Najlepszy sklep z hiszpańskimi meblami
Najlepszy sklep z hiszpańskimi meblami. Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Najlepszy sklep z hiszpańskimi meblami. Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
Bardzo dobry kontakt. Na bieżąco docierała do mnie informacja o etapie reslizavji zamówienia. Urocza Pani zajmujaca się sprzdażą produktu. Lampa cudowna. Bardzo dobry produkt. Polecam!
Polecam sklep! Fachowa obsługa, bardzo miła Pani, która udzieli konkretnej odpowiedzi i doradzi. Kontakt z firmą oceniam na bardzo wysoki poziom.
Meble są wysokiej jakości, świetnie zapakowane. Dodatkowo część z nim można zobaczyć w salonie co jest także dodatkowym atutem:-)
Zakupiłam już sofę i fotel Angel Cerda i jestem bardzo zadowolona.
Polecam sklep!
Obsługa, terminowość i jakość produktu na najwyższym poziomie. Brawo.
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Meble wysokiej jakości dojechały zgodnie z terminem i w idealnym stanie. Z pewnością to nie ostatnie nasze zamówienie w Formati.
Szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowany towar. Donica - piękna, wrócę po kolejną.
Po 1,5 miesiąca otrzymałem informacje że środki zostaną zwrócone na kartę. I tyle. Żadnych wyjaśnień dlaczego tak długo musiałem czekać na coś czego ta firma okazuje się w ogóle nie miała. Oczywiście pieniędzy do dzisiaj nie ma

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
Zakupiliśmy lustro na stronie, jednak po dwóch tygodniach okazało się, że produkt nie jest dostępny, mimo że na stronie widniała informacja o dostępności. Zdecydowaliśmy się zrezygnować z zamówienia. Zgodnie z informacją, środki miały zostać zwrócone w ciągu 14 dni, a minęło już 21 dni. Nikt nie skontaktował się z nami w sprawie opóźnienia.

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
Na początku października zamówiłam wazon. Pierwszy jak się okazało dotarł do sklepu stłuczony. Po 3 tygodniach miałam otrzymać kolejny. Nikt nie nawiązywał ze mną kontaktu. Odezwałam się po miesiącu. Bardzo przepraszali, że nie z ich przyczyn wazon nie doszedł i proponują rabat. Ostatecznie w grudniu gdy wazonu nadal nie było zażądałam zwrotu. Dostałam potwierdzenia mailowe o dokonanym zwrocie, pieniądze niestety nie doszły. Dzisiaj dostałam screen z Przelewy 24 o rzekomo dokonanym zwrocie na kartę, tyle ze 4 ostatnie cyfry karty były w innej kolejności niż w mojej karcie. Niechlujnie spreparowane potwierdzenie? Czy pieniądze są u kogo innego Ze sklepu informacje, że to jest numer wirtualny, co jest absurdalne odpowiedzią i wysłali kolejne potwierdzenie zwrotu na ,którym jest juz tylko mój adres. Brak danych konta czy karty. Pieniądze podobno mają być jutro

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
NIE POLECAM - żałuję, że dopiero teraz znalazłem tą stronę z opiniami. Nie stracił bym 3 miesięcy czekania i zwodzenia przez formati - że kiedyś meble dojadą...
Fakty: zamówienie złożone i opłacone za kilka tysięcy złotych. Okres oczekiwania 30 dni. Po miesiącu piszę maila z zapytaniem "gdzie meble?". Dostaję odpowiedź, że producent jest bardzo zajęty i dojadą za kolejne 30 dni. Oferują mi rabat na 500zł i zwracają na konto. Myślę sobie - nie jest źle, poczekam kolejny miesiąc... Mija kolejny miesiąc, mebli nie ma... Znowu piszę maila, tym razem gorzej - nikt nie odpowiada, piszę kolejne zapytania, próbuję dzwonić - cisza. W końcu dostaję maila, że nadal nie ma mebli i na pewno będą za kolejne 30 dni. Denerwuję się, i proszę o zwrot pieniędzy, dostaję je po batalii mailowo telefonicznej i groźbach wytoczenia sprawy konsumenckiej. Najlepsze jest to, że na koniec tej historii skontaktowała się ze mną firma kurierska, w sprawie ustalenia szczegółów odbioru mebli... Nikt tam nie panuje nad zamówieniami. Szkoda sobie zawracać głowę, jest wiele profesjonalnych dostawców mebli.

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
Jak najbardziej polecam firmę Formati.Bardzo dobry kontakt sofa piękna warto było czekać.Polecam

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
Totalna porażka, w czerwcu zapłaciliśmy za zamówienie, którego do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy!!! Mimo już dwukrotnego deklarowania terminu. Oczywiście nikt nie odpowiada na nasze maile, dodzwonić też się nie da. jedno wielkie oszustwo, straciliśmy tylko pieniądze i czas.

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
Zamówiłem tablicę magnetyczną w sklepie online, z deklarowanym terminem realizacji wynoszącym 13 dni roboczych. Minęło już 28 dni roboczych, a zamówienie wciąż nie zostało dostarczone. Nie otrzymałem żadnej informacji o opóźnieniu, a kontakt telefoniczny ze sklepem jest niemożliwy, bo nikt nie odbiera. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
Pełen profesjonalizm zarówno w wysyłce zamówienia jak i obsłudze. Moje pierwsze zakupy i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
Najbardziej nierzetelna, nieprofesjonalna, niesłowna i wprowadzająca w błąd klienta firma, z jaką miałam do czynienie do tej pory, a bardzo dużo w ostatnim czasie zamawiałam mebli do łazienki, kuchni, gabinetu, salonu, przedpokoju, zatem dostaw miałam kilkadziesiąt.
Przeprowadzałam generalny remont lokalu użytkowego korzystając z profesjonalnej pomocy architekta wnętrz. Na stornie internetowej firmy Formati Concept, której oferta bardzo mi się spodobała wspólnie z architektem wybraliśmy stolik kawowy, do którego zamówiliśmy pasujący fotel, dywan i kanapę – wszystko nowe. Zostałam poinformowana przez firmę Formati Concept, że realizacja potrwa 28 dni. Zgodziłam się na taki termin, ponieważ przeprowadzałam generalny remont lokalu, włącznie ze skuwaniem kafelków, położeniem nowych podłóg itp. Po upływie tego terminu zapytałam czy moje zamówienie jest już wysłane i od tego momentu zaczęła się farsa i wprowadzanie mnie w błąd.
Pomimo kolejnych zapewnień przez tę firmę, że zamówienie zostało wysłane od producenta, następnie po kolejnym moim mailu - skompletowane, a po upływie dwóch tygodni - przekazane DPD do doręczenia, nie otrzymałam żadnej informacji od kuriera na temat doręczania przesyłki i dowodu jej nadania. Od dnia złożenia zamówienie do mojej rezygnacji minęło 69 dni, czyli o 41 dni więcej, aniżeli deklarowane 28 dni na dostawę.
Moja rezygnacja z zamówienia, ponieważ opóźniało mi się z tego powodu otwarcie lokalu użytkowego, została od razu przyjęta, co wskazywało, że tak naprawdę zamówiony towar nie został skompletowany ani do mnie wysłany.
Moim zdaniem, wykazałam się dużym stopniem cierpliwości, nie wspominając o fakcie, że bardzo mi zależało właśnie na tym stoliku, gdyż był wkomponowany przez architekta do zaprojektowanego lokalu. Po mojej rezygnacji z zamówienia, firma jedynie przeprosiła i zadeklarowała zwrot zapłaconej kwoty.

Odpowiedź od FORMATI Concept Store
Zdecydowanie nie polecam - totalnie nierzetelna firma pod względem terminów czy komunikacji z Klientem. Nie odebrałam jeszcze lamp i to najlepiej obrazuje jak wygląda sama obsługa jeszcze przed odbiorem zamówienia. Towar rzekomo od czwartku 5.06 był już na magazynie, ale ciężko ufać jakimkolwiek datom podawanym przez tę firmę. Po weekendzie dzwoniłam, aby dowiedzieć się kiedy będzie wysyłka - dostałam informację, że w kolejny czwartek (tydzień później) zostanie wysłana, po czym otrzymałam mailowe potwierdzenie zmiany statusu zamówienia z adnotacją, że lampy zostały wysłane, ale w mailu nie podano linku do śledzenia. Minął kolejny weekend (zamówienie złożone 13.05), zero odzewu od jakiegokolwiek kuriera, więc piszę dziś maila z prośbą o podanie linku do śledzenia, bo minęły 2 dni robocze, a paczka nie dotarła - po chwili otrzymuje powiadomienie z DPD, że dopiero dziś została nadana. BRAK SŁÓW.
Jeszcze przed nadaniem paczki i po kilku telefonach wysłali mi 100 zł upustu za niedogodności, zatem pieniędzmi próbują zamknąć usta Klientom. Na moją propozycję, by nadano paczkę ekspresem za zwłokę w wysyłce nie odpowiedzieli zupełnie. Na maila z prośbą o wysłanie linku do śledzenia paczki również.
NIE POLECAM ABSOLUTNIE. Jeśli możecie kupić tą samą lampę w innym sklepie - oszczędźcie sobie kłopotu i czasu.