Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Totalt scammer 😂. Lura in från Tinder..ingen normal tjej skulle betala för att chatta .och vill få till träff.och vips måste man betala för chatta mera... Roliga är Logga in med 3 olika namn till sa... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag har inte träffat någon ännu, Men har börjat skriva med en tjej och det känns mycket seriöst från hennes håll men även från mitt med. Har begärt olika bilder av slag och hon har gett mig allt som j... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Varning, bara lurendrejeri för att lura av en pengar för att kunna chatta och tjejen frestar med mer och mer för att hålla igång chatten och dra in mer pengar hon får en liten del av. Verkade för bra... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bluffsida med bluffprofiler och fejkade omdömen här. En eller flera användare på bland annat tinder försöker systematiskt locka hit folk, och för desperata killar är nog lite lockande videoklipp och l... Zobacz więcej

1,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jag rekommenderar denna sida då jag…

Jag rekommenderar denna sida då jag träffade min livskärlek som jag än idag träffar regenbundet. Det tog lite tid innan vi träffades, och var till en börjar väldigt skeptiskt till sidan. Men tror nog att jag mest hade otur med vissa tjerna jag pratade med. Vissa tjejer kanske endast är här för att få en bekräftelse.
Jag är mycket nöjd med denna sida, Drygt med att betala men för det priset och att jag fick träffa min livskärlek så var det värt varendra krona. 5/5

27 grudnia 2018

BLUFF

BLUFF! Varning!
Efter att blivit rekommenderad hit via Tinder gav jag det en chans då tjejen verkade trovärdig. Insåg att det var en stor bluff när mina inplanerade dejter blev inställda och flera av dem hade samma ursäkt. Bekräftade mina tankar än mer när två oberoende profiler pratat med varandra om mig samt att när man gjorde bildsök på profilerna fick man flera hundra träffar från porrsajter. Ren bedrägeri att chatta i månader och låta folk tro att det leder någonstans! VARNING!

27 listopada 2018
Oceniono na 1 z 5

Inteblygalls Är fejk sida allt för å…

Inteblygalls Är fejk sida allt för å plocka pengar av folk, massor med unga tjejer,som skriver å skriver, men vet inte var resturanger heller vart dom ligger i byn, så inte många äkta där, jag köpte två av minsta paketen,fråga en från sundsvall när jag själv var där, hon sa det var mulet å regn, men var blå himmel å sol där då, bara bara lurerier, hela skiten,

23 października 2018

Nöööjd

Brukar inte skriva recensioner såhär haha, men måste ge tummen upp, träffat skönaste bruden härifrån- jag e nöööjd

21 października 2018

Strul med email

haha så jäkla bra underhållning på denna sidan, enda sköna brudar ju, har bara haft strul med min mail fattar inte vad det är men annars funkar det bra tycker jag

19 października 2018
Oceniono na 4 z 5

Tycker det är helt ok sida

Tycker det är helt ok sida, visst att det kostar men samtidigt förstår jag att kvinnor är less på gratis dejtingsidor där dom blir dränkta av hotfulla så kallade män. Jag har en dejt bokad till helgen hoppas det går vägen, kommer inte ihåg sist jag hade en dejt, hälsningar 51 årig singel man.

14 października 2018

Skräp

Bullshit sida med fejkprofiler både där och på andra sajter för att locka dit män. Blev lurad från Tinder till Kik och sen FF. Dum i huvudet som man är lade jag inte ens märke till att det kostade pengar pga dom gratis meddelandena förrän dom var använda. Vill folk betala för att prata så ok. Men att ha anställda som gör profiler för att lura dit ensamma smått desperata människor för att chatta med dom svinpriserna är ruttet. Skulle t om kalla det bedrägeri.

6 października 2018
Oceniono na 3 z 5

Det ända negativa som jag kan uppleva…

Det ända negativa som jag kan uppleva är att det inte finns någon video funktion, Sen Resten av det som jag läser här på sidan så ser jag att det nästan enbart är killar som skriver negativet här på Trustpilot.
Jag är en tjej som upplever att sidan funkar hur bra som helst, Men märker samtidigt att när man börjar skriva med en kille så vill dom snabbt gå över till Snap, Kik eller en gratis sida?!?!? Varför det jag har ju själv valt att jag vill betala för att skriva. Vill träffa en vettig kille.

1 października 2018

fake profiler

fake profiler. Håller med tidigare kommentarer . Lockar från andra sidor typ Tinder .. Snapchat är gratis om man vill sända bilder video mm . När man googlar på profil bild visar det vara en tjej från USA 19år fast ska vara 30år från Sverige visar sig sedan att på sida är 27år där 😊 och kan inte svara på vilken stad bor i fast uppgivit det redan i profilen på Tinder .

