Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Heb al jarenlang de libre link sensor, in de loop de jaren komen storingen en sensorfouten steeds vaker voor! De laatste maanden wordt het steeds erger en steeds vaker gaat de sensor in storing en... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb al jaren librelink maar na de laatste update krijg ik steeds meldingen van mijn telefoon (samsung s20 + ) of ik de app in diepe slaapstand wil zetten ivm teveel crashes. Meten zou automatisch... Zobacz więcej

2,0

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

De sensor werkt niet

De sensor werkt niet . Ik krijg geen enkele meting door . Paar dagen geprobeerd.
Scant wel en dan moet je weer een uur wachten zonder resultaat. Waardeloos.

5 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Abbott saboteert verkoop eigen product

Het ergste? De onbehulpzame en onkundige klantenservice. Dat had mijn eerste ‘red flag’ moeten zijn: de suboptimale assistentie toen ik mezelf op de website probeerde aan te melden voor het “gratis” proefexemplaar. Het is niet gelukt, en met de assistentie van een klantenservicemedewerker is het ook niet gelukt. Ik herinner me de ergernis en verwarring: de persoon aan de telefoon leek wel dom en bracht vertroebeling waar ik juist duidelijkheid probeerde te geven. Ik liet het erbij zitten en bestelde maar mijn eerste sensor.
…Maar deze viel er na drie of vier dagen af. Weer de klantenservice gebeld. Er werd helemaal niet op het probleem ingegaan, er werd mij meteen een nieuwe sensor opgestuurd. Goed en snel opgelost, maar toch bleef ik met een twijfelachtig gevoel: willen deze mensen niet weten wat er verbeterd kan worden aan hun product? Waarom zo makkelijk? Afijn, ik beschouwde het als het proefexemplaar dat op hun disfunctionele website beloofd wordt, maar in mijn geval pas kwam nadat mijn eerste gekochte exemplaar faalde.
…Maar ook deze viel er na een paar dagen af. Het contact met de Klantenservice verliep zo: ik meld dat de sensor na een paar dagen losgelaten heeft, zij wilden (net als vorige keer) een nieuwe sturen, vervolgens kwamen ze er van mij achter dat ik eerder een gratis exemplaar gekregen had, en toen vielen ze stil. Wederom niet ingaan op het probleem.
Inmiddels had ik al zelf twee sensoren van Abbot aangeschaft, die allebei vroegtijdig loslieten, ondanks dat ik deze met een extra siliconen pleister bevestigd had. Dit hielp trouwens wel: eentje was 8 en de andere zelfs 11 dagen blijven zitten.
Ik voelde al ergernis bij de gedachte om meer geld uit te geven aan dit gedoe, maar ik had het nodig om mezelf te monitoren en veranderen van systeem was niet handig voor de continuïteit van de metingen. Dus ik weer de site van Abbot op, bestel weer twee sensoren en merk dat de site raar doet. Moet opeens inloggen. Ik krijg een inloglink via de mail. Ik maak daar gebruik van, plaats de bestelling en denk “waarom moet dit ook zo vermoeiend zijn?”.
De volgende dag merk ik dat mijn bestelling niet bevestigd was, maar het bedrag wel afgeschreven was. De Klantenservice bevestigde alweer keurig automatisch mijn contactpoging. Er volgden wat uitwisselingen (met ieder een eigen bevestiging en klachtnummer!) waarin ik haarfijn en met schermafdrukken uitlegde dat er sprake was van een bestelling en een betaling (traceerbare inloglink waar ik gebruik van gemaakt had én de traceerbare IDeal-betaling), maar de antwoorden werden steeds stompzinniger en men leek niet echt kennis te willen nemen van het probleem. Ze leken in ieder geval niet van plan om te erkennen dat ze mij iets verschuldigd waren gebleven voor de door mij betaalde bestelling.
Na twee weken stilte, dreigde ik met juridische stappen, met beroep op de wet kopen op afstand, en zo’n vier dagen daarna zag ik het geld op mijn bankrekening terug verschijnen.

Welnu, noodgedwongen kwam ik erachter dat de Freestyle Libre niet het enige continue monitoringssysteem is. En ook niet het beste, for that matter. Zelfs niet het meest voordelige qua prijs. Ik heb inmiddels een veel betere, en ik koop het op een website die ze allemaal heeft en keurig binnen één dag levert. Dus: ook als je voor de Freestyle Libre van Abbott kiest (want er is volgens mij weinig mis met het product en de app, zolang je de sensor extra vastplakt met een dunne siliconen pleister), je bent niet noodzakelijk veroordeeld tot de disfunctionerende website en klantenservice van Abbott. Er zijn fijne webwinkels waar je meer keuze hebt en je product kan kopen zonder gedoe.

Wat betreft het feit dat Abbott hun profiel niet geclaimd heeft hier, op Trustpilot: het past helemaal bij hun stijl.

29 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Wat een waardeloos systeem is dit geworden

Wat een waardeloos systeem is dit geworden.Service is ook ver te zoeken. Heb de Freestyle Libre 2 sensor. Om de haverklap meldingen van Sensor fout. En dat je 10 minuten moet wachten. Nu ook weer wacht al bijna een half uur en hij start niet op. sensor 11 dagen geldig.

Deze sensor wordt ook maar weinig ondersteund op mobiele telefoons. En wat ondersteund wordt is niet meer leverbaar of onbetaalbaar.

Helaas moet ik nog ruim een maand wachten voordat ik de Accu-Chek sensor krijg. Heb hem proef gedraaid de Accu-Chek die werkt vele malen beter als de Free Style libre. De Accu-Chek heeft een voorspel functie. De Accu-Chek kan ten minste met iedere mobiel overweg.

7 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Sensoren blijven niet goed zitten

Sensoren blijven niet goed zitten, waar ik ze ook vastplak.
Gedoe met een nieuwe aanvragen, elke keer weer. Servicemedewerkers geven het gevoel dat je een of andere idioot bent omdat de sensor loslaat. De twee weken haal ik zelden.

1 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Storing na storing na storing met de libre link sensor

De laatste maanden wordt het steeds erger en steeds vaker gaat de sensor in storing en moet ik wéér 10 minuten wachten totdat ik het opnieuw kan proberen.
Heel vaak mislukken dan de 2e en zelfs de 3e poging en moet ik wéér 10 minuten wachten....
Waardeloos en zelfs gevaarlijk wanneer ik mijn glucose direct moet weten!
Iemand een tip voor een ander merk sensor, die minder vaak storing heeft?

28 stycznia 2026

Bagger

Bagger. Signaalverlies al zit je naast je telefoon. Ligt zeker niet alleen aan buetooth, al kan ik zonder telefoon niet gewoon naar de wc.
Volslagen amateurisme. De ene sensor is nog slechter dan de andere.
Maar de app deugt ook voor geen meter. Ook die is volstrekt onbetrouwbaar in de verbinding.
Abbot weigert echter om dat probleem op te lossen.

Zodra er een betrouwbaar alternatief komt, ben ik weg bij deze monopolist !

26 stycznia 2026

Waardeloos

Waardeloos! ' s nachts en overdag alarm af en dan prik je voor de zekerheid en dan is de suiker prima. Bloedprikken veel accurater dan dit ding.

10 stycznia 2026

Naast goede periodes ...

Naast goede periodes zijn er ook slechte, en waar het aan ligt mag joost weten.
Vorig jaar winter een berg gedoe gehad met slecht werkende sensors, wat ik aan de kou toewijs, zij ontkennen dat, begint het nu weer.
Ze stoppen er gewoon mee, of starten niet eens op.
Ben het echt beu aan het raken, je moet hemel en aarde bewegen een vervangende te krijgen. Ze doen steeds moeilijker, maar ja, dat zal wel met de reclame campagne te maken hebben, dit ding moet gewoon goed verkopen.

3 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Wat een uitvinding!

Gedaan met het vinger prikken! Je krijgt een mooi beeld van je suikerwaardes. Tuurlijk is een Vingerprik nauwkeuriger! Maar als de grafiek stabiel is komt het aardig in de buurt! Je moet de sensor zien als een tool die helpt te leren wat beweging en eten met je bloedwaardes doet. Als je de correcte suikerwaarde op een bepaald moment wil weten zal je echt moeten prikken. Vergeet ook niet dat de sensor iets achter loopt in weergave. Een paar weken geleden ben ik bij het uitglijden de sensor verloren. Klantenservice was vriendelijk. 3 dagen later werd een vervangende sensor geleverd.

15 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Erg gebruiks vriendelijk

Gebruik de app nu een week en het is een eyeopener hoe mijn lichaam op bepaalde voedingsproducten reageert. De app is erg gebruiksvriendelijk en geeft 24 uur per dag overzicht. Makkelijk om notities te maken en rapporten te delen.

5 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Gebruik pas sinds 2 maanden sensor…

Gebruik pas sinds 2 maanden sensor libre 2. Al tweemaal gebeld voor een nieuwe sensor.
Sensors geven geregeld, overdag en vooral ’s nachts waardes aan onder 60 terwijl vingerprik 150 of hoger aangeeft. Ik zet momenteel de app ’s nachts gewoon af.
Ook alarm geen contact app met sensor terwijl gsm in broekzak zit.
Heb al gelezen op de site van het sensorbedrijf dat de libre 3 ook regelmatig te lage waardes aangeeft.
Heb eksteroogpleisters van +/- 0,5 cm dikte rondom de sensor geplaatst zodat het niet kan liggen dat ik op de sensor lig ’s nachts.
18/11 04:00 sensor 55, vingerprik 160
18/11 06:00 sensor 58, vingerprik? Niet gemeten en app afgezet
22/11 sensor losgekomen na 4 dagen met uittrekken hemd. Teruggeplaatst maar werkte niet meer. Bedrijf gebeld en hebben nieuwe opgestuurd.
6 dagen later begaf nieuwe sensor het. Nieuwe geplaatst.
4/11 21:15 sensor 57, vingerprik 142
5/11’s nachts 2 x alarm hypo, vingerprik 120
1/12 6:00 sensor 59, vingerprik 159
1/12 18:00: sensor: 59, vingerprik 129
1/12 21:20 sensor 56, vingerprik 145
1/12 16:29 sensor 68, vingerprik 128
1/12 19:55 sensor 59, vingerprik 140 voor slapen app afgezet.

3 grudnia 2025

Poor

This shuts down before the sensor has run its full 2 weeks ! Way over priced unless you happen to get this free on the NHS... my cat doesn't !!!

30 listopada 2025

Ondersteuning bij probleem ..... helaad

Gebruik nu 3 jaar free style libre zonder problemen. Ook mijn internist en diabetis verpleegkundige volgen mijn waarden via internet. Helaas heb ik weer een update gekregen voor mijn telefoon waar ik de sensor vier keer per dag mee uitlees. En daar stopte de communicatie helaas en men kan mij niet helpen en daar ging mijn vertrouwen in de service van Abbott.

25 października 2025

Verzekeraars grijp in!

Aanhoudend problemen en ergernis met zowel de sensors, de uitlezer als de consumentenservice. Je hebt nog eerder je belastingaangifte ingevuld dan de vragen van Abbott beantwoord.

Ik kan hier wel een handeling houden over wat er allemaal mis is, maar dat is voldoende bekend bij Abbott.

Ik begrijp werkelijk waar niet dat Abbott niet kritisch is op haar eigen product en serviceverlening. Nu abbott het niet wil vraag ik aan mijn verzekeraar om namens haar klanten op te treden en dit product niet meer ter beschikking te stellen

3 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Ben voor langere tijd in spanje

Ben voor langere tijd in spanje. Inmiddels 3 sensors 'kwijt'. (2 verloren, 1 defekt)
Abbott stuurt geen sensors naar buitenland. Ik moet maar prikken, zeggen ze. Has veel strips bij me; 80 stuks. Daar haal ik einde vakantie niet mee. Abbott: koop dan maar complete prikset bij spaanse apotheek.
Afvallen sensors: informeer bij POH.
Allemaal oplossingen van hun probleem. Dit wordt dan door MIJN verzekering betaald.
GRAAIERS!!

29 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een ramp de freestyle libre 3…

Mijn man had eerst freestyle libre 2 was prima . Had gelezen dat er ook freestyle libre 3 was, deze is een stuk kleiner. Deze besteld, wat een ramp, hij laat gauw los ondanks de extra lijm. Zelfs 2 sensoren op één dag. De sensor geeft ook andere metingen aan als de vingerprik, het scheelt best veel. Dan ga je iets nemen tegen de lage suiker, maar is hij gewoon goed. Mijn man gaat weer terug naar de freestyle libre 2 wel een stuk groter, maar blijft tenminste zitten.

23 września 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej