Formalis Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

You get a clear report showing the findings of your contract, then you have the chance to have a phone call with Mr. Metz and discuss the report and ask any questions you might have. I even had a ques... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super tevreden met Formalis! Hele lieve klantenservice en Dennis heeft super hard zijn best voor ons gedaan! Bij een volgende keer zal ik zeker weer bij jullie aankloppen. Heel erg bedankt!

Oceniono na 5 z 5

Dennis heeft ons snel en zeer professioneel geholpen met het controleren van onze koopovereenkomst. Na een duidelijk document in de mail met aandachtspunten heeft hij ons ook nog telefonisch uitgelegd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij wilden graag ons koopcontract laten controleren door een kundig persoon.Dennis Metz heeft ons hierbij uitermate goed en snel geholpen. Alle punten die aandacht nodig hadden of veranderd moesten w... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi informacyjne

Napisane przez firmę

Gefeliciteerd, uw huis is verkocht! Nu is het moment om alles goed vast te leggen met de koper. Wij helpen u graag tegen een betaalbaar tarief. Er zijn op internet genoeg voorbeeld documenten te vinden, maar elke woning heeft zijn specifieke aandachtspunten. Wij zorgen voor een sluitend koopcontract tegen een lage prijs. In slechts enkele klikken levert u de benodigde gegevens aan en wij gaan aan de slag met het koopcontract. En tegen een geringe meerprijs ontvangt u het koopcontract kant en klaar binnen 24 uur in uw mailbox. Wilt u dat wij het ondertekentraject ook meenemen? Geen probleem! Wij laten verkoper en koper hun elektronische handtekening zetten. Ook voor het controleren van uw koopcontract bent u bij ons op het juiste adres. Het werkt eenvoudig: u rondt uw bestelling af en ontvangt een opdrachtbevestiging. Vervolgens zendt u de gevraagde documenten naar ons en u ontvangt snel een uitvoerige rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen. Ook bespreken we de rapportage en beantwoorden wij uw vragen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snel een koopovereenkomst nodig voor…

Snel een koopovereenkomst nodig voor een goede prijs dan zit je goed bij Formalis. Contact met Dennis verliep goed. Online tekenen ging ook goed. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij anderen.

12 czerwca 2022

Odpowiedź od Formalis

Bedankt voor de goede review en tevens het prettige contact!

Zeer prettige ervaring

Zeer prettige ervaring gehad met Dennis omtrent het opstellen van onze koopovereenkomst. Dennis is zeer professioneel, altijd bereikbaar en denkt met je mee. Zou Formalis zeker aanraden aan anderen.

23 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Heel goed geholpen met de koopovereenkomst

Vanaf het eerste moment direct goed geholpen.
Elke keer een snelle reactie zodat de koopovereenkomst snel kon worden getekend met het systeem van Docusign wat heel fijn werkt.

18 maja 2022

Odpowiedź od Formalis

Bedankt voor de beoordeling; wij hebben u met plezier geholpen. Succes!

Oceniono na 5 z 5

Superfijne en goede ervaring met dit…

Superfijne en goede ervaring met dit bedrijf. Gaan snel te werk, reageren snel op vragen etc. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. ( ik ben zelf geholpen door meneer Metz). Het benodigde document zeer snel ontvangen en dat voor een leuke betaalbare prijs! Echt een aanrader.

17 maja 2022

Odpowiedź od Formalis

Hartelijk dank voor het nemen van de moeite om deze mooie beoordeling te schrijven!

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de dienstverlening

Zeer tevreden over de dienstverlening en zeker wel volgens afspraak binnen drie dagen geregeld. Dennis heeft ons ten alle tijden goed en snel geholpen.
Heel fijn! Super bedankt!

11 maja 2022

Odpowiedź od Formalis

Bedankt voor de goede beoordeling!

Oceniono na 5 z 5

Dit bedrijf is betrouwbaar en…

Dit bedrijf is betrouwbaar en betrokken. Na problemen met de verkoop eerst telefonisch contact gehad. Toen het toch niet lukte met koper kreeg ik mijn geld direct terug.

4 maja 2022

Odpowiedź od Formalis

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waren u graag van dienst geweest. Wanneer we geen werkzaamheden hebben verricht en de (ver)koop gaat niet door, hoeven we daar niet aan te verdienen. Hopelijk tot een volgende keer. Succes!

Uitstekend!

Formalis maakt de belofte helemaal waar. In 3 dagen de koopovereenkomst opgemaakt en ondertekend. Zeer tevreden over de dienstverlening: heldere, snelle en adequate ondersteuning!

14 kwietnia 2022

Odpowiedź od Formalis

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij zijn u graag van dienst geweest.

Oceniono na 5 z 5

Een aanrader voor iedereen die een…

Een aanrader voor iedereen die een koopcontract moet laten opstellen. Alles is keurig en snel afgehandeld en Dennis was altijd beschikbaar voor vragen.

13 kwietnia 2022

Odpowiedź od Formalis

Bedankt voor de mooie beoordeling en veel succes toegewenst!

Oceniono na 5 z 5

Een van de meest snelste en flexibele…

Een van de meest snelste en flexibele dienstverleningen die ik ooit heb meegemaakt. Vriendelijk en makkelijk te bereiken. Voor spoed zijn ze echt ideaal. Door onze fout moesten zij een nieuwe koopcontract opstellen. Dit ging zonder getreuzel en onkosten en was dezelfde dag nog gefixt!

8 kwietnia 2022

Odpowiedź od Formalis

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling, we zijn jullie graag van dienst geweest. Succes!

Topservice gehad van Dennis

Topservice gehad van Dennis. Zeker een aanrader.

5 kwietnia 2022

Odpowiedź od Formalis

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, we hebben u met plezier ondersteund!

Perfekt geregeld

Hele goede afhandeling van het koopcontract, kan dit iedereen aanraden
Dennis was erg goed te bereiken zowel mobiel als via mail en reageerde direkt op alles.
Hartelijk dank.

26 marca 2022

Aanrader!!

Zeer goede en snelle service.
Niks is teveel moeite.
Dennis bedankt voor de goede hulp en correcte afhandeling.

15 lutego 2022

Aanrader!!

Goede service, heel snel en vriendelijk geholpen door dhr Dennis! Heel erg tevreden.

20 stycznia 2022

Snelle en correcte afhandeling

Via Formalis een koopovereenkomst op laten maken omdat wij zelf ons appartement verkocht hadden. Alles is snel en correct geregeld.

1 grudnia 2021

Odpowiedź od Formalis

Bedankt voor de goede beoordeling!

AANRADER!!!

Ik ben (verkoper van pand) heel erg tevreden! Correct behandeld, bijzonder snelle reactie, geen moeite teveel, werd na gebeld en geïnformeerd, contact met kopers liep prima…., kortom een aanrader!!!

3 listopada 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej