Forsikringsportalen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

God og hurtig tilbagemelding fra Forsikringsportalen. 2 selskaber reagerede indenfor den oplyste frist. 3. selskab reagerede efter en rykker, men da havde jeg indgået aftale med et af de 2 første... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blev kontaktet og fik tilbud fra tre selskaber som forventet. Endte med en besparelse på kr. 4000,- pr. år ift. vores nuværende (snart tidligere selskab). Rigtig fin oplevelse.

Oceniono na 4 z 5

Det gik virkeligt hurtigt. Jeg hørte fra flere forsikringsselskaber allerede samme dag og dagen efter. Jeg synes dog at hjemmesiden kunne have lidt flere valgmuligheder npr man taster hvad man leder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det virkede udmærket, et selskab var hurtig ude, næste også inden for en uge. Tredie selskab var for længe om det, henviste til digital løsning, og kom først på banen 2 uger efter, da var afgørelsen... Zobacz więcej

1. Wyszukiwarka internetowa

Napisane przez firmę

I mere end 10 år har vi hjulpet forbrugere og virksomheder med at finde de bedste forsikringer på markedet. Via vores hjemmeside kan brugere med få klik gratis indhente op til 3 forsikringstilbud, fra 3 forskellige forsikringsselskaber - en service mere end 200.000 danskere allerede har benyttet sig af. Klik ind i dag, og lad os hjælpe dig med dit næste forsikringstjek. Det er nemt at komme i gang, det koster intet - og du er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 161

Napisz recenzję

Hej Anne,

Dejligt at høre, at du oplevede det som en nem måde at få relevante tilbud på. Det skal være enkelt at skabe overblik – uden at bruge unødigt meget tid.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik hurtigt tilbud og har skiftet…

Jeg fik hurtigt tilbud og har skiftet selskab.

30 września 2025

Hej Dorte,

Tak for din feedback.

Godt at høre, at du hurtigt fik tilbud og fandt et selskab, der gav mening for dig. Når processen fungerer effektivt, bliver beslutningen også lettere.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Det fungerede

Det fungerede, bud fra 3 relevante selskaber - bud kom hurtigt, så jeg kunne komme i gang med at sammenligne

5 lutego 2026

Hej Arne,

Godt at høre, at du hurtigt fik bud fra relevante selskaber, så du kunne komme i gang med at sammenligne. Det er netop meningen – overblik uden unødig ventetid.

Nemt at bruge forsikringsportalen

Nemt at bruge forsikringsportalen. 2 forsikringsselskaber kontaktede mig direkte, og jeg har valgt at skifte til et af dem. Et 3. selskab kontaktede mig efter 14 dage, men da havde jeg jeg allerede besluttet mig.

30 stycznia 2026

Hej Anna Christina,

Tak for din feedback.

Det er dejligt at høre, at du oplevede processen som nem, og at du hurtigt fik kontakt fra 2 af selskaberne.

Når beslutningen er taget, giver det god mening, at man ikke venter på flere henvendelser. Vi sigter altid efter at vores partnere kontakter noget hurtigere end det var tilfældet fra det sidste selskab.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig tilbagemelding og det hjalp mig…

Hurtig tilbagemelding og det hjalp mig til at finde en stor besparelse på ny bilforsikring.

31 stycznia 2026

Hej Michael,

Hurtig tilbagemelding og en reel besparelse er præcis det, vi arbejder for at skabe. Fedt at høre, at det gjorde en forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Oceniono na 4 z 5

Det lykkedes at få en billigere…

Det lykkedes at få en billigere forsikring

29 stycznia 2026

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at det lykkedes at finde en billigere forsikring – det er præcis det overblik og den effekt, vi gerne vil skabe.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og effektiv hjælp med anbefaling…

Hurtig og effektiv hjælp med anbefaling om mulige firmaer

26 stycznia 2026

Hej John,

Tak for din feedback – fedt at høre, at du oplevede processen som både hurtig og effektiv.

Det er netop meningen, at man hurtigt får et kvalificeret grundlag at vælge ud fra, uden selv at skulle bruge unødig tid på markedet.

effektiv-

alt fungerede som man kunne vente, hurtigt og effektiv , alt ok. hilsen jørn.

19 stycznia 2026

Hej Jørn,
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det hele kørte som forventet, og at du oplevede det som hurtigt og effektivt.

Hurtig respons fra seriøse selskaber

Hurtig respons fra seriøse selskaber

26 stycznia 2026

Odpowiedź od Forsikringsportalen

Tak for din feedback, Steen. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil levere: hurtig respons og relevante henvendelser fra seriøse selskaber.

Oceniono na 5 z 5

Min bilforsikring var steget urimeligt

Min bilforsikring var steget urimeligt. Derfor brugte jeg Forsikringsportalen. Jeg fik 2 tilbud ud af de tre, som var lovet. De to var: GF Forsikring og Alm.Brand. FDM Forsikring hørte jeg aldrig fra. Jeg valgte GF og har nu en mere rimelig præmie end i Topdanmark, som jeg ellers er tilfreds med.

21 stycznia 2026

Hej Ole,

Tak for din grundige anmeldelse.

Det giver god mening at reagere, når præmien stiger markant – og dejligt at høre, at du fandt en løsning, der gav dig en lavere pris.

Vi kan godt se, at du har fået kontakt fra to selskaber. Når et selskab ikke vender tilbage, følger vi løbende op for at sikre, at henvendelser bliver håndteret ordentligt – for det er selvfølgelig vigtigt for oplevelsen.

Tak fordi du brugte Forsikringsportalen og delte din erfaring.

God oplevelse.

Fik en god oplevelse med diverse forsikringer.
Skiftede forsikring efter god samtale med et af dem.

12 stycznia 2026

Hej Mogens,

Dejligt at læse din anmeldelse. Det er præcis det, vi prøver at skabe: et hurtigt overblik og nogle relevante samtaler, så man kan træffe et valg på et oplyst grundlag.

Så vo er glade for at høre at du endte med at finde en løsning, der gav mening for dig.

Hurtig reaktion

Fik henvendelse fra et selskab som gav mig en væsentlig bedre løsning.

19 stycznia 2026

Odpowiedź od Forsikringsportalen

Tak for din anmeldelse, Henrik.

Hurtig respons er en stor del af idéen, så det er godt at høre, at det spillede i din sag. Og endnu bedre, at det faktisk endte i en væsentligt bedre løsning. ✅

Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Nyttig

Nyttig og god

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Forsikringsportalen

Tak for din anmeldelse, Asbjørn.

Dejligt at høre, at du oplevede Forsikringsportalen som nyttig og god at bruge.

Brugervenligt

Lige i min situation var det et godt og nemt værktøj at benytte. God opfølgning.

16 stycznia 2026

Hej CB

Skønt at høre, at det var et godt og nemt værktøj i din situation – og at du også oplevede god opfølgning. Det er præcis det, vi sigter efter.

Oceniono na 1 z 5

Efter min overbevisning er Forsikringpotalen ikke værd at bruge tid på.

Forsøget mig med denne portal for at få 3 tilbud.
Den ene forsikringsselskab ringede efter 2-3 timer.. Men da jeg ikke kendte dem overhovedet, fortalte jeg at jeg desværre ikke ville skifte til dem.
Og de kunne sagtens være OK.
Men pga. jeg slet ikke kender dem, ville jeg ikke skifte til dem.
De virkede seriøse og var lette at tale med.
Et andet selskab sendte mig et tilbud med de laveste dækninger der slet ikke afspejlede de oplysninger jeg har givet. OG tilmed skrev.. "tak for en god samtale" jeg har overhovedet ikke talt med dem. OG de skrev "her har du et tilbud tilpasset netop dine behov".. Mangen til useriøsitet har jeg ikke hørt.
Det sidste selskab er aldrig vendt tilbage.
Så efter min overbevisning er Forsikringpotalen ikke værd at bruge tid på.

7 stycznia 2026
Opinia niezależna

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det positive først: Hurtig kontakt (typisk inden for få timer) er faktisk præcis sådan, vores setup er tænkt, så man hurtigt kan komme videre og få et reelt sammenligningsgrundlag.

Når det er sagt, så kan vi ikke altid “gætte” personlige præferencer for bestemte selskaber på forhånd. Nogle ønsker fx kun tilbud fra selskaber, de allerede kender, eller har på forhånd besluttet, hvem de ikke vil skifte til. I de tilfælde kan Forsikringsportalen være mindre relevant, fordi formålet netop er at bringe nye muligheder på bordet.

Vi tager samtidig din feedback alvorligt – især hvis du har fået en tilbagemelding, der ikke matcher den dialog, du oplevede. Hvis du vil, må du gerne sende os en kort reference (navn/telefonnummer), så vi kan finde forløbet og følge op på det.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig reaktion på min forespørgsel og…

Hurtig reaktion på min forespørgsel og hurtig opfølgning.

10 stycznia 2026

Hej Karin

Hurtig reaktion og opfølgning er helt centralt for os, så det er godt at høre, at det var den oplevelse, du sad tilbage med.

Ok ok ok

Ok ok ok ok ok

6 stycznia 2026

Hej Per

Tak for din feedback.

Vi tager den med – og er glade for, at oplevelsen samlet set var ok.

Mvh
Forsikringsportalen

Oceniono na 4 z 5

Fik nogle gode tilbud og valgte et af…

Fik nogle gode tilbud og valgte et af dem.

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Forsikringsportalen

Det er præcis meningen med løsningen – at få flere relevante tilbud og selv kunne vælge det, der giver bedst mening.

De gør noget ved det

De gør noget ved det, meldte mig til og to timer senere, havde jeg ny forsikring og sparede lige ved 6000,-

3 stycznia 2026

Odpowiedź od Forsikringsportalen

Tak for din anmeldelse, Morten.

Det er præcis sådan, vi gerne vil have, det fungerer – hurtigt overblik, hurtig handling og en løsning, der giver mening med det samme.

Dejligt at høre, at det også kunne mærkes på prisen. Dén besparelse er noget der kan mærkes.

Gode nytårshilsner

2 fine tilbud

Jeg fik tilbud fra 2 selskaber. Det er dejligt at have mulighed for at vælge

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Forsikringsportalen

Tak for din anmeldelse, Elmira.

Det er netop valgmuligheden, der er vigtig for mange – at man kan sammenligne og selv vælge den løsning, der føles rigtig.

Dejligt at høre, at det gav mening for dig.

Gode nytårshilsner

Teamet i Forsikringsportalen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej