4,0

Dobra

4,0

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

ik ben een persoon die me erg druk en…

ik ben een persoon die me erg druk en kan maken om alles en nadat ik deze armband ben gaan dragen ervaar ik een wezenlijk verschil! ik ben rustiger en kan dingen eerder een plekje geven! een woord FANTASTISCHE ervaring met deze armband en doe deze nooit meer af!

9 maja 2026

Sinds kort gebruik ik dit product voor…

Sinds kort gebruik ik dit product voor mijn paard, dat altijd erg onrustig is op de trailer. Zodra ik deze bandjes om haar halster doe, merk ik dat ze veel relaxter is en veel makkelijker mee gaat tijdens het transport. Het is heel fijn om te ervaren hoeveel baat ze erbij heeft.

Ik heb inmiddels ook een bandje voor mezelf gekocht. Het is lastig precies te omschrijven wat het doet, maar ik merk duidelijk dat het iets positiefs met me doet.

14 maja 2026

Ik draag de armband nu ruim 2 maanden

Ik draag de armband nu ruim 2 maanden. Ik was al een hele lange tijd oververmoeid, en sliep ook heel slecht ( snachts wakker worden en niet meer in slaap kunnen komen)
De eerste 2 weken merkte ik nog niks, maar daarna kwamen er steeds meer nachten dat ik toch doorsliep tot de ochtend.
Inmiddels komt het nog maar zelden voor dat ik slapeloze nachten heb en voel me een stuk fitter!

12 maja 2026