Freshshoes

Oszustwo!!!

złożyłem zamówienie i zapłaciłem 0 kontaktu na maila jeżeli nie dostanę butów które zamówiłem zgłaszam sprawę na Policję i radzę to zrobić każdemu kto został oszukany przez tą firmę.

8 grudnia 2025

Brak kontaktu telefonicznego, brak odpowiedzi na maile i co najwazniejsze brak przesylki (na stronie przewoźnika przesylka ma status tylko utworzonej, nie jest nawet wyslana a powinna juz byc u mnie).

14 listopada 2025

Brak zwrotu pieniędzy

Buty przyszly po 3 tyg., a nie jak w opisie 12 dni. Nie mogłem odebrać i wróciły do nadawcy i brak kontaktu . Odzyskanie pieniędzy nie możliwe tylko zgłoszenie na policję .nie odpisują na maile , a o tel można zapomnieć .ogolnie buty z Chin napewno nie oryginał .nie kupujcie na tej stronie (oszustwo)

3 października 2025

Buty bardzo fajne

Ogl buty podróbki ALE bardzo dobrej jakości ❤️ czekałem na nie około 2-3 tygodnie po 7 miesiącach noszenia nic się z nimi nie dzieje ALE moje buty Jordan 4 midnight nave tylko w środku mają inną rzecz niż orginaly czyli jak normalnie znaczek w środku buta nie na zewnątrz (nie widać tego) ma czerwone obramowanie to tam ma białe

3 czerwca 2025

UWAGA!!!!

UWAGA!!!!! oszustwo, kupiłam buty za 430 zł i tylko straciłam pieniądze ponieważ kontaktu telefonicznego nie ma a maile przysyła automat ,butów jak nie było tak nie ma i pieniędzy też.

21 maja 2025

Oszustwo

Oszustwo. Kupiłam buty zapłaciłam minęły 2 tygodnie od zakupu i niestety obuwie nie zostało wysłane. Straciłam 350 zł. Przesyłka widnieje jako niby zarejestrowana i wysłana ale jak przekierowuje się na stronę InPost to jest że w trakcie przygotowywania. Nie polecam chyba że ktoś chce stracić pieniądze.

14 października 2024