Foot Locker EU Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Bestellen gaat hier heel makkelijk en snel - je hebt het de volgende dag in huis. Maar een retour verwerken? Dat kost ze weken en ik moet er -tig keer achteraan mailen. Dus al met al zeker een negatie... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik had nieuwe schoenen besteld vanuit Footlocker. 2 dagen later kwamen ze binnen, maar een compleet verkeerde maat/kleur. Doos beschadigd en contact opgenomen via een robot (er is geen nummer). Ik kre... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op 1 juni schoenen besteld (Nike Air Max Pr-Day), zou 2-4 dagen duren voordat ik ze zou ontvangen. Na 10 dagen zelf maar een mail gestuurd. Pakket is kwijt (?) of toch verzonden, maar niks bekend. Of... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

eind februari nieuwe nike air force besteld. helaad na nog geen maand dragen de binnenkant van de voering bij de hiel al stuk aan beide kanten waardoor ik blaren liep. hierover contact gezocht met foo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ik kreeg een 'plankmodel' sneakers toegestuurd...

Ik had online van Lacoste de 'Thrill' heren sneakers, zwart besteld. Ze werden binnen de aangegeven tijd netjes bezorgd. Bij het openen van de doos zag ik direct dat er iets niet goed was. Je zag duidelijk dat één schoen in de doos was bewaard terwijl de andere kennelijk op de plank in de winkel had gestaan, want die had lichte beschadigingen. Maar alsof het nog niet erg genoeg was...de rubberen rand rond de beide schoenen was niet zoals te verwachten van de kleur zwart, maar hadden een lelijke grijze kleur(?...) Ook was deze rand zéér gemakkelijk te beschadigen. Even, héél licht maar hoor, met je nagel erlangs en je zag al een kras die niet meer weg ging. Toen ik later in een andere winkel deze schoenen zag, was die rubberenrand gewoon gitzwart, had geen krassen en was ook niet zo makkelijk te beschadigen door er met je nagel licht overheen te gaan. Wat er met die randen is gebeurd weet ik niet, maar Footlocker heeft kennelijk gedacht dat dit allemaal ok genoeg was om te verkopen?!...Heb de schoenen die dag nog in de winkel geretourneerd en daar keken de medewerkers ook hun ogen uit en werd er als snel geconcludeerd dat dit zo nooit verkocht had mogen worden. Stom genoeg had ik door alle stress helaas geen foto's gemaakt.... Ik had mijn geld wel snel, de volgende dag al weer, op mijn rekening. Dit was een zéér teleurstellende ervaring!! Ik weet wel dat er overal fouten worden gemaakt en dat je eigenlijk niet te snel moet oordelen, maar dit was de eerste keer dat ik iets bij Footlocker kocht en helaas voor hun ook meteen de laatste keer!!

29 lipca 2020

Niet doen!!!!

Niet doen!!!!! Hier niet meer bestellen!
3 weken terug 2 trainingsbroeken besteld en direct online betaald met Ideal. Binnen 1 week kwam het pakketje. Doos zag er ongeschonden uit. Bij het openmaken blijkt er maar 1 broek in de doos te zitten en op de pakbon stond dat er 2 in zouden moeten zitten. Gelijk gemaild en geprobeerd te bellen. Tot nu toe geen enkele reactie ontvangen. Gezien de vele slechte reviews kan ik er nu wel van uit gaan dat ik mijn geld kwijt ben.

16 lipca 2020

8juli besteld.. Niks meer gehoord

8juli schoenen besteld en betaald met creditcard. Bevestigingsmail gehad van de order daarna niks meer! Het is ondertussen 15 juli! Ik heb geprobeerd te bellen, onmogelijk te bereiken. Eergisteren mail gestuurd via klantenservice... Tot op heden nul reactie! Op Facebook (footlocker Europe) gereageerd, kreeg de vraag of het in het engels kan. Dat maar gedaan. Ben benieuwd, nog geen reactie. Even serieus footlocker... Hoe kan het zo zijn dat als ik schoenen direct bij de eigen website vd winkel, dat het zo slecht is. Communiceren is toch niet zo moeilijk. Ik wil m'n schoenen en anders mijn geld terug.

15 lipca 2020

Zeer slechte kwaliteit!

Zeer slechte kwaliteit schoenen, koopt Footlocker afgekeurde zooi op?!?! 3x geprobeerd een paar nieuwe onbeschadigde Nike Zoom Air 2k te krijgen maar dat is onmogelijk via Footlocker

1)FL Zoetermeer, bij thuiskomst bleek er een gat in de binnenkant te zitten van de zool
2)FL Den Haag, bij thuiskomst bleek de verkoper het showmodel te hebben ingepakt ipv nieuwe schoen, hier zat een verkleuring op.
3)FL online, schoen komt met een stukje zool los, na 3 keer lopen ligt dit er zo af

Als je het na 3x nog niet goed kan leveren zal dat met 4, 5 en meer keren ook niet gaan...

Kortom, besteed wat meer i.p.v. naar deze achterhaalde winkel te gaan en je hebt dan ook wat. Dezelfde schoenen heb ik nu via een ander kanaal gehaald, en puntgaaf en schoon!!!

15 lipca 2020

Schoenen besteld op 8 juli

Schoenen besteld op 8 juli. Direct betaald. Bestelling staat nog steeds op “wachten op goedkeuring”, meerdere mails gestuurd ! Telefonisch niet te bereiken. Na enkele dagen eindelijk reactie via Facebook; of ik mijn vraag in het Engels kan stellen. Hierna radio-stilte.. ik krijg geen reactie op mijn mails of berichten.
Bestel hier niet !! Zou netjes zijn als ik op z’n minst een reactie zou krijgen .....

14 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Geen reactie op betaalde bestelling

Op 3 juli heb ik schoenen besteld en betaald. Een week later nog niks binnen, heb via de mail contact gezocht met de klantenservice want telefoonnummer was tijdelijk uitgeschakeld. Heb nog steeds geen bericht terug gehad!! Ik begrijp wel dat het druk is, maar een week vind ik te lang. Ga eens netjes met je klanten om! Ik eis mijn geld terug. Laat die schoenen maar in jullie magazijn staan

11 lipca 2020
Oceniono na 4 z 5

Maandag 6 Juli schoenen besteld, werden donderdag 9 Juli al geleverd. Kreeg een mail dat ze donderdag zouden komen en toen veranderde dat opeens in 14 Juli, terwijl ze uiteindelijk toch op de Donderdag kwamen. enige minpuntje was dat maar goed.. hoe eerder hoe beter

10 lipca 2020

klanten service

hallo footlocker
ik heb een klacht over jullie manier van omgaan me klanten
het begon met een paar nike air max van mij dochter.
na ze 1.5 maand gedragen te hebben in corona tijd duz ze ging niet naar school en het was toen mooi weer dus veel sandalen aan
ging de neus van de schoen stuk het stiksel liet los kan gebeuren lijkt op een productie fout
hier kan foot locker niks aan doen.
mail gestuurd na 3 weken antwoord gekregen kan gebeuren in deze drukke tijd
het antwoord wat wij kregen was stuur de schoenen terug naar ons dan gaan wij er naar kijken.
dus wij bestellen een nieuw paar schoenen voor onze dochter zodat de stukke schoenen terug gestuurd kunnen worden.
dit doen wij omdat we begrijpen dat jullie hier ook niks aan kunnen doen
nu krijgen wij vandaag het paar schoenen binnen maat 28
terwijl wij maat 32 hadden besteld helaas verkeerd
ik bellen met de klanten service antwoord wat ik daar krijg is dat we bij een footlocker langs kunnen gaan en dan krijgen we daar als ze er zijn wel nieuwe mee
of we kunnen ze terug sturen.
dit meisje heeft nu met dit weer alleen der nike schoenen die stuk zijn en dus water binnen laten
de jonge man van de klanten service kan geen nieuw paar opsturen tot dat de verkeerd geleverde schoenen bezorgt zijn
dit is toch geen oplossing
ik moet zelf gaan rijden meer als een uur plus parkeer geld
om jullie fout op te lossen
en voor zover ik weet krijg ik geen salaris van footlocker
dus lijkt het mij niet de bedoeling dat ik werk heb van een fout van jullie kant
op de vraag of ik zijn leidinggevende kon spreken nee dat kan niet die is nu niet aanwezig
en het kan wel even duren voordat hij tijd heeft voor je
ondertussen zou dit toch wel een beetje serieuzer genomen mogen worden
er mag en kan altijd iets fout gaan het is hoe je het oplost

8 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Retour nog steeds niet terugbetaald.

Retour nog steeds niet terugbetaald.
Schandalig slecht service. Ze beantwoorden de emails niet. Ik ga ervan uit dat ik mijn geld nooit zal terugkrijgen. Ik zal nooit meer bij dit bedrijf bestellen.

7 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Geld weg en schoenen weg

Maand geleden schoenen retour gebracht. Tot nu toe geen geld retour. Op mails geen antwoord. Telefoon wordt niet aangenomen. Zowel mijn schoenen als mijn geld dus weg.

6 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Zeeerrrr slechte service, liefst 29 dagen.

Schoenen besteld op 10 juni, maar vandaag 29 juni nog steeds niet aangekomen, ondanks de beloofde snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Een bevestigingsmail duurde ook wel anderhalve week tot deze terecht in mijn mailbox, dan maar het pakketje volgen via de site van footlocker onder ‘mijn bestellingen’, of toch niet? Want na enkele dagen stond mijn bestelling niet meer onder ‘mijn bestellingen’ of ‘voltooide bestellingen’. Besluit: zeer duidelijk een zeer slechte service met te veel onduidelijkheden, hadden ze deze schoenen ergens anders verkocht, dan mocht footlocker mijn schoenen en het geld terugstorten, dan kon ik ze in een andere shop kopen.

29 czerwca 2020
Oceniono na 1 z 5

Retour nog steeds niet terugbetaald

Mijn schoenen retour gestuurd, 10 juni bij Footlocker ontvangen, kon het pakket volgen. Vandaag 26 juni nog steeds geen bevestiging binnen gekregen dat de schoenen retour ontvangen zijn, en nog steeds geen geld terug (€160.00 maarliefst) Via de mail een bericht gestuurd en via het contactformulier tot op heden, geen enkele reactie. Bellen nutteloos.

Update : gisteren een brief gestuurd via mijn werk (deurwaarderskantoor) Zojuist bericht ontvangen dat retour goedgekeurd is en het geld direct is terug gestort)

27 czerwca 2020
Oceniono na 1 z 5

Prima schoenen, slechte service!!

Prima schoenen, ontzettend slechte service! Twee paar schoenen besteld, het ene paar op 13-5 teruggestuurd, op 26 mei bevestiging ontvangen dat ik mijn geld terug zou krijgen, nu op 23-6 nog steeds geen geld ontvangen. Op het contactformulier wordt niet gereageerd, via de telefoon wordt eerst toegezegd dat geld er binnen 2-3 werkdagen zal zijn, een week later nog steeds niks ontvangen. Nogmaals bellen, krijg alleen te horen dat de collega die ik eerder sprak nog geen reactie heeft ontvangen van de financiële afdeling. Daar kan ik het dan mee doen. Wat een slechte service!!!!

23 czerwca 2020
Oceniono na 1 z 5

Schoen is goed, service slecht.

Schoen is goed, service slecht
Levering prima, schoenen ook goed. 1 paar van de 2 heb ik, samen met een andere order, 2 weken geleden retour gestuurd. tot op heden nog geen ontvangstbevestiging of geld ontvangen. Geen mogelijkheid om te bellen, erg slecht

21 czerwca 2020

Belachelijk, verkeerde maat schoenen

Belachelijk!
Na mijn slechte ervaring had ik een review achtergelaten op de site, waarvan ik vervolgens bericht krijg dat deze niet gepubliceerd wordt. Regelrechte censuur, alleen goede reviews worden gepubliceerd op de site dus let op!
Mijn ervaring was als volgt:
Ik heb de Nike airforce 1 schoenen (all white) besteld, eerst werd er gezegd dat de schoenen dinsdag aankwamen, toen vrijdag en uiteindelijk waren ze er toch dinsdag. Prima dacht ik, hoe eerder hoe beter! Echter had ik de schoenen in maat 39 besteld en kreeg ik in de doos 1 schoen in maat 39 en 1 schoen in maat 38. Ik ben blij dat ik dit zelf gecheckt heb, maar ik zou verwachten dat dit wordt gecheckt voor de klant. Ook zaten er wat vlekken op 1 schoen. Eerste nummer van de klantenservice werd meteen opgehangen, het andere nummer werd niet opgenomen. Uiteindelijk heb ik het filiaal in Hilversum gebeld en hier de schoenen omgeruild voor 2 schoenen van maat 39. Echter dacht ik online snel te bestellen en had ik geen zin om naar de winkel te gaan. Dit foutje kostte me dus extra tijd en uiteindelijk had ik dus beter in de winkel kunnen kopen dan online.

20 czerwca 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej