Het was makkelijk bestellen.
Daarna kreeg ik een bericht dat mijn bestelling goed was gegaan.
De foto op canvas werd snel thuisbezorgd en was helemaal naar wens!
Jouw mooiste foto's aan de muur! Laat al je schitterende foto’s afdrukken op canvas, plexiglas, hout en nog veel meer. Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding en bij boven de 30 euro verzenden wij jouw bestelling helemaal gratis.
Landrestraat 16, 5012HS, Tilburg, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Het was makkelijk bestellen.
Daarna kreeg ik een bericht dat mijn bestelling goed was gegaan.
De foto op canvas werd snel thuisbezorgd en was helemaal naar wens!
Ik had de afbeelding naar boven geschoven, zodat ook water te zien was. Dit is na het afdrukken niet te zien.

Odpowiedź od Fotolatendrukken
Makkelijk te bestellen, snelle verzending en de kwaliteit is exact wat je verwacht!
Vanwege de grootte (175x70) was ik nogal huiverig over de bestelling, want wat als ik de afwerking niet mooi vind, etc.
Gelukkig kwam de afdruk al heel snel binnen en bij het openen van de doos (overigens zeer goed verpakt, met hoekbeschermers!) was het het waard. De Forex met matte afwerking zorgt er voor dat de foto altijd goed te zien is, zelfs als er daglicht op schijnt. De kleuren en het contrast zijn zoals ze op mijn gekalibreerde monitor ook zijn en het ophangen was met 1 persoon te doen d.m.v. de handige plakstrips die je er bij kan bestellen (wel even het beschermfolie aan de achterkant eraf halen).
Ik ben er zeer blij mee, en voor de prijs hoef je het niet te laten!
Heel blij met mijn bestelling bij fotolatendrukken! De site ziet er mooi uit. Mijn bestelling was snel binnen en is van top kwaliteit, en niet te duur 😄 ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Zeer goede kwaliteit van de geleverde foto op canvas en snelle levering. Ik ben erg blij met het resultaat 😃