Kæmpe tak til Bianca og Trine fra Forevig Liv for at forevige min graviditet med lillebror. Jeg har modtaget den smukkeste statuette, som jeg nyder at kigge på hver dag 🤩❤️ Derudover vil jeg takke f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er virkelig tilfreds med min statuette, som er så smuk. Jeg kan anbefale at få lavet en hos Forevig liv. Alle mine ønsker blev opfyldt og de sendte et billede af min statuette inden den blev sendt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så smuk en statue, jeg har fået mig. Indpakningen er ligeledes rigtig fin. Klar anbefaling herfra.
Reakcja na opinię
Tak for to helt igennem fantastiske skanninger og statuetter. Trygt, roligt og med masser af god tid til at snakke om alt i mellem himmel og jord, god tid til at vælge design og ikke særlig lang vent... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Få foreviget dit spirende liv i maven med en unik, håndlavet statuette. Graviditeten er en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget. Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.
Kongepennen 15, 5220, Odense, Dania

Odpowiedź od Forevig Liv
Jeg er virkelig tilfreds med min statuette, som er så smuk. Jeg kan anbefale at få lavet en hos Forevig liv. Alle mine ønsker blev opfyldt og de sendte et billede af min statuette inden den blev sendt, som jeg ønskede

Odpowiedź od Forevig Liv
Derudover vil jeg takke for enorm god og venlig service hele vejen igennem 🤗

Odpowiedź od Forevig Liv
Så fin skulptur som et evigt minde af min gravide mave 🙏 fin proces. Let at man kunne tage til Svenstrup og få
Taget billeder.

Odpowiedź od Forevig Liv
Smuk statuette. Fremragende kommunikation; de var meget hjælpsomme med at vælge mellem alle mulighederne. Hurtig levering, overholdelse af deadlines.

Odpowiedź od Forevig Liv
Tak for to helt igennem fantastiske skanninger og statuetter.
Trygt, roligt og med masser af god tid til at snakke om alt i mellem himmel og jord, god tid til at vælge design og ikke særlig lang ventetid på selve figuren. Rigtig fin indpakning når den kommer.

Odpowiedź od Forevig Liv
Fantastisk service! Både ved spørgsmål, under design og efter modtagelse. Smukkeste skulptur

Odpowiedź od Forevig Liv
Er så glad for min statue og forløbet.
Det krævede lidt mod, og det er lidt grænseoverskridende, men er så glad for at jeg gjorde det. Scanningsdamen i Randers jordemoderhus gjorde det til en tryg oplevelse og er vildt glad for resultatet

Odpowiedź od Forevig Liv
God vejledning til valg af farve og materiale. Super service ved betaling og forsendelse. Og smukkeste figur modtaget.

Odpowiedź od Forevig Liv
Virkelig en god oplevelse, både med kundeservice før scanning, selve scanningen (trygge og rolige omgivelser) i Odense, og kundeservice efterfølgende med mailkorrespondance! Enormt smukt slutresultat! Anbefaler til alle mine gravide veninder!

Odpowiedź od Forevig Liv
Et virkelig fint minde fra graviditeten.
Fik også lavet et figur fra min første graviditet og var slet ikke tvivl om, at jeg skulle have lavet en mere, da jeg blev gravid igen. Jeg synes det er et super fint minde, da jeg ikke ville være meget for at få taget billeder af maven.
Og med alle de kombinations-muligheder er der rig mulighed for, at man kan få lavet en, der passer ind i ens indretning.
Og så er Trine bare så super sød og behagelig…

Odpowiedź od Forevig Liv
Skulle til scanning i Svenstrup ved simpel fødsel. Der var desværre problemer med scanneren, så vi var nødt til at tage hjem og komme igen en anden dag. Som plaster på såret fik jeg rabat på min statuette. Derudover er jeg virkelig tilfreds med det jeg har modtaget🤩

Odpowiedź od Forevig Liv
Den flotteste personlige statuette og simpelthen det fineste koncept. Fra start til slut en virkelig behagelig oplevelse.
Jeg var i kontakt med de søde piger fra forevig liv med et helt specielt ønske, og de fik det til at ske. De var meget tålmodige og der blev sendt mange beskeder frem og tilbage. Selv de aller mindste tilrettelser var de altid søde og behjælpelige med at lave, for at sørge for jeg var helt tilfreds.
De har virkelig fået foreviget og personliggjort min gravide mave helt perfekt og lige i min ånd.
Jeg kan kun varmt anbefale at få lavet en fin statuette hos dem.

Odpowiedź od Forevig Liv
Virkelig fin statuette og en rigtig god oplevelse at få lavet scanningen.

Odpowiedź od Forevig Liv
Er knus forelsket i min statue, var meget nervøs inden modtagelsen, da jeg ikke er meget for at vise min krop frem, og har været lidt usikker da man
Jo er større gravid. Men wow, alt det forsvandt da jeg så den, den er så smuk og minder mig om hvor sej jeg er

Odpowiedź od Forevig Liv
Lidt lang leveringstid men utrolig flot produkt og enormt god service.

Odpowiedź od Forevig Liv
Så god oplevelse - Med de mange muligheder var der sat god tid til at vælge til og fra af de mange muligheder for at sammensætte lige netop den statuette jeg ønskede. Mit resultat er blevet helt perfekt og meget bedre end jeg turde håbe på.
Jeg er så glad og vil for altid mindes en god oplevelse, når jeg kigger på min statuette som nu pynter i mit hjem.

Odpowiedź od Forevig Liv
Min partner og jeg har haft en virkelig tilfredsstillende oplevelse. Søde mennesker og virkelig fantastisk produkt.

Odpowiedź od Forevig Liv
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.