Jeg har afprøvet to produkter: Fruity Iso whey (blåbær og passionsfrugt) og Whey 100 proteinpulver (chocolate, vanilla, ice coffee). Det første er nemt at røre ud, men jeg bryder mig ikke om smagen (... Zobacz więcej
Jeg har altid købt mit protein pulver igennem Functional Nutrition, og jeg er ALDRIG blevet skuffet! Altid hurtig levering, ofte en lille gave med i pakken og top kvalitet. I december prøvede vi vari... Zobacz więcej
Elsker produkterne og leveringen er lynhurtig! De protein bar har virkelig gjort meget godt for min krop og smager fantastisk! Har brugt protein drikken ved operation og kun holde en sund vægt. Nu ny... Zobacz więcej
Functional Nutrition. Super effektivt firma. Du klikker ind på dine ordre, betaler og vælger hvor du vil have leveret din ordre. GLS aflever inden for 2 dage og så er det blot at få hentet papkasse... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Functional Nutrition sælges ikke længere online på functionalnutrition.dk Du kan i stedet købe produkterne i et af PureGyms mange centre i Danmark.
Torveporten 2, 2500, Valby, Dania
- functionalnutrition.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super kvalitet på produkterne
Super kvalitet på produkterne, hurtig levering, fin pris

Odpowiedź od Functional Nutrition
Dejligt at man fik tingene hurtigt
Dejligt at man fik tingene hurtigt, god gave man fik med.

I er gode med levering
I er gode med levering, men når man er fast kunde hos jer, kunne det være fedt med fri levering :)

Odpowiedź od Functional Nutrition
Nem hjemmeside at finde rundt på
God service, nem hjemmeside at finde rundt på og god leveringstid. :)

Odpowiedź od Functional Nutrition
Varen der aldrig kom til mit ønskede leveringssted.
Bestilte mine vare som jeg plejer, men denne gang skulle min vare leveres et andet sted end på min hjemme adresse. Hvilket jeg udførligt skrev i min ordre. Men resultatet at mine vare blev leveret til min hjemme adresse. Jeg skrev til kunde service og gjorde opmærksom på dette. De kunne sagtens se at der var sket en fejl og de vil sende en ny pakke afsted. Med resultatet at den endte også på min hjemme adresse. Kundeservice beklaget mange gange. Så konklusion på dette er at hvis du skal have dine vare på en anden adresse end din betalings adresse , ja så kan du risikerer at varen aldrig kommer til din ønskede slut destination.

Odpowiedź od Functional Nutrition
Super hurtig levering gode produkter

Helt ok.
Fuld tilfredshed med de produkter jeg bestilte. Hurtig service. 👍

Odpowiedź od Functional Nutrition
Gode produkter og hurtig levering…
Gode produkter og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære functional nutrition,
Kære functional nutrition,
Har haft min shaker fra jer i få uger måske en måned og låget er nu splittet i to og kan ikke skrues på.

Odpowiedź od Functional Nutrition
Supergode produkter og fin service

Odpowiedź od Functional Nutrition
Virkelig lækre produkter og mega god…
Virkelig lækre produkter og mega god smag. Mums 😀

Odpowiedź od Functional Nutrition
God hjemmeside med vejledning indenfor…
God hjemmeside med vejledning indenfor energiprodukter og altid en hjælpende hånd, hvis der er behov for det. Smagfulde produkter i forskellig form, og til flere behov. Fair priser og gode tilbud.
Jeg køber igen fra Functional Nutrition.

Odpowiedź od Functional Nutrition
Gode produkter og godt udvalg
Gode produkter og godt udvalg! Men pas på med holdbarhed, nogle produkter har MEGET kort holdbarhed efter modtagelse (jeg ser chokolade med kun 4 måneders holdbarhed som kort...)

Odpowiedź od Functional Nutrition
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.