Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

4 veckor tog det innan jag fick min leverans trots löfte om leverans inom några arbetsdagar. Fick ingen information om detta utan fick ligga på kundtjänst för att någon information eller svar. När j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde på kampanj 2 betala för 1 missat att man va tvungen att lägga 2st i varukorgen för att ta del av erbjudandet. När jag fått min beställning vart jag förvånad att dom bara skickat 1 packet var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi hade oturen att få ett måndagsexemplar och behövde göra en reklamation. Kundtjänst svarade snabbt, var trevliga och återkopplade snabbt igen efter att vi bifogat bilder. Utan minsta krångel fick vi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag har skrivit två ggr till kundtjänst för att kag har problem med att skicka tillbaka en vara då den var för liten. Gjorde en retur enligt deras hemsida och fick ett mail med returkvitto och en j***... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z bielizną

Napisane przez firmę

This is Frank Dandy. Frank Dandy is an avant-garde underwear fashion brand. The Frank Dandy Superwear brand was created in the beginning of the 21st century as a reaction against the boring, single coloured, men’s underwear fashion. A series of patterned underwear was launched together with marketing that, in a daring fashion, challenged the traditional view of men’s underwear.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Köp inte

Köp inte! Alla kalsonger går i sönder i grenen. Mängder av kalsonger med samma fel under många år utan att bolaget gör något åt felet. Så varning!

13 grudnia 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Vi beklagar verkligen att du haft den här upplevelsen med våra produkter. Din feedback är viktig för oss, och vi tar detta på allvar. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kvaliteten och kommer att följa upp detta. Tack för att du hörde av dig!

Bra o snabb leverans

Bra o snabb leverans. Sköna plagg.

22 listopada 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen och våra sköna plagg!

Oceniono na 2 z 5

Sinnessjukt små i storleken

Sinnessjukt små i storleken på kläder. Jag är vanligtvis en medium upptill men med frank dandy tjocktröjja fick jag gå upp till xl innan dom passar. Mjukis byxor valde jag 3 stolekar större än min vanliga storlek så dom skulle sitta lite löst men dom sitter åt ändå..

18 listopada 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för din feedback! Vi beklagar att storlekarna inte motsvarade dina förväntningar. Din input är viktig för oss, och vi kommer att se över detta för att förbättra våra storleksrekommendationer.

Oceniono na 5 z 5

Älskar kläderna och bästa kundtjänst

Älskar kläderna, 100% min stim och vilken kundtjänst! 😍 Hade kontakt med en Denise som hjälpte mig genom sju svåra år och alla mina frågor när jag skulle skicka tillbaka några plagg som blev för smått. Vilken stjärna!!! 🌟🌟🌟 Trevlig, tillmötesgående och genuin. Give her a raise!

12 listopada 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att du älskar våra kläder och fick så bra hjälp från Denise 🌟 Vi ska se till att föra vidare ditt beröm!

Great customer service

Great customer service, I made a mistake with the phone number and they sorted it out without hassle

7 listopada 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Thank you for your feedback! We're glad to hear our customer service team was able to help you quickly and easily. If you need anything else, feel free to reach out!

Oceniono na 1 z 5

Skrev upp mig på nyhetsbrev och skulle…

Skrev upp mig på nyhetsbrev och skulle få 10% på min första order, nu har jag försökt skicka in det 8 gånger och väntat i 3 timmar på den där koden men kommer ingenting.... lätt att skicka nyheter, svårt att skicka rabatt.....

20 października 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Hej, Vad tråkigt att du inte fått nyhetsbrevet eller din rabattkod.
Om du inte redan kontaktat oss så får du gärna göra det så kommer vi såklart hjälpa dig med detta. Beklagar strulet! Ha en fin dag!

Denise på Customer Service

Denise på Customer Service gav utmärkt support, långt mer än hon behövde, när jag upplyste om ett mindre fel på min leverans. Hon fick en guldstjärna av mig och det var hon värd

4 października 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att Denise gav dig en så bra support och att hon överträffade dina förväntningar. Vi kommer definitivt att ge henne din guldstjärna! 🌟 Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig!

Bra kundservice.

Bra kundservice.

5 października 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för din kommentar! Vi är glada att du är nöjd med vår kundservice. Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig!

Oceniono na 3 z 5

Transparent leggings

Bought underwear and leggings

- The shipping company recieved my order 5 days after making my order so a total of 9 days did I wait to recieve my order. The waiting itself isnt the problem but it is the fact it took so long to be given out to the shipping company.

- I bought the leopard printed leggings and theyre VERY transparent.

+ underwear seems fine.

3 października 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Thank you for your feedback! We apologize for the delay in processing your order and for the transparency issue with the leopard printed leggings. We're glad to hear you're satisfied with the underwear. Your comments are valuable to us, and we'll work on improving our shipping times and product descriptions. If you have any further concerns, please don't hesitate to reach out!

Kanon service

Hade problem med en rabattkod men det löste Denise på noll tid!
Fick svar samma dag som jag maila och fixat.
Kanon service och nöjd med underkläderna, sjukt snygga, top notch 🙌

27 września 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack så mycket för din feedback! 🙌✨ Vi är glada att höra att Denise kunde hjälpa dig så snabbt! Om du behöver något mer, tveka inte att höra av dig! 😊💖

Oceniono na 5 z 5

Har købt undertøj og badebukser igennem…

Har købt undertøj og badebukser igennem mange år og siden har altid leveret hurtigt og varen er i en Ok kvalitet til prisen

23 sierpnia 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för ditt meddelande! Det är fantastiskt att höra att du har haft en bra upplevelse med våra produkter och att leveransen alltid har varit snabb. Vi strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser, och det är alltid roligt att få positiv feedback. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig!

Ha en fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt sköna kalsonger som inte…

Fantastiskt sköna kalsonger som inte tappar passformen. Mitt första par gick det ett litet hål i efter knappt två år. Otroligt bra. Hoppas att företaget upprätthåller kvaliteten 👍

21 sierpnia 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med kalsongerna och deras hållbarhet. Vi strävar alltid efter att upprätthålla hög kvalitet, och din uppskattning betyder mycket för oss! 👍

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra kvalite på produkterna och…

Mycket bra kvalite på produkterna och när jag behövt reklamera så är servicen fem av fem. Tänk om alla företag vore i denna klass.
Kundservicen är grym.

21 sierpnia 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är nöjd med både kvaliteten på våra produkter och vår kundservice. Din uppskattning betyder mycket för oss! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Välkommen tillbaka!

Oceniono na 2 z 5

Lång leverans

Lång leverans. Beställde för 6 dagar sedan och fortfarande inte fått mitt paket. Inte heller ett Mail med bekräftelse att det blivit skickat.

20 sierpnia 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Vi ber om ursäkt för den långa leveranstiden och att du inte fått någon bekräftelse. Vi förstår att det är frustrerande. Din feedback betyder mycket för oss! Välkommen tillbaka!

Excellent support.

28 lipca 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Thank you for your kind words! We're glad to hear you had an excellent experience with our support. If you need any further assistance, feel free to reach out!

Oceniono na 1 z 5

Dålig kvalité på sista beställning

Har haft Frank Dandy kalsonger i några år nu och har varit relativt nöjd med de. Men jag köpte ett 10-pack med "printed boxers" som var helt katastrof. Har hål i 4 av 10 efter 2 månaders användning och fler som har blekt ut efter några tvätt. Mina gamla karlsonger, också Frand Dandy, håller bättre kvalité än de nya. Vet inte vad som har hänt men återgå till den gamla tillverkare.

26 lipca 2023

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för att du delade med dig av din erfarenhet. Vi är ledsna att höra att kvaliteten på de nya kalsongerna inte har levt upp till dina förväntningar. Din feedback är viktig för oss, och vi kommer att ta den vidare för att undersöka detta. Vi uppskattar att du varit en trogen kund och hoppas att vi kan återfå ditt förtroende. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej