre-orders. Mocht er dan een wijziging komen in de levertijd, dan krijg je per direct een mail. Natuurlijk ook een track&trace als we je bestelling verzenden.

Nogmaals bedankt en tot snel weer op www.funkoonwheels.nl of funkoloot.nl

Topper!

Eerste bestelling bij deze shop en zeker voor herhaling vatbaar. Uitstekende service en snelle levering. Zeker een aanrader!

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wat een beloning van ons werk. Niet 3 of 4...,aar liefst 5 van de 5 sterren! Met als kers op de taart ook nog wat complimenten en lovende woorden. Wat voelt het goed om je review te lezen en dat je onze service en snelle levering uitstekend bevallen.

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wauw! En je geeft ons zo maar 5 sterren voor onze service, aanbod, verzending en manier van verpakken. Ontzettend bedankt dat je niet alleen ns, maar juist ook anderen laat weten dat het kopen van Funko Pops!, Loungefly producten en accessoires bij ons goed is.

Dank je wel en tot snel weer op www.funkoonwheels.nl. Of laat je verassen met funkoloot.nl

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt. Top

27 sierpnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Bedankt voor je geweldige review! Kort, krachtig en met maar liefst 5 van de 5 sterren!

Oceniono na 5 z 5

Funko on Wheels; een topper!

Een ruim aanbod tegen vriendelijke prijzen en het ook het verzenden gaat uiterst zorgvuldig en snel.

16 sierpnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Nee jij! Jij bent een topper! Wat een review! Ontzettend bedankt voor de 5 sterren. Dat is elke keer weer een beloning voor ons werk. We doen elke dag ons best om een glimlach op iemands gezicht te toveren met ons aanbod en service. Blij om te lezen dat het ook lukt!

Volg je ons al op Social Media. Daar komt ons laatste aanbod en leuke acties voorbij.

Oceniono na 5 z 5

Ik had gevraagd om extra voor zichtig…

Ik had gevraagd om extra voor zichtig te wezen en ze hebben hem extra goed in gepakt super blij mee

15 sierpnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Extra goed verpakken, duidelijke en eerlijke communicatie een beetje persoonlike touch erbij! En hop we worden beloond met een geweldige review van jou! Ontzettend bedankt en tot snel weer op www.funkoonwheels.nl. Of laat je verassen met funkoloot.nl

Top!

Ik had producten die op voorraad waren en producten in nabestelling geplaatst. (Ongeduldig als ik ben) wou ik de producten op voorraad meteen ontvangen wat geen probleem was, ik moest wel de bezorgkosten dekken wat in mijn ogen normaal is maar de producten kwamen mooi ingepakt en tijdig aan. Ik kijk al uit naar de nabestellingen om deze toe te voegen aan de collectie. Kortom een betrouwbare en vriendelijke service waar ik zeker meer zal bestellen.

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Hier kunnen we gewoon geen woorden aan toevoegen. Wauw, wat een prachtige review heb je ons gegeven. Ontzettend bedankt!

Het klopt dat bij een bestelling met pre-orders/nabestellingen je dient te wachten tot alles er is voordat we het opsturen. Mocht je het toch eerder willen, dan is dit geen probleem. Er kunnen extra verzendkosten aan zitten aangezien we de bestelling dan 2x dienen te verzenden. Ophalen kan ook altijd.

Heel veel plezier met je bestelling en via je account kan je altijd de verwachte levertijd zien van de nabestellingen. Bij een wijziging van levertijd krijg je direct een mail!

Oceniono na 5 z 5

Goeie service na app contact over een…

Goeie service na app contact over een oude kado kaart en kreeg gelijk een nieuwe code super
Ik blijf alleen de verzendkosten hoog vinden (waar hun niks aan kunnen doen)
Maar iets voor €14,95 besteld en dan komen er nog de geld verz kosten bij

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wauw! 5 sterren! Ontzettend bedankt voor je compliemten en ook feedback over de verzendkosten. Dat zien wij ook ggraag anders.

Recent zijn wij overgestapt naar een nieuwe vervoerder en we hebben binnenkort een kleine review over hun service etc. Dat is voor ons ook het moment om te kijken of we de prijs kunnen drukken, zonder dat dit de snelheid en service in de weg gaat staan. De pakketjes moeten nog wel snel, veilig en onbeschadigd geleverd worden.

