Fundon Pte od poczatku brzmial jak…
Fundon Pte od poczatku brzmial jak powazna firma. Dzwoil doradca mowil rzeczowo pokazywal wykresy mowil o stabilnym zysku i szybkim zwrocie. Konto dzialalo saldo roslo wszystko wygladalo jak profesjonalna inwestycja. Wplacilem pierwsza kwote potem kolejna bo wszystko wydawalo sie byc pod kontrola. Do momentu kiedy chcialem wyplacic pieniadze. Nagle wyskoczyl „podatek” pozniej „koszt weryfikacji AML” potem blokada a na koniec jeszcze depozyt techniczny. Za kazdym razem inna historia a kazdym razem nowa oplata. Mialo byc „to ujz ostatnie” ale nic z tego. Zaczeli dzwonic z roznych numerow cisnac zey doplacic straszyc ze jak nie zaplace to trace wszystko. Wtedy zglosilem sprawe na policje – ale po miesiacu przyszedl list o umorzeniu. Zostalem sam z niczym. Dopiero przez znajomego trafiłem na kancelarie detektywistyczna. Zadzwonilem powiedzialem jak wyglada sytuacja i od razu wesli w temat. Zero zbednych pytn konkretne dzialanie. Po kilku tygodniach kasa wrocila na moje konto. Jesli Ty tez dales sie wkrecic w Fundon Pte – nie czekaj. Dzwoń: 881 / 501 / 7_5_1 Mi pomogli. Tobie tez moga.