Inndekking av drivstoff ved å påta meg oppdrag TRD - SVG
Kjørte ned fra Trondheim til Stavanger for å hente flyttelasset til studenten. Skulle kjøre en tom, romslig bil nedove. Så kom jeg på at jeg har sett at studenter/folk etterspørr skyss, og tenkte primært på studenter som skulle sørover etter studieslutt.
Jeg fant Frava da jeg gjorde et åpent søk på transport / skyss / frakt. Lastet ned appen og begynte å lese. Plutselig så jeg et stereoanlegg i TRD som behøvde frakt til SVG, og vipps la jeg inn et bud på oppdraget - sånn bare for gøy. Så fikk jeg oppdraget :-). Anlegget ble henta på onsdag og reisa sørover starta på torsdag etter jobb. Det går fort sport i slikt og nyskjerrig som jeg er lurte jeg på om det var mer som skulle fraktes med det samme, hadde jo fortsatt masse plass. Og der var det et gammelt teskje-skap som skulle fraktes til Stavanger, så jeg la inn et bud og plutselig gikk turen innom Oslo for å hente opp skapet etter overnatting sørpå. Jeg kjørte over Suleskard noe kjøperen av skapet satte pris på da sluttadresse skap var Sirdal (og ikke Stavanger som oppgitt). Frava bød på muligheter til å kommunisere, så da kjøper av skap skjønte trasevalget mitt, fikk hun endret levertingsadressa til Sirdal, og jeg leverte tidligere - vinn vinn for begge parter.
Stereoanlegget ble levert på kvelden fredag i Stavanger til avtalt mottakssted.
Jeg fikk dekket alt drivstoff ned til Stavanger og et stykke på vegen opp igjen ved å påta meg to enkle fraktoppdrag. Superfornøyd med muligheten Frava ga meg, og er fornøyd meg hvor lettvint det var å bruke og tryggheten som betalingsløsningen gir. Litt typ "fiks Ferdig" der jeg fungerte som speditør. Har anbefalt dette videre til mange etter min opplevelse.
Frava kjørte også en konkurranse i den tidsperioden jeg påtok meg oppdrag noe som satte en ekstra spiss på opplevelsen :-)