Perfecte Service!!!

Top ervaring, goed om te zien dat dit een van de weinige winkels is die ook wat doet met de feedback van klanten, goed om te zien dat ze na alle klachten over de bezorgers zijn overgestapt naar een andere transporteur! Pops in perfecte staat ontvangen! Heel blij! Over service niets te klagen! Altijd top service gehad van de winkel!

Zeker vaker bestellen als er meer Anime in het assortiment zit!

TinTin

Odpowiedź od Funko on Wheels

Wat een complimenten zeg! Onwijs bedankt voor je mooie woorden. Wij doen elke dag ons best en elke dag kijken we ook wat we beter kunnen doen. Op deze manier blijven we, mede dankzij jullie, ons verbeteren.

1 van onze focuspunten is Anime dus tot snel weer op www.funkoonwheels.nl.

5 sterren voor Funko om Wheels

Snelle verzending en prettige communicatie via Messenger. Zeker een aanrader voor (beginnende) verzamelaars van Funko's!

26 lipca 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ontzettend bedankt voor je review! Fantastisch om te lezen dat alles zo goed is bevallen. We zijn er voor iedere fan van Funko en Loungefly. We doen ook elke dag ons best voor jou en alle anderen.

Oceniono na 3 z 5

Lange wachttijd

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en krijg ook weinig updates over mijn pakket, ik kan ook niet meer mijn pakket opzoeken dat werkt niet. Helaas denk ik dat dit niet per se aan funkoonwheels ligt maar wel jammer.

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ai! Je zegt het ook meteen goed. Als wij je bestelling aan de vervoerder hebben gegeven voor bezorging. Dan kunnen wij niet veel doen aan de snelheid van de bezorging. Wel fijn om te lezen dat jezelf ook realiseert dat dit meer bij de vervoerder ligt dan bij ons. De bezorging is wel binnen 1 tot 3 werkdagen.

Wij zullen wel contact opnemen met de vervoerder ten aanzien van de updates vanuit hen. Wij zien dat er een orderbevestiging is verzonden en bij verzending een mail met een track & trace. Misschien zijn die in je Ongewenst/Spam folder terecht gekomen?

Als klanten ons benaderen met de vraag wat de status is van de bestelling. Dan sturen wij een update met de vraag of het on Ongewenst staat en voor de zekerheid nog een keer de track & trace. Vaak krijgen wij terug dat ze de mails vinden in hun Spam folder.

Hopelijk is het aanbod, het beschermend verpakt, het veilig kunnen betalen en ons aandacht na contact wel goed bevallen.

We zien je graag terug op www.funkoonwheels.nl

Funko on Wheels, een Funko voor iedere fan!

Top bedrijf!

Top review!

Odpowiedź od Funko on Wheels

Ontzettend bedankt voor je 5 sterren review! Een fantastisch compliment voor onze service, aanbod en verpakken. ook heel fijn om te lezen dat de bezorging snel is gegaan. Tijdens de vakantieperiodes letten wij hier wat meer op.

Snel en goed

De bestelling was snel gedaan snel betaald en zeer snel geleverd en zeer goed verpakt

27 lipca 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Snel..snel..snel...en jij bent snel met je review van maar liefst 5 sterren! Fast as .... boy!

Ontzettend bedankt dat je ons en anderen laat weten hoe het kiezen, bestellen, leveren en verpakken is bevallen. We doen elke dag ons best voor jou en andere fans.

Tot snel weer op www.funkoonwheels.nl. Of laat je verassen met funkoloot.nl

Funko on Wheels, een Funko voor iedere fan!

Fijne winkel

Fijne winkel, de funko poppen worden super goed verpakt voor verzending.
Mijn complimenten 👌
Word wel verzonden met GLS dus de levering duurt iets langer dan gepland maar dat ligt sowieso niet aan Funko on weels.

25 lipca 2024

Odpowiedź od Funko on Wheels

Thank you sir for the compliment! Ons team en ik doen elke dag ons best om alles zo goed en zo snel mogelijk bij jouw in huis te krijgen.

Het leveren duurde voor ons ook iets langer dan we gewend zijn van GLS. Dit hebben wij ze laten weten. Wel ontzettend fijn dat het in de gestelde 3 werkdagen is geleverd en veilig en wel is aangekomen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej