Jeg har kun positive ting at sige om funeo. Opgavelisten hjælper meget til at bevare overblikket og Joachim er både effektiv og behagelig. Det hjælper meget i en tid, hvor man både skal håndtere at... Zobacz więcej
Vi havde en fantastisk oplevelse i forbindelse med vores fars bisættelse. Vi ringede til Joachim søndag d. 2/8 26 og han kom og hentede min far på hans bopæl kl.22.30 - ingen problemer med at,... Zobacz więcej
Tak ! 🙏🏻 For en helt utrolig hjælp vedr. dødsfald i familien. Sød og meget hjælpsom med ALT igennem kaotiske dage for mig. Tak til Joachim Løvenkjær !
Det har hele vejen igennem været et godt, trygt og ærligt forløb, hvor man blev set, hørt og forstået i en utrolig sårbar og trist situation. Når man får hjælp fra Funeo, så skal man ikke tænke o... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Helt igennem en rigtig god service og…
Helt igennem en rigtig god service og gennemsigtige priser. Kan klart anbefales
En moderne bedemand
Det meste kommunikation og formelle arbejde foregik digitalt og virkede smertefrit. Virkelige god og hurtig service, som jeg klart kan anbefale.
Skønt at være i trygge hænder hos…
Skønt at være i trygge hænder hos professionelle der kender arbejdsgangen. Ha kun godt at sige om Funeo
Megen hjælpsomhed og forståelse fra…
Megen hjælpsomhed og forståelse fra medarbejdernes side
Virkelig god og positiv oplevelse
Jeg havde en virkelig god og positiv oplevelse på trods af omstændighederne. Christine var deltagende og meget professionel. Alt forløb godt, fordi Christine havde hånd i hanke med det hele.
Tusind tak
Christine var enestående i sin hjælp. Der var ikke nogen ting/spørgsmål der var for små eller dumme
Funeos hjælp gjorde en sørgelig begivenhd meget nemmere at overskue
Tryg og god.
Tusind tak for en tryg og god oplevelse ved min fars bisættelse. Jeres tjekliste gjorde det nemt at huske det hele, og at bevare overblikket.
Nemt og uproblematisk
Meget nem, gennemsigtig og overskuelig hjælp i en svær tid. Kan kun anbefales.
Lige fra den allerførste kontakt…
Lige fra den allerførste kontakt oplevede jeg en fantastisk imødekommenhed, hjælpsomhed og ikke mindst venlighed. Videre igennem hele forløbet fik vi al den støtte fra Funeo som var nødvendig. En let og overskuelig kontrolprocedure gjorde det nemt for mig at navigere i alle opgaverne. Jeg kan kun give Funeo min allerstørste anbefaling. En helt særlig tak til Christine, som gjorde en ellers trist opgave til et godt minde.
Formidabel service
Formidabel service, indlevelse og fleksibilitet. Klar anbefaling.
Tak for at hjælpe os så forståebde og imødekommende, i en svær tid.
I en meget sorgfuld tid har Funeo været…
I en meget sorgfuld tid har Funeo været en stor hjælp. Det er en virksomhed der opleves meget personlig.
Det har været et fint forløb.jeg er…
Det har været et fint forløb.jeg er meget tilfreds og i har været meget hjælpsom. Jeg har været glad for den rådgivning jeg fik inden jeg kontakte jer
Med venlig hilsen Inger
Tak for god og hurtig behandling.
Tak for god og hurtig behandling.
Jeg fandt jer gennem begravelses guiden, og har været fuldt ud tilfreds.
Rart at alt kunne gøres over net og tlf.
Og jeg kunne spare lidt.
De hjalp med at søge om tilskud.
Alt i alt, fra at være usikker og nervøs for valg af bedemand til at være tryg ved at alt jeg blev guidet i hvad jeg skulle gøre og resten blev hurtigt ordnet.
Det var lige til og nemt, Tak for jer!
Virkelig god oplevelse i en svær tid.
Virkelig god oplevelse i en svær tid.
Meget prof og styr på tingene.
Vil helt sikkert bruge Funeo igen en anden gang.
Virkelig professionelle og behagelige.
Det var en virkelig professionel og behagelig medarbejder som gjorde hele processen omkring bisættelsen nem og overskuelig. De var altid til at få fat på, svarede høfligt på alle de mærkelige spørgsmål vi havde og selve dagen var smuk og vi skulle kun tænke på selve afskeden da de havde helt styr på det praktiske.
De gjorde det rigtig godt.
De gjorde det rigtig godt.
At bisættelsen var en meget smuk afslutning. Og jeg og mine børn fik hjælp til al det praktiske
Tak til Funeo 🙏⚘
God vejledning undervejs- og let…
God vejledning undervejs- og let tilgængelige ift. spørgsmål som dukkede op. Ingen klagepunkter.
Klar anbefaling
Utroligt nemt. Alt er netbaseret - spørgsmål og svar - og lidt behagelig, rar og venlig telefonsamtale. Rigtig god oplevelse. Klar anbefaling!!
Helt igennem fantastisk forløb med…
Helt igennem fantastisk forløb med Funeo. De var meget hjælpsomme med alt og meget behagelige at snakke med. Og super smart at det meste foregik online men stadig med mulighed for personlig kontakt. Kæmpe stjerner fra os.