Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.
Nowogrodzka 62B lok. 2, 02-002, Warszawa, Polska
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Od lat korzystam z serwisu. Zawsze szybko i sprawnie.

Odpowiedź od FRU.PL
Dziękuję Pani Karolinie Stępień za profesjonalną pomoc w rozwiązaniu mojej sprawy
Bardzo miła i kompetentna Pani Konsultantka .

Odpowiedź od FRU.PL
Są niepoważni. Kupiłam od nich bilet po ich cenie by rano otrzymać SMS, że ceny jednak się zmienily i muszę dopłacić 600zl jeśli chce zatrzymać ten lot. Takie rzeczy są przed kupnem, nie po fakcie.

Odpowiedź od FRU.PL
Odradzam kupując bilet trzeba sie bardzo zastanowic. Po kupnie dostaje się informacje że trzeba dopłacić do biletu bo ceny sie zmieniły. W dniu kupna na Fru ceny u przewożnika tez były niższe a oni na 2 dzień piszą żeby dopłacić do biletu bo zdrożały. Stanowczo odradzam omijajcie szerokim łukiem

Odpowiedź od FRU.PL
Chciałabym serdecznie podziękować pani Katarzyna Pamuła-Słopnicka za pomoc przy potrzebnych informacjach .Noe zawsze pierwsze loty z przesiadkami są dla pasażerów czymś oczywistym i tu mogę śmiało napisać że obsługa reaguje szybko i jasno .Jestem bardzo wdzięczna i z pełnym przekonaniem polecam obsługę na najwyższym poziomie!

Odpowiedź od FRU.PL
Zawsze przejrzyście wsyztsko widać i są odrobinę niższe ceny niż np na samym Ryanair

Odpowiedź od FRU.PL
Dziękuję za pomoc i fachową obsługę Pani Gabrieli Czapnik Cichy Konsultant ds. Podróży

Odpowiedź od FRU.PL
Pierwszy raz dokonywanie rezerwacji. Czasami mało czytelne strona podczas rezerwacji. Następnym razem powinno być lepiej.

Odpowiedź od FRU.PL
Szybko,sprawnie z pełną informacją i pomocą.Polecam wszystkim

Odpowiedź od FRU.PL
Odradzam wszystkim. Kupiliśmy dwa bilety do Wietnamu z Warszawy. Po czym dostaliśmy maila że chcą 4500 zł więcej niż zapłaciliśmy. Totalny oszustwo. Odradzamy serdecznie.

Odpowiedź od FRU.PL
Absolutne oszustwo. Złożyliśmy zamówienie po czym dostaliśmy maila dwa dni przed wylotem że cena uległa zmiany o 4500 zł. Nadal widzimy że bilety są. Jest to totalny absurdu i oszustwo. Nie polecam i odradzam. Wybierzcie jakiekolwiek inne serwisy typu fliggtscanner czy kiwi

Odpowiedź od FRU.PL
Bardzo szybki sprawny zakup bonu podarunkowego z pomocą Pani Magdaleny Wieczorkowskiej