Serviceminded
Vi har købt strømudtag, og fået monteret en Quattro-mover.
Et par stikord om Fredensborg Camping Center:
Faglig kompetente
Gode priser
Stor udvalg af tilbehør
Overholdelse af aftaler
Der kommer vi helt sikkert igen 👍
Vi har købt strømudtag, og fået monteret en Quattro-mover.
Et par stikord om Fredensborg Camping Center:
Faglig kompetente
Gode priser
Stor udvalg af tilbehør
Overholdelse af aftaler
Der kommer vi helt sikkert igen 👍
Fup og fidus. Skriver at Fredensborgcc sender med GLS, det er ikke tilfældet.
Fredensborgcc sender med Shipmondo og udgiver sig for at være Fredensborgcc mailen går direkte i SPAM. Det viser sig at Fredensborgcc har overladt forsendelsen til Shipmondo. Det medfører at forsendelstiden fordobles, prisen bliver højere samt at afstanden til pakkeshop bliver den dobbelte distance. Det kan man ikke kalde god KUNDESERVICE.
Hjælpsom og stor service mht retur. Anbefales.
Utrolig serviceminded og løsningsorienteret. Jeg stod med en garantireklamation på en Endora mover, købt langt mod vest. Jeg havde selv nedbrudt problemet til at være Remotecontroller eller selve styreboksen. Jeg henvendte mig til Fredensborg CC for at høre om de kunne hjælpe mig i min nød, selv om moveren ikke var købt hos dem. Resolut tilbyder de mig, at jeg da lige kunne låne en ny Remote hos dem, så kunne vi hurtig konstaterer om den var fejlkilden. Det var den. Efterfølgende fandt vi en meget mindelig ordning, så jeg kunne låne deres Remote til jeg modtager en ny på garantien. Det er faneme service, og havde jeg kunne give seks stjerner så var de på vej.
Skulle bruge 2 stk. vindues udskyder til frontvinduet. Ringede for at sikre at de var på lager og at det var de rigtige. Var meget serviceminded. Blev sendt samme dag. Betaling med MobilePay fungerede fint.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.