Bestilte både briller og solbriller til uhørt lave priser. Bestilte brillerne lørdag eftermiddag kl 16, og de ankom med posten allerede torsdag. Jeg bestilte godt nok brillerne til designers marke... Zobacz więcej
foof.dk
Har lige modtaget 2 stk nye briller ved foof, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse! Foof har en kombination af gode service, super lave priser og fede designs! Brillerne moftages... Zobacz więcej
Jeg opdagede Foof på "Finders Keepers". Jeg kendte ikke til mærket og har aldrig tidligere bestilt briller online. Derfor var jeg også noget forbeholden, men sprang ud i det da brillerne var fede og p... Zobacz więcej
Fandt endelig den brille jeg havde ledt efter i 2 år - og MÅTTE bare have den! Super flink sælger, nemt at bestille. Skulle selv sørge for at sende synstesten videre, og få dage efter var ønske-bri... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Prøv gratis. ALLE briller med styrke Kr. 995,- alt incl. Briller der typisk koster 3-5000 Kr for stel incl.glas. Men da foof.dk designer selv og sælger direkte til dig, kan dette lade sig gøre med denne store besparelse. Alle stellene monteres med glas af høj kvalitet - også med solglas. Husk, du kan altid spørge os til råds. Vi er dog nok bedst til emner omkring dit syn. 8-)
Postboks 54, 7100, Vejle
- 70 202 206
- help@foof.dk
- foof.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig god service!
Virkelig god og ikke mindst hurtig service. Er så glad for mine nye briller, som både er moderne, lavet i god kvalitet OG billige. Kan kun anbefale foof.dk til alle :)

professionelt og lækkert design
Super god service og fedt koncept at kunne booke dem gennem nettet. Hurtig levering og super fede briller :-)

Hurtigt og god service
Jeg bestilte 5 par briller til at prøve hjemme. Bestillingen blev lavet tirsdag, og jeg havde dem fredag. Rigtig god og hjælpsom service pr. mail. Og det var super nemt at sende dem tilbage igen. Derefter fik jeg bestilt et par briller en fredag, som jeg modtog den efterfølgende onsdag, meget hurtigere end jeg havde forventet! Så alt i alt utrolig god oplevelse :D

Super!
Generelt alletiders firma. Der er ikke mange fingre at sætte på det.
Eneste lille men er, at jeg skal have rettet brillerne lidt til at passe til min hovedform, men det har foof.dk ingen chance for at kunne vide, da det hele jo foregår online. Så det går jeg bare ind til Synoptik og får ordnet.
Superhurtig service, superfint udvalg - det hele er bare godt og jeg har allerede anbefalet det til flere!

Odpowiedź od foof.dk
Super, venlig, hurtig service - mine bedste anbefalinger!!

Odpowiedź od foof.dk
Nemt, enkelt, god service og hurtig levering!
Det er virkelig nemt, og de har nogle rigtig flotte designs. Levering var hurtig, og de var vildt søde til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Lynhurtig levering
Jeg fik de brillestel rigtig hurtigt, jeg bestilte torsdag og mandag var de på posthuset. Jeg skal have flerstyrkeglas, og det kan de også levere hos foof. der skal man blot følge de anvisninger de beskriver.
Jeg fandt dog ikke nogen brillestel jeg kunne bruge, men vil helt sikkert vende tilbage en anden gang, især hvis der kommer en anden stil, med knap så dominerende brillestel, da det overhovedet ikke klæder mig.
Vh. Lene Balch
Kanon god service!
Bestilte brillerne en onsdag aften. Var i tvivl om hvilken brille jeg skulle bestille, men en online chat hjalp mig og allerede fredag fik jeg mine nye brille rmed posten. Fantastisk service! Vil helt klart handle der igen.

Fremragende brille-koncept.
Super fede briller og solbriller til helt favorable priser. Rigtig god service. Kan virkelig anbefale Foof.dk til alle andre.

Fantastisk service!
Super god service og hjælpsomme medarbejdere.
Virkelig fine brillestel og godt koncept med mulighed for at låne 5 stk gratis. Hurtig forsendelse og yderst rimelige priser.
Kvalitet til billige penge og hurtig levering
En rigtig god service, da man kan bestille prøvestel inden man køber brillerne og få dem leveret og sendt afsted igen helt gratis. Brillerne kom inden for en uge efter bestilling og inkluderet både brillepose, brilleetui og små bolsjer - et gennemført koncept.

Odpowiedź od foof.dk
Hurtig levering og fantastisk service
Fik mail efter bestilling af brille, med tilbud om, at gøre brug at en kampagne, som ville starte ca. 14 dage efter min ordre, så jeg ikke blev snydt for det gode tilbud.
Det var en service, som andre virksomheder kunne lære af, og jeg blev glad for et ekstra par briller til ½ pris.
Virksomheden kan klart anbefales, også gør det ikke noget at de oven i købet har lækre produkter...

Superservice og superbriller!
Alt har været vildt nemt og velfungerende! Mine lånebriller kom lynhurtigt, det var gratis at returnere dem, og mine nye briller blev leveret 4 dage efter bestilling. Og det er rigtig fede briller. Jeg kan virkelig anbefale foof.dk.
Perfekt service
Hurtig respons efter at have bestilt prøvestel - fik prøvestel tilsendt efter 2 dage.
Personlig rådgivning og hurtig tilbagemelding ved bestilling af briller.

PERFEKT service og SMUKKESTE design
Jeg ved bare har aldrig fået så god behandling i en butik - de sødeste mennesker , flotteste design , og vil ALTID anbefale FOOF .DK

Odpowiedź od foof.dk
God kundeservice og smart koncept
Rigtig fedt at man kan få briller hjem og prøve dem og at det er så nemt at sende dem tilbage. God personlig service ! Har allerede bestilt flere hjem til prøvning og glæder mig til at modtage dem.

Odpowiedź od foof.dk
Jeg er fuldt ud tilfreds med brillerne og den behandling, jeg har fået - jeg er sikker på, at jeg bliver virkelig glad for brillerne.
Det er nemt, billigt og så er der så mange muligheder, at ALLE kan finde briller derinde :) Gør det!

Odpowiedź od foof.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.