P.S Stod i lin profil kört och tydligt! Men du var tydligen inte intresserad av att lösa min profil! Looser! Skumt svaret fel stavas endå så få ord ....?

inte kunnat logga in och skrivit tidigare... Min sambo verkar ha sett att jag har tagit nakenbilder på telefon och även börjat fråga varför jag har det.
Känns osäkert att fortsätta på kik då!
Är du med på Fuktigafrukten.Nu ?
Jag kan skriva snabbare och mycket enklare via datorn diskret. Heter xxxxxxxxxxxx , Där kan du också se lite mer bilder 😍 skriv din kik bara så vet jag att det är du. Puss så länge. Hoppas vi får till en träff nu i veckan sååå sugen på dig! 😘😘

30 września 2018

Total fejksida

Total fejksida. Ring en chattjänst istället. De skriver sina egna omdömen här. Du märker att tjejen du pratar med vill träffas, men drar ut på det för att du ska betala. Och har olika anledningar till att inte chata på gratistjänster. Varför skulle hon du pratar med betala massor för några meddelanden.

29 września 2018
Oceniono na 4 z 5

Har varit på sidan ett tag

Har varit på sidan ett tag, Och blir bara mer och mer irriterad när man går in på trustpilot och folk säger fejk???
Ja jag fick från början dåliga vibbar, men så är det ju med allt här i livet. Idag träffar jag min nuvarande kk som jag hittade på denna sida, Men är inte helt och fortsätter leta, Kanske vi träffas i dimman på FruktigaFrukten.
Man är alltid lite skeptiskt till nya hemsidor inom dejting.
Man fick 6 gratis mess vilket uppskattas alltid, men sen var man självklart tvungen att betala, Och som tjej då så har jag absolut inga problem att lägga en slant för att hitta en trevlig prick, som inte frågar efter naken bilder det första han gör.
Det är inte konstigt att kvinnor väljer betal sidor när det är så äckligt utbud av män på gratis sidor där man blir kallad både det ena och det andra :( Skäms på er.

24 września 2018

FEJK!!

FEJK!!! Där tjejerna är anställda tjejer eller killar och ser till att prata tills dina 5 meddelanden tagit slut och är snabba på med en sexdejt.

"Har tagit bort min kik pga min man, blablabla... Men meddelanden levereras till kik. Så ops du glömde att det syns att meddelanden blivit levererade!"

Pinsamt dåligt och pinsamt för den som faktiskt går på det. (blir ett förbannat jobb att ha igång en massa kik-konton för varje eventuell.)

Registrerad på loopia och har typ 0 i trafik! Så... Fn vilket jobb för så pass lite pengar.

23 września 2018

suddiga bilder

Har väl funka rätt bra kan jag tycka, men fattar inte varför de flesta bilderna på tjejerna är suddiga.. får fråga alla hah som man är nyfiken på. Går det att ladda upp videos?? Hade varit en bra grej.

19 września 2018
Oceniono na 5 z 5

Så otroligt skönt att slippa män som…

Så otroligt skönt att slippa män som inte har någon aning om hur man för sig och pratar med en kvinna - gratissidorna är full av idioter som skriver vidriga saker, men inte ens korkade människor betalar för att bete sig som svin.

4 września 2018

Oj vad många fina damer

Oj vad många fina damer - mycket nöjd! Ska på dejt i helgen med en av de jag skriver med - lite svårt att förstå hur jag skulle få iväg en bild för en äldre man som mig men det löste sig tillslut.

4 września 2018

Helt Ok..

Jag blev hänvisad till FF från en annan sida. Tycker att det det flöt på bra efter att jag blev medlem. Önskar att dom kunde lägga till en funktion där man betalar för att synas mer i flödet som på typ Badoo..

Nuvarande KK

Helt OK sida faktiskt, var lite skeptisk till en början och litade inte riktigt på det, men har nu 1 mån senare träffat min nuvarande KK från denna sajten. Det kostade lite men de var de värt. Tummen upp

Oceniono na 4 z 5

Har träffat en tjej från sidan.

Bluff eller inte, Jag hittade en tjej några mil från mig, Efter en kontakt på någon/några veckor så träffades vi, Vi klickade inte jätte bra som jag trodde, Men är fortfarande kvar på sidan söker efter min kärlek som jag hoppas finna också.
Har varit på många andra dejting sidor innan, Men känns mera som att det är män än kvinnor på dom flesta, Förutom på betalsidor som jag har skrivit och träffat en hel del. Men det sagt är det en djungel där ute att hitta någon med.
Priset är ganska dyrt tills man går upp till dom stora paketen, och det drar lätt iväg om man inte försöker räkna på paketen. Sidan får 4/5 för mig. Det som är dåligt med sidan är att man inte kan söka i vilka områden tjejerna befinner sig i, Och då slösar man lite mynt på det, Men om man går in för att hitta en tjej så rekommenderas denna sida starkt. // Johan

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej