Oceniono na 5 z 5

Bestilte både briller og solbriller til uhørt lave priser. Bestilte brillerne lørdag eftermiddag kl 16, og de ankom med posten allerede torsdag. Jeg bestilte godt nok brillerne til designers marke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har lige modtaget 2 stk nye briller ved foof, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse! Foof har en kombination af gode service, super lave priser og fede designs! Brillerne moftages... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg opdagede Foof på "Finders Keepers". Jeg kendte ikke til mærket og har aldrig tidligere bestilt briller online. Derfor var jeg også noget forbeholden, men sprang ud i det da brillerne var fede og p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fandt endelig den brille jeg havde ledt efter i 2 år - og MÅTTE bare have den! Super flink sælger, nemt at bestille. Skulle selv sørge for at sende synstesten videre, og få dage efter var ønske-bri... Zobacz więcej

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Prøv gratis. ALLE briller med styrke Kr. 995,- alt incl. Briller der typisk koster 3-5000 Kr for stel incl.glas. Men da foof.dk designer selv og sælger direkte til dig, kan dette lade sig gøre med denne store besparelse. Alle stellene monteres med glas af høj kvalitet - også med solglas. Husk, du kan altid spørge os til råds. Vi er dog nok bedst til emner omkring dit syn. 8-)

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Foof - 6 stjerner, hvis man kunne!

Tilfældigt kom jeg forbi Foof på FindersKeepers og blev mødt af en virkeligt kompetent og imødekommende sælger med smukke blå briller (jeg fik desværre ikke hendes navn). På under 10 minutter fik hun vejledt mig frem til de briller, jeg har ledt efter i flere år - ALDRIG har brillekøb været så smertefrit og hurtigt. Jeg kan kun anbefale Foof - de er klart min nye brillepusher
Og fik jeg nævnt, at selv med påske, så lå mine smukke, nye briller i postkassen mindre end en uge efter bestilling?

Foof <3

27 kwietnia 2014

Service i top

God kundeservice, hurtig levering, lækre briller til en meget fornuftig pris.

27 kwietnia 2014

Nemt, hurtigt og billigt

Er meget tilfreds med Foof og med deres service. Prøvebrillerne kommer hurtigt hjem i postkassen, og det er rart at have fem dage til at prøve dem - og nemt at sende dem gratis retur. Kan varmt anbefales!

8 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

lækre briller, super service.

Virkelig super service, vil helt sikkert handle der igen.

5 kwietnia 2014

Odpowiedź od foof.dk

Fedt, skønt med glade og tilfredse kunder!

Tusind tak for din anmeldelse.

Rigtig god service

Super god service, intet at beklage sig over.

4 kwietnia 2014

Odpowiedź od foof.dk

Fedt, tusind tak for din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Fint koncept. Vel udført.

Jeg synes det er den helt rigtige måde foof har valgt at lave udføre sit koncept på. Man får lynhurtigt et udvalg af briller tilsendt, som man kan prøve - hvilket er altafgørende med noget så personligt som briller. Returporto og indpakning er inkluderet i forsendelsen, så det kunne ikke være nemmere. Tak for en god oplevelse.

1 kwietnia 2014

Odpowiedź od foof.dk

Fornem anmeldelse, tusind tak og velbekomme.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har megatravlt !!!, men det har foof.dk dælme osse.

Nu havde jeg ikke behov for at tale med deres kundeservice, så det ved jeg ikke noget om, men jeg ved at jeg returnerede mine fem prøvebriller og bestilte mine nye briller om mandagen, og modtog de nye briller om torsdagen !!!, det er, undskyld mit sprog, satme hurtigt, meget imponerende.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet hos foof.

31 marca 2014
Oceniono na 5 z 5

Jeg har ikke oplevet andet end god kundeservice og skarpe priser.

26 marca 2014

Odpowiedź od foof.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Skønt med glade og tilfredse kunder.

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte briller tirsdag aften, og de var der torsdag formiddag. Desværre havde vi tastet forkert i bestillingen, men vi sendte dem blot tilbage, og så kom de retur igen om mandagen. Dejligt, da vi var på vej på ferie, men nåede at få dem med uden stress. Kan klart anbefales.

5 marca 2014

Odpowiedź od foof.dk

Fantastisk anmeldelse - tusind tak.
Vi er tilfredse når vi har glade kunder.
Håber ferien har været fantastisk for jer.

Oceniono na 5 z 5

Intet andet end bare perfekt :)

Jeg er helt vild med mine nye briller. For det første fik jeg super rådgivning af foof teamet og for det andet, da jeg endelig fik bestilt brillerne var de der et par dage efter. De er vildt fede og det er fantastisk service hele vejen igennem - Tak FOOF <3

28 lutego 2014

Skøn skøn anmeldelse ;)

Tusind tak Winnie, vi gør vores bedste og bliver utrolig glade når der kommer sådan en fin feedback.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og lynhurtig ekspedition

Jeg harhaft nogle stel hjemme og prøve - de ankom to dage efter, og da jeg havde et par spørgsmål blev de besvaret med det samme :) De har virkelig forstået konceptet med nethandel = lynhurtig ekspedition, at det er nemt (man får stellene i brevsprækken og kan sende dem fra en postkasse) og at man skal kunne komme i kontakt med butikken nemt.

Nu glæder jeg mig til at få briller fra dem :D

28 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

Et dejligt sted at handle, med super hjælp vejledning

Kvaliteten af brillerne virker rigtig go, så til prisen er det et rigtig godt sted at købe briller, og det var meget nemt at bestille prøve stel og at sende dem retur!
Kan kun anbefale foof :)

24 lutego 2014

Odpowiedź od foof.dk

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt, vores koncept virker let og enkelt - missionen fuldført ;)

Oceniono na 5 z 5

Superfin service og flotte briller!

De sejeste og fineste brillestel ... super effektiv postgang, fra man har valgt 5 par paa; deres site, til de er i ens postkasse, saa; man i ro og mag kan afpraave dem der hjemme og faa familiens bedommelse.

20 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

Glimrende service, lækkert design og formidable priser - hvad kan man ønske mer?

Jeg havde længe gået og taget tilløb til at købe nye briller, men havde svært ved at bestemme mig og samtidig finde tiden til at gå på den store brillejagt. Jeg stødte på foof.dk - og hvilken oplevelse! Mine prøvestel ankom hurtigt, det var rart at have god tid til at beslutte sig derhjemme, og forsendelse tilbage var hurtigt klaret. Desuden er udvalget af lækre briller stort, og priserne er meget overkommelige for en studerende som jeg. Jeg har haft et par spørgsmål ang. mit brillevalg, og her har det været rigtig rart at kunne ringe til foof og få en god og hyggelig snak med Tina, som er rigtig hjælpsom. Derfor kan jeg kun give foof min varmeste anbefaling.

20 lutego 2014
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej