Fred's Bouwtekeningen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden over Fred’s Bouwtekeningen! Er is een groot aanbod aan mooie, duidelijke en vooral nuttige bouwtekeningen waar je echt iets aan hebt. Ook de service is top. De helpdesk reageert ont... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik woon in het buitenland en wilde op basis van de tekeningen van Fred een grote schuur en andere zaken bouwen. De tekeningen wat aangepast aan mijn wensen, tot ik erachter kwam dat houtmaten niet... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Je moet de tekeningen heel nauwkeurig doorlopen om de constructiefouten er uit te halen. De pergola: de staanders zijn veel breder dan de leggers die er op liggen. Dit betekent dat water op de bovenka... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Edukacja i szkolenia

Napisane przez firmę

Fred's Bouwtekeningen, opgericht door Fred Schouten, biedt meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten voor doe-het-zelf liefhebbers. Fred, een timmerman en doe-het-zelf enthousiasteling, streeft ernaar om duidelijke en begrijpelijke bouwtekeningen te leveren om individuen te helpen hun projecten efficiënt en kosteneffectief uit te voeren. De bouwtekeningen komen met heldere instructies en materiaallijsten, zodat gebruikers precies weten wat ze nodig hebben, wat tijd en materiaalkosten bespaart​.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Helemaal top!

Ook de service is top. De helpdesk reageert ontzettend snel, denkt met je mee en helpt je goed verder als je ergens tegenaan loopt. Prettig, persoonlijk en oplossingsgericht.

Absoluut een aanrader voor iedereen die zelf aan de slag wil met een bouwproject!

28 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik had het programma een jaar of 15…

Ik had het programma een jaar of 15 geleden aangeschaft, door omstandigheden heb ik het 12 jaar niet meer gebruikt. wilde nu inloggen, helaas dat ging niet meer. een mailtje naar Fred en ik kreeg een nieuw account en wachtwoord en dat alles binnen een paar uurtjes. dat heet service, top. nu fijn aan het klussen.

28 sierpnia 2026

Fred's bouwtekeningen zijn Top

Fred's bouwtekeningen zijn zeer duidelijk en overzichtelijk en je weet precies welke materiaal en hoeveel je nodig bent. Ideaal voor de beginnende klusser maar ook voor de gevorderde klusser. Ok de communicatie is prima en er wordt snel gereageerd op mail. Kortom een aanrader !

24 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Buitenlands hout blijkt net even anders

De tekeningen wat aangepast aan mijn wensen, tot ik erachter kwam dat houtmaten niet overal hetzelfde zijn of dat bepaalde kwaliteiten niet te krijgen zijn.
Dus terug naar de tekeningen en aangepast op verkrijgbare maten. Toch gebruik,ik de tekeningen omdat ik niet hoef na te denken of het wel sterk genoeg is met soms ietsje minder dikte.
Dus mijn komende klus gebruik ik ze weer.

8 sierpnia 2026

Prima advies - en snel

Fred heeft me prima advies gegeven hoe ik het dak van een stacaravan weer waterdicht kan maken. Kwam met suggesties die ik ondanks heel veel zoekwerk niet op internet had gevonden. En dat ook nog eens heel snel. Zo loste hij voor mij een probleem op waar ik al een paar weken mee rondliep. Fred: bedankt!

8 lipca 2026

Dankjewel Albert

Oceniono na 1 z 5

Scam Alert!

Scam, oplichterij!
Zoek eens verder op internet, dan lees je al snel dat "Fred" je nog minder dan een pakketje schroot probeert te verkopen.
Ook reviews op dit medium altijd even dubbel checken.

7 czerwca 2026

Odpowiedź od Fred's Bouwtekeningen

Wie je bent kan ik niet achterhalen. Ondanks ons verzoek om jezelf bekend te maken heb je dit niet gedaan. Het zou handig zijn dat je jezelf bekend zou maken dan kunnen we nakijken wat er aan de hand is en waar mogelijk een oplossing bieden.

Anoniem reageren is niet de oplossing.

De manier waarop deze review is opgesteld geeft twee mogelijkheden aan:

1: Er is geen aankoop gedaan.
2: Onze mail met inloggegevens is niet binnen gekomen in je inbox maar is in je spam gekomen.

Mocht je een aankoop gedaan hebben dan vermoed ik dat de toegestuurde mail met inloggegevens in je spam is terecht gekomen.

Mensen met een hotmail of yahoo mailadres hebben daar helaas vaak last mee merken we. Check in dat geval je spambox

Niet twijfelen, doen!

Zeer goede en uitgebreide tekeningen waar een ( klein ) beetje doe-het-zelver uitstekend mee uit de voeten kan. Keurig onderverdeeld in categoriën en sub-categoriën. En dat dan ook nog eens met zaagstaten,materiaallijsten en stappenplannen. Wat wil de DHZ'er nog meer? Daarnaast een uitermate snelle, vriendelijke en behulpzame helpdesk die ook eventueel bestaande tekeningen kan aanpassen aan afwijkende maten! Dat is nog eens wat anders dan de tegenwoordige chat-bots......🤮 Al met al zeer tevreden met Fred's Bouwtekeningen. Voor de rasechte DHZ'er een onmisbare gereedschapskist!!

10 lutego 2026

Goed uitgewerkte tekeningen

De ideeën die ik had over projecten vond ik terug in de bouwtekeningen. Niet altijd wat ik in gedachten had qua afmetingen. Maar toch voldoende om met een beetje rekenwerk te maken wat ik wilde. De instructies zijn helder. Ik gebruik ook veel van de tekeningen als basis, en verwerk daar mijn eigen ideeën omheen. Geeft soms verrassende resultaten.

5 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Heel goed geholpen door Fred!!!

Ik ben lid geworden omdat ik zocht naar goede bruikbare bouwtekeningen om meubels e.d. te maken.
Nu stond mijn maat 1400mm x 460mm x 600mm voor een zwevend badmeubel er niet bij, wel voor kleiner. Dus ik heb een mail gestuurd met de vraag of die aangepast kon worden naar mijn maten. Ik kreeg netjes antwoord dat dit mogelijk was en gelijk met de vraag hoe dik mijn teakhout is. Daarna kreeg ik een mail met een controle vraag omdat ik had geantwoord dat het 250 mm dik is maar dat moest natuurlijk 25 mm zijn. Stom van mij.

Ik heb daarna netjes de tekening met de materiaallijst ontvangen via de mail. Dus ik ben helemaal blij en ga ermee aan de slag!!

31 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ze beloven 10.000 tekeningen maar het…

Ze beloven 10.000 tekeningen maar het zijn er amper 100. Ze reageren niet op emails. Helaas zijn het oplichters.

16 marca 2026

Odpowiedź od Fred's Bouwtekeningen

Ik heb er een tijdje over nagedacht of ik een reactie zou doen op deze review.

Via de mail hebben we op 23-03 meerdere keren contact gehad waarbij we uitleg hebben gegeven hoe je bij de bouwtekeningen kon komen. Daarbij ook aangegeven dat het veel meer dan 100 bouwtekeningen zijn.

Nog heel even heb ik er over nagedacht om een video voor je te maken waarbij ik alles langs zou gaan alleen zou deze wel erg lang worden, en aangezien je gebruik had gemaakt van onze niet goed geld-terug-garantie leek me dat ook overbodig.

Er zijn 78 hoofdcategorieën zoals: Badkamermeubels, Banken, bar, BBQ buitenkeuken en vuurtafels, bedden enz.

Onder elk van deze hoofdcategorieën vind je de verschillende categorieën en daaronder vind je de bouwtekeningen.

Dit om het zoeken zo duidelijk mogelijk te maken.

Neem ik de hoofdcategorie schuurtjes, dan vind je daar bijvoorbeeld de kapschuur type B en klik je daar dan op dan zie je dat we deze in 5 verschillende lengtes hebben. In totaal zijn er meer dan 10.000 bouwtekeningen zoals vermeld op de website

Ik wens je verder succes met je bedrijf Meubel Loods Leek

Oceniono na 5 z 5

Zelden zo'n behulpzaam en persoonlijk…

Zelden zo'n behulpzaam en persoonlijk bedrijf mee gemaakt. Er wordt geluisterd naar de gebruikers en de bouwtekeningen zijn top.
Ga zo door zou ik zeggen.👌

30 grudnia 2025

Dankjewel

Oceniono na 5 z 5

Een fantastisch goede ervaring gehad…

Een fantastisch goede ervaring gehad met de klantenservice. Na jaren inactief te zijn geweest wilde ik mijn account opzeggen vanwege jaarlijkse afschrijving en dat kon alleen door een mail te sturen. Binnen 2 uur heb ik een mail terug gekregen dat het geregeld was. Top service!!

23 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej