Bestellen gaat hier heel makkelijk en snel - je hebt het de volgende dag in huis. Maar een retour verwerken? Dat kost ze weken en ik moet er -tig keer achteraan mailen. Dus al met al zeker een negatie... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had nieuwe schoenen besteld vanuit Footlocker. 2 dagen later kwamen ze binnen, maar een compleet verkeerde maat/kleur. Doos beschadigd en contact opgenomen via een robot (er is geen nummer). Ik kre... Zobacz więcej
Op 1 juni schoenen besteld (Nike Air Max Pr-Day), zou 2-4 dagen duren voordat ik ze zou ontvangen. Na 10 dagen zelf maar een mail gestuurd. Pakket is kwijt (?) of toch verzonden, maar niks bekend. Of... Zobacz więcej
eind februari nieuwe nike air force besteld. helaad na nog geen maand dragen de binnenkant van de voering bij de hiel al stuk aan beide kanten waardoor ik blaren liep. hierover contact gezocht met foo... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Huiverig door de beoordelingen hier…
Huiverig door de beoordelingen hier toch een bestelling geplaatst. Air Jordans tegen scherpe prijs kunnen bestellen met een tweede paar schoenen vrijwel gratis. Alles op tijd binnen ( in 2 zendingen) en netjes verpakt. Prima dus.
2,5 maat groter ontvangen dan besteld
Schoenen gepast in de winkel, had net een maat groter nodig en die was niet op voorraad. Online besteld met de medewerker naast me want daar leken ze er wel te zijn, krijg ik maat 40,5 ipv 38 thuisgestuurd omdat er in het warenhuis iets technisch mis is. Wat denk je, maat 38 natuurlijk “niet meer” op voorraad en ik mag maat 40,5 zelf weer terugsturen. Wanneer er nieuwe voorraad kwam of de fout zou zijn opgelost konden ze me ook niet vertellen via de chat, niet erg happy met de klantenservice. Heb de schoenen maar ergens anders besteld.👍
Ordered multiple items beginning of…
Ordered multiple items beginning of April. It's now 30 days since the order and payment was processed. Not yet received all the shoes, still waiting on 3 pairs which were a gift for the kids of a good friend. Never received any communication or update regarding my order. Company should be ashamed with having such a costumer service. Never again will I order from them. Thank God there are serious online retailers out there that value their costumers (Nike, JD, Snipes and more). Good riddance Foot Locker, you are no longer the only player in the game.
Product is prima maar de communicatie…
Product is prima maar de communicatie valt tegen.
Zeer slechte communicatie en…
Zeer slechte communicatie en onbetrouwbaar
Goede ervaring
Goede ervaring, goed geholpen door personeel. De prijzen wel wat aan de hoge kant.
Niet bestellen als je Ideal wilt gebruiken
Ik had een bestelling geplaatst en betaald en het duurde maar lang voordat ik een bestelbevestiging kreeg. Ik dus de chat functie gebruikt om verhaal te halen. Blijkbaar gaat het met IDeal te vaak mis, klantenservice zegt dat je dan maar creditcard of PayPal moet gebruiken. (Hier heeft niet iedereen toegang toe...) Er is geen klachtencentrum, en als je een klacht indient bij de klantenservice krijg je hier dus geen terugkoppeling van of dat er überhaupt iets met je klacht gebeurt.
Amateuristisch
Wauw, ik bestel een paar Nike React vision om half 2 snachts omdat ik teveel had gedronken. Allemaal hardstikke prima want de maat was goed , het was een actie en de schoenen waren mooi.
Het zou binnen 4 dagen bij mn huis bezorgd worden… 2 dagen later krijg ik een mailtje dat de schoenen niet op vooraad zijn???? Ik heb nogsteeds geen geld terug en vindt dit nergens op slaan omdat ik deze schoenen gewoon nodig heb voor mijn opleiding! Blijkbaar is het bijhouden van de vooraad nog al een probleem bij FootLocker, heb dit nog nooit gehad bij JD of Nike…
SLECHTE BEZORGING
Mensen,
Bestel aub nooit bij footlocker, ga gewoon naar de winkel zelf. Ik zou dinsdag mijn pakketje ontvagen, hele dag gewacht niks ontvangen. Kreeg daarna een melding dat het bezorgd was. 5 km verder dan mijn adres op een hele rare plek? Ik bellen bellen en ze beloven me het op te halen en op juiste adres te bezorgen. UPS heeft dit niet gedaan, drie dagen later word ik gebeld dat er helemaal geen pakketje is opgehaald, dus ze hadden gewoon gelogen. Mijn geld is weg en mijn pakket ook. Ik moet van UPS footlocker contacten om een onderzoek te starten. Met andere woorden mijn pakketje is gewoon gestolen door de bezorger :)
Afgegaan op een leuke actie; fikse tegenvaller
Afgegaan op een leuke actie, mooie hardloopschoenen. Tot aan de betaling ging het prima. Toen de bestelling binnen kwam, bleken er 2 verschillende schoenen in de doos te zitten. Communicatie via de chat kan alleen maar in het Engels. Aansluitend ook nog maar een mail gestuurd. Na een paar dagen dezelfde reactie: gewoon pech, pakket kan teruggestuurd worden. 10 dagen na ontvangst zal pas geld teruggestort worden. Slechte service, meedenken is geen optie!
Geen cadeaubon inwisselen via webshop
Belachelijk dat de cadeaukaarten alleen in de winkel inwisselbaar zijn en niet via de webshop. Altijd uitverkocht of nooit in mijn maat. Ik ben er klaar mee. Zo'n groot bedrijf en dan zo klantonvriendelijk. Voortaan ergens anders mijn sneakers.
Steeds wisselende leverdatum
11 december schoenen besteld. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 13 december mail met "schoenen zijn onderweg "leverdatum 16 december". Geen track&trace van UPS. 17 december (niks ontvangen op de 16e) de verzendlink nog een keer aangeklikt : leverdatum 23 december (nog steeds geen track&trace). Maandag 20 december nog een keer gekeken : leverdatum ineens 20 december. 5 minuten later weer gewijzigd in 27 december en nog steeds geen track&trace. Ongelofelijk slechte webshop. Nu is het drukker vanwege kerst maar dit kan gewoon niet. Heb het gevoel iets besteld te hebben van een of andere obscure webshop. Hoop dat het nog goed komt. Klanten service niet bereikbaar. Je krijgt een automatische chatbot waar je geen zak aan hebt.
Update ; na 2 keer een mail gestuurd te hebben 1 enkele reactie waarbij gevraagd werd om de ordergegevens via chat. Doorgegeven en wederom geen reactie. Wel weer een footlocker mail voorbij zien komen dat de schoen weer op voorraad is en voor kerst geleverd kan worden. Bij mijn bestelling is de leverdatum inmiddels verwijderd. Dus geen schoenen geen reactie en wel betaald. Laatste keer dat ik hier besteld heb. Waardeloos !!
Laatste update : zojuist een mail ontvangen waarin footlocker mijn geld via PayPal terug heeft gestort. Blij dat ik niet meer achter mijn geld aan hoef maar verder geen enkele reactie gehad van footlocker. Schoenen zijn nog gewoon op voorraad volgens de website. Eerste en laatste keer daar besteld. Ik koop voortaan wel via adidas of nike. Nooit geen gezeik mee.
Kan ik ook 0 sterren geven????
Kan ik ook 0 sterren geven????
2 paar sneakers besteld, 1 paar in verkeerde kleur ontvangen. Beide retour gestuurd. Sneakers in verkeerde kleur zijn afgekeurd voor retour en kreeg ik opnieuw terug gestuurd. Oke dat gefixt en kon ze nogmaals retour sturen.
MAAR waar is dat andere paar gebleven??? Waar blijft mijn geld???
En een heeele slechte en slecht bereikbare klantenservice! En telefonisch niet bereikbaar!! Oplichters!
2 dagen nadat ik schoenen besteld heb…
2 dagen nadat ik schoenen besteld heb krijg ik mail dat ze niet op voorraad zijn. ik ga nooit meer iets bestellen van footlocker voortaan gewoon via zalando bestellen.
Wat een K** SITE
Wat een K** SITE! geen klantenservice
ik heb hier 1x besteld en gelijk gezeik!!!
had schoenen besteld bij footlocker maar kreeg na een paar dagen pas een verzend email. Ze verzenden via UPS dat echt al het kutste bezorging bedrijf is wat er bestaat. Daarna hadden ze mijn pakketje verloren en ik probeerde klantenservice te bereiken maar UPS & Footlocker hebben allebei geen echte klantenservice alleen maar een kkr robot.
Na dagen mails te versturen eindelijk mijn geld terug maar zal er nooit meer bestellen!!!!!
GEEN AANRADER ALS JE NIET HOUD VAN GEZEIK
8 dagen geleden air max besteld van 140…
8 dagen geleden air max besteld van 140 euro geen bevestiging gehad en schoenen ook nog niet binnen zou 2 tot 4 werkdagen duren maar denk dat ze helemaal niet meer komen voel me opgelicht
Failliet ?
Failliet ?
Bedrijf staat zeker op punt om te vallen. Onmogelijk om per creditcard iets te betalen via de website. Ik ga het risico niet nemen met iDeal te betalen.
Chatfunctie is ook lachertje.
Echt een schandalig site!!
Echt een schandalig site!!! Ik probeer al dagen iets te bestellen maar krijg elke keer een foutmeldig. Wat is dit voor bedrijf???? Je kan chatten maar krijg een standaard computer antwoord. Waardeloos bedrijf!!
WAAAAAAADELOOSSSS
WAAAAAAADELOOSSSS!
2 paar schoenen besteld wel betaald niet door gekomen ligt aan een probleem van een nieuwe bank van hun of whatever! Maar ik ben letterlijk al 3 dagen lang met hun in een online chat waarin ik zo nu en dan eindelijk een keer uit de wacht kom en dan vervolgens moet door verbonden worden met financiële zaken en daar ben ik nooit gekomen voor die tijd ben ik uit de wacht gegooid en begint het opnieuw!
Belachelijke site. Geen serves. Geen makkelijk en werkende manier van contact leggen.
Tot op heden niks op gelost! Vreselijk!
Een foutje kan maar dit is gewoon na latendheid als ik het hier online zo lees!
Waardeloze service
Ben dagenlang bezig geweest om een paar schoenen te bestellen, maar door wat bugs op de website is dat niet gelukt. Dan maar contact opnemen met de klantenservice. Eerst moet je door een stompzinnige gesprek met een chatbot zien te komen, vervolgens mag je met een echt persoon chatten... denk je ... de reactie komt per mail. Er blijkt geen enkele interesse te zijn vanuit de klantenservice. Een standaard antwoord met "probeert u het later nog eens" volstaat volgens footlocker. Het lijkt ze niet veel te interesseren, dus ik bestel mijn sneakers voortaan maar ergens anders. Footlocker mag in de adblocker... nooit meer!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.