God service, varerne kommer hurtigt og effektivt
Manglede en Razz bar i min levering og skrev en mail og fik med det samme refunderet mine penge
God service, varerne kommer hurtigt og effektivt
jeg har ikke får min puffs endnu og har går en uge for jeg køb den og har ikke modtaget den endnu det er dårlig still
Aldrig modtaget. De svarer heller ikke på mails.
Ren scam.
Jeg har igen igen fået tilsendt forkert ordre. Jeg mangler endnu engang produkter. Ingen svar på mine 3 mails jeg har sendt dem….
1 stjerner for hurtig levering, men egentlig ville jeg slet ikke give nogle. Det er sidste gang jeg bestiller herfra.
Super hurtig levering, overskuelig og brugervenlig hjemmeside, kvalitets produkter og fantastisk kundeservice ☺️🤗 Er ikke første gang jeg bestiller og helt sikkert heller ikke sidste gang 👍🏻 Kan klart anbefales 💯😃
Jeg havde lagt en ordre. Alt gik som det skulle med levering men da jeg åbner pakken havde jeg fået den forkerte vare. Havde bestilt en 150k med 3 smage men fik istedet en 100k med 4 smage som desværre også er billigere end jeg har betalt for. Herefter kontakter jeg kundeservice på mail. Ingen svar. Kontakter dem på Gmail. Ingen svar, jeg blev blot bedt om at vurdere deres kundeservice som om at de har “afsluttet” min sag uden overhoved at svare eller prøve at finde en løsning. Anbefaler ikke køb herfra medmindre man er okay med ikke at få alt man har bestilt
Som altid, hurtig levering og intakte puffs. Jeg har bestilt herfra flere gange og har tænkt mig at foetsætte. Der er smag lige til sidste sug.
Intet at sætte en finger på, bestiller helt sikkert igen
Bestilte fra deres tidligere hjemmeside og pakken blev mistet af DAO. Da jeg kontaktede fruktbars skulle de bare bruge nogle få oplysninger og så sendte de en ny pakke som jeg modtog 6 dage senere.
Kundeservicen var god og behjælpelig.
De får 5 stjerner på trods af at der gik en måned fra min første bestilling til jeg modtog varen da fejlen lå hos DAO og ikke fruktbars.
God kundeservice og fin kommunikation, hurtig adgang til personale og hjælp 👍
Hey jeg har bestilt den 15 marts og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem eller noget som helst der står to til fire hverdage der er gået meget mere
Skriver man får fri fragt over 100€ men trækker alligevel 9€ for fragten.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.