Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Rask levering og god info på nettsiden, eneste nettbutikk som skrev at størrelsen var liten og burde gå opp ett nr, gjorde det og skoene passet perfekt. Handlet der flere ganger og alltid rask leverin... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Oceniono na 5 z 5

Kan anbefale Framsport på det sterkeste. Aldri opplevd maken til god kundeservice!! Sko bestilt i nettbutikk fredag kveld 9 aug, ankom post i butikk 14.aug. Grunnet produksjonsfeil sendte jeg samme d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet hos Framsport flere ganger, og har vær gang vært like fornøyd. Rask levering, ofte gode tilbud og ikke minst god produktbeskrivelse av varene som blir essensielt ved netthandling- hvor... Zobacz więcej

4,4

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

For en service 🤗 Når skoene jeg…

For en service 🤗 Når skoene jeg bestilte ble stjålet, etter levering av helt hjem, så var de så snille å sende meg nye. Takker så mye. Skal bruke framsport mye og anbefale til alle 🤗

5 marca 2026
Logo Framsport

Odpowiedź od Framsport

Så godt å høre at du er fornøyd med håndteringen av din henvendelse. Du er alltid velkommen tilbake til oss😃

Oceniono na 4 z 5

Lang leveringstid

Sko bestilt 29.11. Skal være sendt 01.12. Måtte etterlyse dem og de ble da endelig sendt. Mottatt omsider 15.12.
Takk til kundeservice som tok tak.

10 grudnia 2025
Logo Framsport

Odpowiedź od Framsport

Hei! Vi har stor forståelse for at du etterlyser sporingen på pakken din. Jeg ser at vår kundeserviceavdeling har vært i kontakt med deg underveis i forbindelse med feilen hos Posten, og at nytt produkt allerede er på vei til deg.

Vi kan forsikre deg om at dette er en trygg og seriøs nettside, og at du selvfølgelig skal få produktene du har bestilt☺️

Oceniono na 3 z 5

Burde vært løst raskere

Starten på kjøpsopplevelsen min med Framsport var skuffende. Etter at et par Hoka Mach 6 fikk en skade etter to løpeturer, ble reklamasjonen først avvist. Det krevde mye tid, flere henvendelser og negativ omtale før det snudde. Heldigvis valgte Framsport til slutt å ta saken på sin kappe og sende meg nye sko. Jeg setter pris på at det løste seg, men forventer en enklere prosess dersom noe lignende skulle skje igjen.

24 lipca 2025

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice! Raske på levering og svært løsningsorienterte når jeg fikk en reklamasjonsrett med et par joggesko. Anbefales på det varmeste.

14 czerwca 2025

Fantastisk god service 👍

Fantastisk god service 👍👍
Jeg krøllet til med feil størrelse på min første bestilling. Sendte mail om dette, og bestillingen ble kansellert tvert 🙂
Bestilte på nytt, og 30 minutter etterpå var skoene pakket og registrert hos posten 🙂
Veldig hyggelig kundeservice 🙂
Anbefales 👍

31 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte ett par Bondi 9 og ett…

Jeg bestilte ett par Bondi 9 og ett døgn senere ligger de klar til henting på posten i Stavanger. Frakten er utrolig kjapp og kundeservicen er fantastisk. Anbefaler virkelig Framsport. Blir mer bestillinger. Mvh Rune.

25 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice/reklamasjon

Rask leveranse, men måtte reklamere på et Hoka Clifton skopar hvor deler av sålen løsnet etter kort tid. Framsport mente dette skyldes feil bruk og avviste reklamasjonsrett. Hvor de attpå til henviste til noen eksempler på hvordan skoene kan bli slitt, som ikke er reelt i mitt tilfelle. Skoene er kun brukt et par ganger og jeg har brukt samme modell tidligere uten noe problem. Anbefaler ikke å handle herfra.

4 marca 2025

Ny favorittbutikk

FOR ein service! Kjapt og enkelt å bestille. Når det viser seg at eg har rota til både mailadresse, og mobilnummer, så er dei kjappe på chatten og hjelper meg. Ny favoritt-skobutikk 🤩

14 lutego 2025

Veldig fornøyd 👍

Bestilte et par sko, og de ankom dagen etter!
Aldri opplevd det har gått så raskt der jeg bor.
Så jeg er superfornøyd med sko og levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Aldri opplevd maken til god kundeservice!!

Sko bestilt i nettbutikk fredag kveld 9 aug, ankom post i butikk 14.aug. Grunnet produksjonsfeil sendte jeg samme dag en reklamasjonshendvendelse. Allerede neste dag mottok jeg mail på at reklamasjon ble godkjent og at nye sko var pakket og klar for utsendelse og i dag 16 aug mottok jeg nye sko i post i butikk.

16 sierpnia 2024

Fantastisk kundeservice👏

Fantastisk kundeservice👏
Løsnet en del under sålen på mine Hoka Clifton sko, sendte bilder av ødelagt sko med forklaring! Fikk nye sko tilsendt raskt og uten diskusjon!

25 lipca 2024

Meget bra kundeservice

Meget bra kundeservice da jeg måtte reklamere på mine Gaviota 4 pga. deler av undersålen som begynte å løsne.
Er alltid fornøyd kunde hos Framsport, levere raskt gjør de også.

7 czerwca 2024

Har bestilt to ganger

Har bestilt to ganger. Første gang kom pakken på to dager👍 denne gangen fikk jeg en tekstmelding av en ansatt som skrev at de ikke hadde inne skoene i den fargen og ga meg alternativer for annen farge eller å kansellere, jeg valgte en annen farge og skoene ble pakket og sendt 30 min etterpå. Veldig bra service og veldig effektive👍

4 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej