Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

4 veckor tog det innan jag fick min leverans trots löfte om leverans inom några arbetsdagar. Fick ingen information om detta utan fick ligga på kundtjänst för att någon information eller svar. När j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde på kampanj 2 betala för 1 missat att man va tvungen att lägga 2st i varukorgen för att ta del av erbjudandet. När jag fått min beställning vart jag förvånad att dom bara skickat 1 packet var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi hade oturen att få ett måndagsexemplar och behövde göra en reklamation. Kundtjänst svarade snabbt, var trevliga och återkopplade snabbt igen efter att vi bifogat bilder. Utan minsta krångel fick vi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag har skrivit två ggr till kundtjänst för att kag har problem med att skicka tillbaka en vara då den var för liten. Gjorde en retur enligt deras hemsida och fick ett mail med returkvitto och en j***... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z bielizną

Napisane przez firmę

This is Frank Dandy. Frank Dandy is an avant-garde underwear fashion brand. The Frank Dandy Superwear brand was created in the beginning of the 21st century as a reaction against the boring, single coloured, men’s underwear fashion. A series of patterned underwear was launched together with marketing that, in a daring fashion, challenged the traditional view of men’s underwear.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Imponerande service!

Jag gjorde ett misstag vid beställning som de löste mycket smidigt. Plus att de tog fraktkostnaden. Imponerande service!

23 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Om man har problem med det man handlar…

Om man har problem med det man handlar och man söker hjälp via kundtjänst så kan du glömma att få svar. Så sitter med några klädesplagg som inte passar och jag får ingen hjälp att skicka tillbaka dom.

18 lipca 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Jag kan se att vi har haft kontakt via mejl och att du fått hjälp och svar på dina frågor.

Ha en fortsatt fin dag!

The sizes are laughable

The sizes are laughable. Adults are shown wearing these bras and panties. I ordered a size s and I am a gym bodied normal petite sized woman. But these s sizes were like for some sort of 14 year olds absolutely tiny! The second most mind blowing thing is once opened the plastic the bra comes in to try them on u can no longer return them even with the label still attached. So basically try on the bra u keep it! Absolutely don’t recommend!!

14 września 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

We’re really sorry to hear about your experience. You're always welcome to reach out to us directly so we can assist you further with sizing or any concerns regarding returns. We truly appreciate your feedback and hope to help you resolve this!

Oceniono na 5 z 5

Top bedrijf: goede spullen en service

Prachtige producten en super comfortabel! Inmiddels al bijna de hele collectie. Hele zachte stoffen, goede kwaliteit. Ik heb van de producten met elastische band 1 maat groter dan normaal, deze zitten dan heerlijk relaxed.
Ook de klantenservice is uitstekend! Snelle reactie, goede service. Ik heb 2x contact gehad. Als eerst om een setje om te ruilen voor een maat groter. En nogmaals over een product dat sneller dan normaal een mankement kreeg. In beide gevallen uitstekend geholpen met een goede oplossing. Echt een top bedrijf!

26 sierpnia 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Thank you for your wonderful feedback! We're thrilled to hear that you're enjoying our products and find them comfortable. It’s great to know that the size adjustment worked well for you, and we're glad you had positive experiences with our customer service team. We always aim to provide the best support, and we're happy we could help you find the perfect fit and resolve any issues. We truly appreciate your kind words!

New order for free

My order was lost by the delivery company but Frank Dandy replaced my order for free. Thanks a lot Mr Dandy :)

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Haha, glad to hear Mr. Dandy could save the day! 😄 We're always here to help, and we're thrilled we could get your order sorted. Thanks for your patience, and enjoy your new gear!

Bästa tishorna i bambu

Bästa tishorna i bambu, som håller länge. Jag har t-shirts från 2014 som fortfarande håller form och färg. Inga andra plagg levererar som Frank Dandys.

31 lipca 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Vad kul att höra! Fantastiskt att dina t-shirts från 2014 fortfarande håller både form och färg. Vi är verkligen glada att våra plagg levererar den kvalitet du förväntar dig. Tack för ditt stöd och för att du delar med dig!

Oceniono na 5 z 5

Super snabb och bra service!🤩

4 sierpnia 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Stort tack, Tommy! Vi uppskattar verkligen din fina feedback. Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår support och att vi kunde hjälpa till på bästa sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen. Tack för rekommendationen och ditt förtroende!

Oceniono na 1 z 5

Lurad på pengar och inget svar av kundtjänst fast försökt få kontakt under månaders tid

Jag köpte två set av kampanjvaror och önskade returnera en storlek av varje (dvs ett set fast med olika storlek på över- och underdel). Jag var i kontakt med kundtjänst på mail för att fråga ifall det var ok då det alternativet inte fanns i den automatiska returhanteringen, vilket de snabbt svarade att det var. Jag frågade igen för att säkerställa och förtydligade vad det var jag önskade. Inga problem sa de.
När returen kom in fick jag endast hälften återbetalt. Här slutade Frank Dandy svara på mail.

Jag skapade ett Klarna case och efter en tid så krävde Klarna mig på hela beloppet. Inga svar på mail från Frank Dandy trots veckovisa påminnelser vilket tyder på att de aktivt väljer bort kunder som de tycker är obekväma. Trots att de lurat mig på pengar.

Det är inga stora summor men jag tycker att rätt ska vara rätt. Jag såg någon annan som blivit lurad av dem på flera tusen kronor nyligen här på Trustpilot också.

Jag trodde verkligen Frank Dandy var ett seriöst företag då det funnits så länge, men skenet kan bedra. Se upp!

2 maja 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Jag ser att vi har haft mejlkontakt angående din retur, och jag är glad att allt verkar ha löst sig nu. Om det fortfarande finns några problem, tveka inte att höra av dig igen. Vi vill gärna hjälpa dig!

Oceniono na 5 z 5

The best customer service ever!

The best customer service I have ever experienced. Had a bikini on the lookout that sold out quickly. After months it arrived, I ordered but of course I wasn't quick enough on the buy button, discovered it because I didn't get an order confirmation. So contacted customer service, they gave me different options and long story short the bikini was delivered on my birthday and perfect timing for my holiday 🫶

24 lipca 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you had such a positive experience with our customer service and that your bikini arrived just in time for your birthday and holiday. Your kind words truly mean a lot to us! Enjoy your new bikini and have a fantastic time on your holiday!

Oceniono na 2 z 5

Långa leveranstider

Långa leveranstider, dålig kvalité på varor. Enda gången jag beställer är när de har kraftiga reor.

19 lipca 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Vi är ledsna att höra att du upplevt långa leveranstider och att kvaliteten på varorna inte motsvarat dina förväntningar. Vi uppskattar din feedback och tar den på allvar, eftersom vi ständigt arbetar för att förbättra våra tjänster och produkter. Tveka inte att kontakta oss. Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Fick strumpor som var ett hål i tog…

Fick strumpor som var ett hål i tog bild skickade in det, fick svar från supporten Emma tror jag det var, de skickade ut nya strumpor.
Inget tjafs hade nya strumpor efter ett par dagar bra jobbat!

8 lipca 2024

Odpowiedź od Frank Dandy

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du fick snabb hjälp av Emma och att du fick nya strumpor utan krångel. Din upplevelse betyder mycket för oss, och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer!

De stal min retur på 4306 kr

De stal min retur på 4306 kr. Nu kräver KLarna mig på de pengarna och Frank Dandy svarar inte på mejl.

4 lipca 2024

Hej Kristoffer,

Vi är verkligen ledsna att din retur inte har hanterats snabbare. Vad jag kan se så är din retur nu hanterad och återbetald. Vi beklagar om du känner dig lurad. Vi har också besvarat ditt mejl till vår kundtjänst.

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dig.

Med vänliga hälsningar, Denise

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej