Foto.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Dario hat uns bei unserer Hochzeit im Sommer 2021 begleitet. Mit seiner professionellen, lockeren und witzigen Art hat er uns und auch alle Gäste total begeistert! Die Bilder sind traumhaft schön ge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Let tilgængelig vejledning, næsten ubegrænsede muligheder for kreativ opsætning af fotos i fotobogen, lynhurtig og meget kompetent vejledning bl.a. Online. Selvom dine bonus-kroner er af ældre dato... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige modtaget min fotobog, og den er bare perfekt. Billederne er flotte, skarpe og farverne svarer overens med farverne på min kalibrerede skærm. Til foto.dk's support, (Trylle rylle r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Foto.dk har en rigtig god fotokvalitet. Man har desuden rigtig gode muligheder for selv af designe sine fotoalbums og bøger. Hjemmesiden er nem at bruge, og let at anvende. Foto.dk har rigtigt mange... Zobacz więcej

1. Wywoływanie zdjęć

O Foto.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Foto.dk er vi er vilde med billeder, og vores vision er at blive din foretrukne hjemmeside, når du vil glæde dig selv og andre med spændende fotoprodukter.

Vi hjælper dig til at få dine billeder ud af harddisken og op på væggen som personlig udsmykning af dit hjem eller ned i en fotobog der glæder familie og venner.

Vi arbejder kontinuerligt med brugerfladen på vores hjemmeside, app og bestillingssoftware, for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse når du designer og bestiller dine nye fotoprodukter.

For os er produktkvalitet og kundetilfredshed vigtigt. Er du ikke tilfreds med dit fotoprodukt, har du mulighed for at få genproduceret din ordre eller tilbagebetalt kostprisen.

Har du spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte kundeservice på tlf. 60 16 81 78 mandag til fredag 9.00 til 22.00 og søndag 14.00 til 22.00 eller sende en mail til support@foto.dk - vi er altid klar til at hjælpe dig!

Rigtig god fornøjelse med dit personlige fotoprodukt.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

239 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Er en lille bitte smule utilfreds

Er en lille bitte smule utilfreds. Bestilte foto i str. 10 x 15, fik dem retur i 4 forskellige størrelser, så måtte klippe lidt her og klistre lidt der.

Der er helt sikkert en, i Foto.dk's øre, god forklaring, kan jeg jo desværre ikke bruge til så meget ;o(

25 września 2019

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse :)

Du har altid mulighed for at benytte dig af vores 100% tilfredshedsgaranti.

Såfremt billederne har forskellige størrelser findes forklaringen nedenfor:

Det er indstillingen af dit kamera, som afgør sideforholdet på dine billeder. Sideforholdet refererer til forholdet mellem længde og bredde på dine billedfiler, og det er dermed også sideforholdet, som afgør længden på dine fremkaldte billeder. Om dine billeder bliver f.eks. 10x13 eller 10x15 afgøres således af, hvilket sideforhold dit kamera er indstillet til.

Forskellen på billedernes længde opstår ofte hvis billedfilerne kommer fra forskellige kameraenheder eller er beskåret i fotoprogrammer eller lign.

På hjemmesiden under sideforhold kan du selv ændre billederne til 10 x 15 cm ved at markere de ønskede billeder og vælge "klassisk billedformat". Men så skal du være opmærksom på at dele af motivet kan blive skåret væk.

Ændrer du et billede, som er optaget i sideforhold 3:4 (10 x 13) til sideforhold 2:3 (10 x 15), vil dette medføre beskæring i top og bund af billedet. Motivet som bortfalder ved beskæring markeres med et rødt skraveret felt.

Papiret følger internationale papirstandarder i tommer. Derfor kan der opstå en vis afvigelse ved de enkelte formater grundet omregningen fra tommer til cm.

Har du behov for at vi uddyber yderligere, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice :)

Oceniono na 3 z 5

Hvid kant på 2 sider af billederne. Der burde være hvid kant på 4 sider eller ingen.

23 września 2019

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse :)

Du har altid mulighed for at benytte dig af vores 100% tilfredshedgaranti, såfremt du ikke er tilfreds med din ordre.

Oceniono na 4 z 5

Det var skønne billeder

Det var skønne billeder, jeg var bare lidt forundret over, at de kom i 3 forskellige størrelser. Men det skyldes vel, at nogle billeder var mindre end andre og med "spildplads" udenom. F. eks. fra screen dumps.
Men kvaliteten er god og jeg er tilfreds.

4 września 2019

Hej Saphira,

Mange tak for de pæne ord :)

Oceniono na 3 z 5

Middel kvalitet og ikke almindelig…

Middel kvalitet og ikke almindelig billede str. Lever op til levering

25 sierpnia 2019

Hej Iben,

Hos os har du har altid mulighed for at benytte dig af 100% tilfredshedsgaranti og få pengene tilbage eller genproduceret din ordre.

Ift. dine billeders størrelse tilbyder vi forskellige størrelser når du bestiller.

Great!

Easy to order! Arrived on time and pictures in good quality!

13 sierpnia 2019

Odpowiedź od Foto.dk

Hi there! Thank you so much for your review :)

Kind regards,

Frederik, Foto.dk

Oceniono na 3 z 5

Hvad er der sket med størrelsen?

Kvaliteten af billederne var fint, afleveringen var hurtig, men.....
jeg havde bestilt 10x15, og billederne var alt fra 10x17 til 10x11. Ærgeligt - sådan har det ikke været før....

9 sierpnia 2019

Hej Moira Olsen,

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik lavet en god fotobog

Jeg fik lavet en god fotobog af vores ferie. I starten virkede det overvældende med de mange valgmuligheder, men med lidt øvelse synes jeg, at jeg kan lave det jeg vil. I appen er der mulighed for preview af den færdige bog, og det matcher den færdige bog rigtigt fint.

26 lipca 2019

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse! - Ja der er ret mange muligheder i vores software. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål. Dejligt at høre at du er tilfreds med fotobogen :)

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering - og fantastisk kvalitet!

24 lipca 2019

Hej Ditte,

Tusind tak for det :)

rigtig flot arbejde

Meget flot kvalitet af fotobøger

Nemt at bestille , hurtigt leveret . kan varmt anbefale(-:

16 lipca 2019

Hej Michael,

Dejligt at det spillede som det skulle :)

Meget flot kvalitet af fotobøger

Meget flot kvalitet af fotobøger. Fantastisk hjælpsomme supportere og kundeservice i top.

8 lipca 2019

Odpowiedź od Foto.dk

Tusind tak Irene, det er vi meget glade for at høre! :)

super sevice

2 lipca 2019

Tak Svend!

Fortsat god dag :)

Oceniono na 5 z 5

Produkt i høj kvalitet og hurtig…

Produkt i høj kvalitet og hurtig levering.

Ville være rart hvis, design softwaren tillod en at indsætte ting flere steder end kun i venstre side på postkort og helt ned til bunden.

27 czerwca 2019

Odpowiedź od Foto.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og god idé mht. postkort :)

foto

let at gå til ,og hurtig levering.god kvalitet.

24 czerwca 2019

Hej Finn,

Tusind tak for de pæne ord!

God dag til dig og dine :)

Mvh Frederik, Foto.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej